Acteurs

Wie is actrice Kimberly Sustad? Wiki: Leeftijd, Getrouwd, Echtgenoot, Nettowaarde & Familie

Wie is Kimberly Sustad?

Kimberly Sustad werd geboren in Ottawa, Canada, en is een actrice, vooral bekend van haar verschijning in verschillende populaire televisieseries, waaronder Supernatural, Alcatraz en Continuum. Ze verscheen ook in verschillende onafhankelijke filmprojecten en had gedurende haar carrière rollen in verschillende toneelproducties.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een echte schoonheid deze .... bedankt @iamsarahgrafferty was een geschenk om met je te werken. #iedereenfavoriete karaktersuites;)

Een bericht gedeeld door Kimberley Sustad (@kimberleysustad) op 20 december 2015 om 8:52 uur PST

Het vermogen van Kimberly Sustad

Hoe rijk is Kimberly Sustad? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze is ook overgestapt om op het grote scherm te werken, evenals verschillende televisiefilms. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Kimberly groeide op in Winnepeg, Canada, en ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor sport, en blonk in veel daarvan uit dankzij haar lengte, waaronder basketbal, en deed ook aan paardrijden waardoor ze een voorliefde voor het dier kreeg. Ze voltooide een BA-graad in acteren aan de Trinity Western University en begon toen aan een acteercarrière. Een van haar eerste acteerkansen kwam in 2005, toen ze werd gecast in een aflevering van Supernatural, die verscheen tijdens het eerste seizoen van het fantasy-horrorseizoen met Jared Padalecki en Jensen Ackles.

Haar volgende grote project kwam in 2012, toen ze werd gecast voor een gastoptreden in een aflevering van de serie Continuum – een verhaal gebaseerd op een groep voor terroristen en een politieagent uit het jaar 2077 die terug in de tijd reist naar 2012. Ze heeft ook werd een onderdeel van A Bride for Christmas, een televisiefilm over een man die een weddenschap wil winnen door een vrouw die herstelt van een verbroken verloving over te halen om voor Kerstmis met hem te trouwen.

Bekijk dit bericht op Instagram

En net toen je dacht dat hallmark er onmogelijk nog een kon hebben ….. ze brengen nu de beste 'harten van Kerstmis' naar boven! @hallmarkmovie @monikared5 #EmilieUllerup #KristopherPolaha

Een bericht gedeeld door Kimberley Sustad (@kimberleysustad) op 7 december 2016 om 19:19 uur PST

Verder acteerwerk

In 2013 bleef Sustad werken, waaronder een optreden in de politie-procedurele dramaserie Motive. Ze werd ook gecast in de direct naar dvd-film getiteld Super Buddies, de zevende en laatste aflevering van de Air Buddies-franchise. Haar laatste project in het jaar was de Lifetime Original Movie getiteld Baby Sellers, die een criminele onderneming van kinderhandel uitbeeldt, gebaseerd op ware gebeurtenissen, en met Emmy Award-winnaar Jennifer Finnigan en Golden Globe-winnaar Kirstie Alley.

Sustad werd toen een onderdeel van Signed, Sealed, Delivered, een serie uitgezonden op Hallmark Angel, en had toen een rol in een andere televisiefilm met kerstthema - The Nine Lives of Christmas. Haar volgende project zou in 2016 komen, toen ze de rol van McKenna speelde in de televisiefilm All Things Valentine. Ze speelde ook in Hearts of Christmas, geregisseerd door Monika Mitchell. Een van haar laatste projecten is de film met de titel Walking the Dog, het verhaal van hoe rivaliserende advocaten naar elkaar toe groeien doordat hun honden verliefd worden.

Gewoon een leuke vrijdagdate op het strand met mijn nerd.

Gepost door Scot Sustad Aan zaterdag 30 juli 2016

relaties en familie

Volgens verschillende rapporten heeft Kimberly een relatie met Scot Sustad, zoals te zien is in haar verschillende sociale media-accounts. Velen speculeren echter of het gewoon een relatie is of dat ze getrouwd zijn omdat ze dezelfde achternaam hebben. Het is waarschijnlijk dat ze al getrouwd waren voordat ze een acteercarrière begon. Ze hebben samen een dochter en foto's zijn te zien op haar sociale media-accounts. In 2017 kondigde ze via een foto op sociale media aan dat ze zwanger was van een tweeling, vervolgens geboren in juni 2017, en ze deelde verschillende foto's op haar sociale media-accounts van haar tweelingdochters.
https://www.instagram.com/p/Bg7Tf4IjN3y/?hl=en&taken-by=kimberleysustad

Kimberly Sustad op sociale media

Kimberly Sustad is erg actief op sociale media, met name op Instagram, waarop ze veel foto's van haar kinderen plaatst. Ze laat ook foto's zien van haar vrienden en is samen met Scot. Ze zet haar acteerwerk voort zoals te zien is op sommige van haar foto's, waaronder een aantal van haar achter de schermen van sommige van haar projecten. Er is ook een Twitter-account met de naam Kimberly Sustad, maar het heeft alleen haar foto gepost en het is waarschijnlijk niet haar account, omdat het gewoon verschillende tweets van een videogameprofiel opnieuw plaatst en sinds 2014 niet meer actief is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Meh mag niet naar Hong Kong, maar Kul set uh? ;) #romeosection #seasontwo #somethingsinmyeye?

Een bericht gedeeld door Kimberley Sustad (@kimberleysustad) op 15 juli 2016 om 11:56 uur PDT


Haar man daarentegen is erg actief op sociale media, omdat zijn werk gerelateerd is aan marketing en contentontwikkeling. Er wordt vermeld dat hij de CEO en mede-oprichter is van Digital Hot Sauce Inc., een in Vancouver gevestigd bedrijf dat verschillende kleine tot middelgrote bedrijven bedient. De foto van Kimberly is te zien op de omslagfoto van de Facebook-pagina van Scot Sustad, en ze is ook te zien in sommige van zijn Instagram-berichten.

Aanbevolen