Acteurs

Wie is actrice Kirsten Vangsness van Criminal Minds? Is ze overleden? Haar Bio: Gewichtsverlies, Netto waarde, Dieet, Familie, Relatie

Wie is Kirsten Vangsness?

Kirsten Simone Vangsness werd geboren op 7 juli 1972 in Pasadena, Californië, VS, van gedeeltelijk Noorse afkomst, en is een schrijfster en actrice, vooral bekend van haar hoofdrol in de tv-dramaserie Criminal Minds, in de rol van technisch analist van de FBI Penelope Garcia .

Bekijk dit bericht op Instagram

Helemaal. Rug. @pagetpagetgram @gublergram @ajcook @adamrodriguez @danielhenneyofficial @real_joemantegna @aishatyler

Een bericht gedeeld door kirstenvangsness (@kirstenvangsness) op 11 juli 2017 om 20:16 PDT

De nettowaarde van Kirsten Vangsness

Hoe rijk is Kirsten Vangsness? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze hernam haar rol van Penelope Garcia in de spin-off tv-serie Criminal Minds: Suspect Behavior, en naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van acteren

Kirstens familie verhuisde naar Porterville, Californië, waar ze opgroeide, en later naar Cerritos, Californië, waar ze naar de Cerritos High School ging. Na haar toelatingsexamen in 1990 schreef ze zich in aan het Cypress College, maar stapte over naar de California State University, Fullerton, waar ze in 1995 zou afstuderen. Zelfs voordat ze haar studie afrondde, was ze al zeer actief met acteren, vooral op het podium.

Bekijk dit bericht op Instagram

Helemaal links. De bejaarde spelen. Theater Nerd voor altijd.

Een bericht gedeeld door kirstenvangsness (@kirstenvangsness) op 2 juni 2018 om 15:17 PDT


Ze drong in eerste instantie aan op toneel spelen om haar verlegenheid te overwinnen, maar al snel zouden haar optredens op het podium aandacht krijgen, wat leidde tot verschillende prijzen, waaronder de Los Angeles Drama Critics Award, de Best Emerging Comic Actress en de Golden Betty Award. Dit zou ertoe leiden dat ze werk voor de camera zou vinden; een van haar eerste optredens op het scherm was in een aflevering van Phil of the Future, daarna speelde ze een terugkerende rol in de serie LAX. In 2005 kreeg ze haar grote doorbraak toen ze een vast castlid werd in de televisieserie Criminal Minds.

Afbeeldingsbron

criminele geesten

De serie is een politie-procedurele show die wordt uitgezonden op CBS, en richt zich op een groep gedragsprofilers die voor de FBI werken, bestaande uit een sectie genaamd de Behavioral Analysis Unit (BAU), wiens werk het is om de crimineel te profileren in plaats van alleen de misdaad te onderzoeken . Hoewel de show zich richt op het team terwijl ze aan verschillende zaken werken, heeft het ook aspecten van het persoonlijke leven van de personages laten zien. Ze maakt deel uit van de originele line-up van de show met Shemar Moore, Thomas Gibson en Mandy Patinkin. Later zouden andere personages geïntroduceerd worden, gespeeld door acteurs als Daniel Henney en Jennifer Love Hewitt.

Vanavond @CrimMinds_CBS @CM_SetReport @KarenMaser All You Can Eat heeft een b-verhaal over het meisje dat de mand vasthoudt…. pic.twitter.com/DRMpL3CSPO

- Kirsten Vangsness (@Vangsness) 12 april 2018


De show heeft veel lovende kritieken gekregen vanwege zijn acteerwerk, schrijven, snelle tempo en regie. Het blijft een van de grote waarderingshits voor het netwerk, en het succes van de show leidde zelfs tot een Zuid-Koreaanse aanpassing. De show wordt uitgezonden zijn 14eseizoen in oktober 2018. Tegelijkertijd was ze ook betrokken bij tal van filmprojecten, voornamelijk in kleine rollen, maar ook in de film A-List, waarin ze de rol van Blue speelde.

Spin-offs en andere films

In 2011 werd Vangsness gecast in de spin-off-show Criminal Minds: Suspect Behavior, waarin ze haar rol van Penelope opnieuw vertolkte, met nieuwe sterren van de show, waaronder Forest Whitaker en Janeane Garofalo. Dit nieuwe team was gevestigd in Quantico, Virginia, maar de show was van korte duur en liep slechts één seizoen. Ze had in die tijd ook ander filmwerk, waaronder In My Sleep, waarin ze een cameo-rol had. Ze had ook een ondersteunende rol in de film The Chicago 8, en in 2015 was ze een van de sterren van de komische film Kill Me, Deadly, gebaseerd op een gelijknamig toneelstuk uit 2009.

… En nog meer lezingen….

Gepost door Kirsten Vangsness Aan vrijdag 1 maart 2013

In 2016 werd Vangsness een speciale gast in een andere spin-off van Criminal Minds, getiteld Criminal Minds: Beyond Borders., die zich richt op agenten die lid zijn van het fictieve International Response Team (IRT), dat zich bezighoudt met zaken waarbij Amerikanen betrokken zijn andere delen van de wereld. Enkele van haar recente projecten omvatten optredens in de films Dave Made a Maze en Axis, beide uitgebracht in 2017.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Kirsten van 2006 tot 2013 een relatie had met Melanie Goldstein. Twee jaar later werd bekend dat ze verloofd was met vriend Keith Hanson. Ze heeft nooit commentaar geleverd op haar seksualiteit, hoewel tijdens haar relatie met Melanie werd aangenomen dat ze lesbisch was, dus velen verrasten toen ze zich verloofde met een man.

Afbeeldingsbron

Ze haalde ook de krantenkoppen toen ze een grote transformatie onderging door dramatisch gewichtsverlies. In 2014 keerde ze terug naar Criminal Minds na een groot gewichtsverlies van 50 pond, wat erg merkbaar was. Ze schrijft haar verbetering toe aan een programma voor gewichtsverlies dat is gemaakt door Renee Stephen, die bekend staat om het helpen van vrouwen bij het overwinnen van gewichtsverlies. Kirsten bleef de komende jaren meer gewicht verliezen, hoewel ze niet echt details geeft over haar plan voor gewichtsverlies

Aanbevolen