Acteurs

Wie is actrice Jessy Schram uit Once Upon a Time? Haar bio: nettowaarde, echtgenoot, leven, broers en zussen, etniciteit, vriend

Wie is actrice Jessy Schram uit Once Upon a Time?

Jessica Jessy Schram werd geboren op 15 januari 1986 in Skokie, Illinois, VS, en is een actrice, vooral bekend als onderdeel van verschillende televisieseries, waaronder Veronica Mars, Falling Skies en Once Upon a Time.

Het vermogen van Jessy Schram

Hoe rijk is Jessy Schram? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle acteercarrière, die tijdens haar carrière in tal van films te zien was en wat modellenwerk deed. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Foto door Mamma Schram non (niet mamma naam: Kristie Schram)

Een bericht gedeeld door Jessy Schram (@jschramer) op 18 juni 2018 om 06:07 PDT

Het vroege leven en het begin van een carrière

Op jonge leeftijd werd Jessy al blootgesteld aan en raakte ze gewend aan het werken voor de camera, verscheen ze als kind in tal van tv-commercials en had ze haar eerste ervaringen met modellenwerk in deze tijd, en op 12-jarige leeftijd ze begon toen op te treden in muziektheater. Haar familie verhuisde later naar Buffalo Grove, Illinois, waar ze naar Buffalo Grove High School zou gaan. Na haar toelatingsexamen verhuisde ze naar Los Angeles in de hoop een carrière als actrice na te streven.

Haar eerste rol zou komen in 2005, toen ze werd gecast als Susan Davis als onderdeel van de Jane Doe-serie van Hallmark gemaakt voor televisiefilms, mysteriefilms die afwisselend met andere filmseries worden uitgezonden, met een voetbalmoeder die eigenlijk een geheim agent is voor de Centrale Veiligheidsdienst; ze lost mysteries op terwijl ze probeert haar persoonlijke leven gescheiden te houden van haar werk. Jessy kreeg vervolgens een terugkerende rol in de serie Veronica Mars, waarin ze de rol speelde van de dochter van een rijke plastisch chirurg - Hannah Griffith - die de vriendin wordt van Logan Echolls.

Later werk

In 2008 kreeg Schram een ​​van haar eerste filmrollen in Keith, een onafhankelijk drama gebaseerd op het korte verhaal van Ron Carlson uit het boek The Hotel Eden. Ondanks de beperkte release, trok de film veel belangstelling van fans en critici. Ze kreeg vervolgens meer erkenning toen ze Tracy speelde in American Pie Presents: The Naked Mile, wat ertoe leidde dat ze te zien was in het tijdschrift Maxim, en de tweede is in de American Pie Presents-filmreeks, een spin-off van de American Pie-film serie.

Schram had ook een rol in de pilot voor Split Decision, maar die werd niet opgepikt door een netwerk. In 2010 werd ze gecast in de sciencefictionserie Falling Skies in de rol van Karen Nadler, een post-apocalypsserie na de nasleep van een buitenaardse invasie die de planeet verwoestte. Ze nam in totaal twee seizoenen deel aan de show voordat ze verder ging om te worden gecast in de film Unstoppable met in de hoofdrol Denzel Washington en Chris Pine, die de rol speelde van de vrouw van Pine's personage.

Recent werk

In 2011 maakte Jessy een gastoptreden in de serie Once Upon a Time als Assepoester/Ashley Boyd, en vertolkte de rol de komende jaren verschillende keren. De serie leent elementen van personages uit de Disney-franchise, evenals andere populaire sprookjes, folklore en literatuur. Ze hernam ook haar rol in Once Upon a Time in Wonderland, terwijl ze tegelijkertijd de hoofdrol speelde in de serie Last Resort als de vrouw van het personage van Scott Speedman. De show was echter van korte duur, want hij duurde slechts één seizoen met 13 afleveringen.

Fijne hereniging bij @hallmarkchannel 's # TCA18 afgelopen nacht #royalnewyearseve pic.twitter.com/Pm0CMYAz99

- Jessy Schram (@jschramer) 15 januari 2018

Een van Jessy's meest recente projecten is in de serie Nashville, in de terugkerende rol van Cash Gray. De serie is gericht op het fictieve leven van countryzangers in Nashville, Tennessee, en zou in totaal zes seizoenen duren, tot medio 2018.

Ondertussen heeft Schram ook een interesse in muziek ontwikkeld en treedt hij op als zanger en schrijft hij liedjes. Ze heeft samengewerkt met The Ides of March, Survivor en vele andere artiesten om haar te helpen haar muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

NeuroFIBROMATOSE (NF) Een genetische aandoening van het zenuwstelsel die ervoor zorgt dat zich op elk moment tumoren op de zenuwen vormen overal in het lichaam. Deze progressieve aandoening treft alle rassen, alle etnische groepen en beide geslachten in gelijke mate. NF is een van de meest voorkomende genetische aandoeningen in de VS. pic.twitter.com/PSQem28APX

- Jessy Schram (@jschramer) 17 april 2018

Priveleven

Er zijn niet veel details gedeeld over het persoonlijke leven van Schram en er zijn geen berichten over het al dan niet hebben van een relatie. Hoewel haar romances buiten het oog van het publiek worden gehouden, is het bekend dat ze zeer actief is in liefdadigheidswerk met verschillende organisaties. Ze bezocht weeskinderen in Mexico in samenwerking met de groep Corazon De Vida, en ook Project Angel Food in Los Angeles, en nam de tijd om te helpen met de lokale gaarkeuken van haar kerk.

Aanbevolen