Acteurs

Wie is actrice Jessica Lowndes? Haar Wiki: Echtgenoot, Netto waarde, Jon Lovitz, Verloofd, Huis

Wie is Jessica Lowndes?

Jessica Suzanne Lowndes werd geboren op de 8eNovember 1988 in Vancouver, British Columbia, Canada, en is een actrice, waarschijnlijk het best te herkennen aan haar hoofdrol in de rol van Adrianna Tate-Duncan in de populaire dramaserie 90210 (2008-2013) van de CW, als Bridgette Gibson in de tv-film A Deadly Adoptie (2015) en als Julia Talben in de film Abattoir (2016). Ze staat ook bekend als popzangeres en songwriter.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gisteravond een knaller gehad op het Winter TCA-gala van @hallmarkchannel! ??: @ash_kholm ??: @lorenzocalderonhair #tca18

Een bericht gedeeld door Jessica Lowndes (@jessicalowndes) op 14 januari 2018 om 9:26 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Om over haar vroege leven te praten, bracht Jessica haar jeugd door in Vancouver, waar ze werd opgevoed door haar ouders, Dan en Suzanne Lowndes. Haar moeder was een pianolerares, dus onder invloed van haar moeder leerde Jessica zowel piano als gitaar spelen, en haar interesses in zang en acteren werden ontwikkeld. Tegelijkertijd begon ze haar eigen muziek te schrijven. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar Pacific Academy, een particuliere christelijke school in Surrey, British Columbia. Later, op de middelbare school, begon ze op te treden in schoolproducties, maar tegelijkertijd werkte ze ook aan haar eigen muziekprojecten. Op 16-jarige leeftijd bracht ze een EP uit en trok de aandacht van de producenten van Showtime's serie Masters Of Horror, waarna ze werd aangemoedigd om de middelbare school te verlaten en naar Los Angeles, Californië te verhuizen om haar droombaan in de entertainmentindustrie na te streven.

Gepost door Jessica Lowndes Aan Donderdag 14 februari 2013

Begin van acteercarrière

Jessica's professionele acteercarrière begon in 2005, toen ze een kleine rol kreeg in Showtime's serie Master Of Horror, die in hetzelfde jaar werd gevolgd door haar vertolking van Andrea Kondracke in de tv-film Saving Milly. In het volgende jaar speelde ze een gastrol in tv-series als Alice, I Think en Kyle XY, en werd ze gecast als Lisa in een andere tv-film getiteld To Have And To Hold, wat allemaal een toename van haar rijkdom betekende.

Bekijk dit bericht op Instagram

Die keer maakten @mattlanter en ik iconische foto's van koningin Elizabeth en prins Philip in Londen! ????????

Een bericht gedeeld door Jessica Lowndes (@jessicalowndes) op 26 februari 2018 om 11:06 uur PST

Rise to Fame en 90210

In 2008 kreeg ze de rol van Cassie Booth in de tv-film Pretty/Handsome, verscheen ze als Emily in de film Autopsy en speelde ze Laurel in de film The Haunting Of Molly Hartley, gevolgd door haar vertolking van Mandi in de tv-serie. Grieks. Bovendien kwam Jessica's doorbraak in hetzelfde jaar, toen ze werd gekozen om Adrianna Tate-Duncan te vertolken in de CW's hitdramaserie 90210, die tot 2013 werd uitgezonden en niet alleen haar populariteit, maar ook haar vermogen enorm verhoogde. Tegen het einde van het decennium werd ze ook gecast als Sara in de film Altitude uit 2010, geregisseerd door Kaare Andrews.

Gepost door Jessica Lowndes Aan zondag 20 november 2016

de jaren 2010

Jessica's eerste grote rol in het volgende decennium kwam in 2012, toen ze te zien was als Tamara in de film The Devil's Carnival, gevolgd door haar optredens in de tv-film A Mother's Nightmare als Vanessa Redlynn, die ze hernam in het vervolg A Father's Carnival. Nachtmerrie (2018). Toen de opnames van 90210 waren afgelopen, speelde Jessica in de rol van Angela in de film The Prince uit 2014, samen met John Cusack en Bruce Willis. Verder speelde ze ook als Elena in de film Eden (2014), speelde ze Suzanne in de film Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant uit 2015 en verscheen ze als Bridgette Gibson in de tv-film A Deadly Adoption, met Kristen Wiig en Will Ferrell in de hoofdrol. . Al deze verschijningen voegden een aanzienlijk bedrag toe aan haar fortuin.
https://www.instagram.com/p/Blvbq8Wlnt-/?taken-by=jessicalowndes

Recente projecten

Om verder te praten over haar acteercarrière, werd Jessica gekozen om Julia Talben te spelen in de film Abattoir (2016), geregisseerd door Darren Lynn Bousman, gevolgd door haar optreden in de rol van Layla O'Reilly in de tv-film A December Bride , hetzelfde jaar. In het volgende jaar speelde ze als Marie in een andere tv-film getiteld Magical Christmas Ornaments, en meest recentelijk werd ze gecast als Nicole in de film Yes I Do (2018). Ze is momenteel betrokken bij de tv-film Night Before Christmas, wat haar vermogen zeker zal vergroten.

Magische kerstversieringen zijn aan @hallmarkchannel VANAVOND! Ik was zo opgewonden voor iedereen om deze schattige film te zien. Ik had zoveel plezier bij het fotograferen. Tweet me je favoriete scènes! ?? pic.twitter.com/yy8zAJMjg0

— Jessica Lowndes (@jessicalowndes) 3 december 2017

Muziek carriëre

Zoals eerder vermeld, raakte Jessica als klein meisje geïnteresseerd in muziek, dus naast acteren raakte ze ook betrokken in de muziekindustrie, zowel als popzangeres als songwriter. Terwijl ze 90210 aan het filmen was, zong Jessica onder meer Stamp Of Love, Goodbye en Haven't Been Drinkin. In 2010 werkte ze samen met de Britse rapper Ironik aan zijn single Falling In Love, en daarna op Jérémy Amelins single Undone (2011). Het jaar daarop kwam haar debuut-EP Nothing Like This uit, met singles als Go Back en I Wish I Was Gay. Jessica bracht in 2013 haar tweede EP uit, getiteld TBT (Throwback Thursday) met de hitsingle Fly Away. Daarna bracht ze nog drie singles uit - Silicone In Stereo (2014), Déjà vu (2015) en Underneath The Mask (2016) - tot matig succes, en die allemaal haar vermogen verder verhoogden.

Gepost door Jessica Lowndes Aan vrijdag 11 november 2011

Jessica Lowndes netto waarde

Haar carrière begon in 2005 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Jessica Lowndes is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 6 miljoen is, opgebouwd door haar succesvolle carrière als professionele actrice, met een andere bron afkomstig van haar betrokkenheid bij de muziekindustrie.

Temecula was het perfecte weekendje weg! ? Nieuwe blogpost staat online! https://t.co/cizZzOam5R pic.twitter.com/XH3LebepEE

— Jessica Lowndes (@jessicalowndes) 3 maart 2018

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, heeft Jessica Lowndes veel relaties gehad met populaire mannen. In 2008 begon ze te daten met acteur Adam Gregory en ze bleven een jaar in de relatie, waarna ze tussen 2009 en 2010 een affaire had met een andere acteur, Aaron Paul.

Toen ze uit elkaar gingen, ging ze uit met skikampioen Jeremy Bloom (2012-2013), en had later een relatie met de voormalige internationale rugbyspeler Thom Evans in 2013. Haar huidige woonplaats is in Beverly Hills, Californië.

Relatie grap met Jon Lovitz

Jessica is officieel nog steeds single, maar in 2015 plaatste Jessica verschillende foto's op haar officiële sociale mediasites met acteur en komiek Jon Lovitz, waaruit blijkt dat de twee aan het daten zijn. Bovendien plaatste ze een foto van haar verlovingsring, waarin ze later verklaarde dat ze die op Google had gevonden. Het zou nogal verrassend zijn, aangezien hij bijna 30 jaar ouder is dan zij, maar beiden bevestigden dat het maar een grap was om de videoclip van haar nieuwe nummer Déjà vu, waarin Jon speelde, te promoten.

Afbeeldingsbron

William Zabka Age

Uiterlijk en vitale statistieken

Over haar uiterlijk gesproken, Jessica is blijkbaar een mooie jonge vrouw, aangezien ze door het tijdschrift People werd uitgeroepen tot een van 's werelds mooiste mensen van 2009 en door Buddy TV op de 58e plaats stond op de tv's 100 meest sexy vrouwen van 2011. Ze heeft lang golvend donkerbruin haar en groen gekleurde ogen. Ze heeft een geweldig lichaam met een lengte van 1,63 m en haar gewicht zou rond de 52 kg zijn, terwijl haar vitale statistieken 35-24-34 zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie als professionele actrice en zangeres, is Jessica Lowndes ook een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, die ze gebruikt om haar projecten te promoten. Ze runt haar officiële Instagram account, met bijna 750.000 volgers, evenals haar officiële Twitter account, waarop ze meer dan 230.000 volgers heeft. Ze heeft ook haar eigen gelanceerd website .

Aanbevolen