Acteurs

Wie is actrice Jessica Steen uit Armageddon en NCIS? Haar Bio: Netto waarde, Echtgenoot, Familie, Wiki

Wie is actrice Jessica Steen uit Armageddon en NCIS?

Geboren op 19evan december 1965, in Toronto, Ontario, Canada, Jessica Steen is een 52-jarige blanke film- en televisieactrice van Nederlandse en Schotse afkomst, misschien het best bekend om haar schermtijd in enkele van de meest bekeken shows van vandaag, zoals NCIS , Gecharmeerd en Bovennatuurlijk. Ze heeft in de loop van haar acteercarrière ook een aantal andere professionele opdrachten gehad, sinds 1981 actief in de vaak lucratieve entertainmentindustrie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hou van je Jessica Steen ?❤ #jessicasteen #lisastilman #heartlanders #heartlandoncbc #heartland #iloveheartland ?

Een bericht gedeeld door ♡ Heartland Forever ♡ (@fan_heartland.ty.amy) op 19 mei 2018 om 12:18 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Jessica werd geboren in een gezin onder leiding van een acteur en regisseur, vader, Jan Steen, en een actrice, moeder, Joanna Noyes. Het is waarschijnlijk dat haar ouders haar inspireerden om later een acteercarrière na te streven, aangezien ze in 1974 al op achtjarige leeftijd werd gedwongen om te acteren, toen ze samen met haar moeder in een Canadese film speelde. kinder tv-serie getiteld The Sunrunners. Wat betreft haar opleiding, aangezien de actrice zelf tot op de dag van vandaag geen dergelijke informatie heeft verstrekt en de mediabronnen in het ongewisse blijven, kan er geen nauwkeurige informatie worden gegeven. Hoewel ze dat waarschijnlijk deed, is het niet eens bekend of ze ooit van de middelbare school is afgestudeerd. Er is een mogelijkheid dat de steun van haar ouders haar acteerdroom versterkte tot het punt waarop ze de universiteitsopleiding oversloeg en meteen naar potentieel sterrendom ging.

Carrière

Er is geen informatie over Jessica's werk voordat ze haar eerste rol kreeg, namelijk als Tracy Gordon in de film Young Again uit 1986, waardoor ze direct gecorreleerd was met Lindsay Wagner, die speelde als de moeder van Jessica's personage. Het jaar daarop werd Jessica het enige vaste vrouwelijke castlid in de serie getiteld Captain Power and the Soldiers of the Future, hoewel de show maar één jaar duurde. Toch was haar optreden voldoende om haar aanzienlijke erkenning te geven, aangezien ze in 1988 werd genomineerd voor de Gemini Award voor beste uitvoering door een hoofdrolspeelster in een voortdurende dramatische rol voor haar bijdrage aan de show. Ongetwijfeld gaf een dergelijke roemboost haar uiteindelijk nieuwe kansen in de filmwereld, aangezien Jessica steeds mindere rollen kreeg in verschillende films en tv-shows, totdat ze uiteindelijk in 1988 opnieuw een grote erkenning kreeg en de Gemini Award won voor beste uitvoering door een actrice in een hoofdrol in een dramatisch programma of miniserie, dankzij haar bijdrage aan de dramafilm Small Gifts uit 1994. Ze ging op dezelfde manier door en kreeg nog twee nominaties, terwijl ze nu schittert in Grey's Anatomy.

hou van het leven

Hoewel het gebruikelijk is dat beroemdheden, vooral actrices, ten minste één publiekelijk bekende relatie hebben, en meestal veel, is dit niet het geval bij Jessica. Tot op de dag van vandaag heeft ze de identiteit van geen van haar partners onthuld, dus dit deel van haar leven blijft mysterieus voor de media. Er is een onbevestigd gerucht dat Steen in haar vroege jeugd een partner heeft verloren, waardoor ze zich ongemakkelijk voelde om later emotioneel te worden. Bovendien is er de overtuiging dat Jessica eigenlijk een liefdevolle relatie heeft met David Newsom, een acteur van Homefront, hoewel dit nooit door de beroemdheden zelf is aangepakt.

Overal

Jessica heeft ook een paar andere certificeringen, behalve die in acteren. Ze is een ervaren steltloper, vuurdraaier en vuurspuwer, en hoewel deze circusachtige activiteiten om onbekende redenen tot haar interesses behoren, is het zeker dat ze profiteert van deze fysieke vaardigheden wanneer ze acteert. Daarnaast reist ze ook graag de wereld rond. Tot nu toe is ze in Mexico, Cambodja, Belize, Caicos, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Costa Rica, Turkije, Thailand, Jamaica en Barbados geweest.

Wat is het vermogen van Jessica Steen?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jessica Steen sinds begin 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Jessica's opgebouwde rijkdom bijna $ 2 miljoen is, grotendeels geholpen door haar talrijke successen in de cinematografie, terwijl de grootste bijdragemogelijkheid kwam van de bovengenoemde prijs die ze won. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de aspirant-actrice, haar vitale statistieken zijn 34-25-35, terwijl verschillende bronnen beweren dat haar lengte 1,60 meter is en haar gewicht momenteel rond de 54 kg is. Haar haar is blond en haar ogen zijn lichtblauw, maar ook haar voetmaat blijft onbekend.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve actrices om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om zo de populariteit van de titels waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen internet. waard. Het lijkt erop dat Jessica zelf geen actieve abonnee is van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken bijna alomtegenwoordig is. Alle profielen zijn ofwel verborgen voor het publiek of bestaan ​​niet.

Aanbevolen