Acteurs

Wie is actrice Laura Clery? Haar Wiki: Echtgenoot Stephen Hilton, Leeftijd, Hoogte, Netto waarde, Biografie, Gewicht, Bruiloft, Kinderen, Ouders

Wie is Laura Clery?

Laura Clery is geboren op de 22endJuli 1986, in Downers Grove, Illinois, VS, en is een reality-tv-ster, actrice en model, waarschijnlijk het best bekend bij de wereld vanwege haar verschijning in MTV's realityshow Disaster Date (2009-2010) en voor het uitbeelden van Laura in de tv-comedyserie Hungry (2013-2014), naast vele andere prestaties.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lmao, alsjeblieft, ondertitel deze stomme verdomde foto. ? Foto – @ughitsjoe ? @keeocruz

Een bericht gedeeld door lauwerkrans (@lauraclery) op 12 juni 2018 om 20:56 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Laura's achtergrond is nog steeds een mysterie voor de wereld, omdat ze alle vragen met betrekking tot haar jeugd vermijdt, inclusief de identiteit van haar ouders, of ze broers of zussen heeft of niet, en zelfs waar deze internetsensatie naar school ging. Er is ook geen vermelding van welke universiteit Laura haar diploma heeft behaald. Misschien komt Laura's verleden de komende jaren naar boven, aangezien haar naam populairder wordt bij het publiek over de hele wereld.

Carrièrebegin

Laura lanceerde haar carrière in de entertainmentwereld in 2006, met de hoofdrol in de korte dramafilm Stranded. Ze ging verder in de korte films, zoals The Hitchhiking Game (2008), en hetzelfde jaar werd ze gecast in haar eerste terugkerende rol, als Allison Stark in de romantische tv-serie 'Til Death (2008-2010), en het jaar daarop maakte deel uit van de cast van MTV's reality-tv-show Disaster Date (2009-2010), maar het was niet acteren, maar haar komische vaardigheden die Laura hielpen haar weg te banen in de entertainmentwereld.

Bekijk dit bericht op Instagram

STOP met wat je doet en schrijf hieronder 3 dingen op waar je dankbaar voor bent. Doe het verdomme! ??☺️ Haar – @justinandersoncolor @dphue ?

Een bericht gedeeld door lauwerkrans (@lauraclery) op 9 juni 2018 om 8:30 uur PDT

Stijging naar bekendheid

Toen haar carrière zich begon te ontwikkelen, gebruikte Laura haar komische vaardigheden om een ​​reeks komische sketchvideo's te maken, die ze al snel op haar Facebook-pagina plaatste. Ze koos voor Facebook in plaats van mainstream YouTube, omdat het voor Laura net te mainstream was, en ze vond dat ze makkelijker haar stempel kon drukken op het populaire social media platform. Ze zou een aantal series maken, zoals Flirt with Me, en heeft ook verschillende populaire personages gecreëerd, waaronder Pamela Pumpkin, IVY en Helen Smash, die haar dichter bij de fans brachten. Sinds de lancering van haar Facebook-pagina heeft Laura haar populariteit ook uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, zoals Instagram, en is ze ook populair geworden op de inmiddels ter ziele gegane Vine.

Krijg je je Vagana-pyjama hier? https://t.co/GLyGAfA9zu pic.twitter.com/VgVtLz2gCl

— Laura Clery (@LauraClery) 8 maart 2018

Voortdurend succes

Nadat ze haar komische vaardigheden had bewezen, werd het allemaal vrij gemakkelijk voor Laura als het op haar carrière aankomt; ze verscheen in de tv-comedyserie OB / GY Anne in 2012, met in de hoofdrol naast Alexandra Barreto en Sam Levine, en hetzelfde jaar te zien in de komische dramafilm 2 Jacks, met Billy Zane, Sienna Miller en Guy Burnet in de hoofdrollen , terwijl ze twee jaar later speelde in de romantische komedie-dramafilm The Longest Week, met Jason Bateman, Olivia Wilde en Billy Crudup. In 2013 probeerde ze zichzelf als schrijver en producer, creëerde de tv-comedyserie Hungry (2013-2014), speelde vervolgens in de televisiefilm The Big Leaf (2015) en had een gastrol in de tv-comedyserie Ride Share Confessions (2016), en verscheen ook in een andere comedyserie - Cringeworthy - in hetzelfde jaar.

Invloed van sociale media

Zonder Facebook en andere sociale media hadden we misschien nooit van Laura gehoord, anders zou ze niet zo populair zijn als ze nu is, want toen ze begon met het uploaden van korte comedyvideo's op Facebook, begon haar fanbase te groeien , en tegenwoordig heeft haar officiële Facebook-pagina meer dan 3,5 miljoen volgers, met wie ze haar creaties heeft gedeeld. Ze heeft grappen gemaakt en voornamelijk haar Helen Smash-avonturen en Flirt-video's gedeeld, die je allemaal op haar officiële pagina kunt zien. Ze heeft ook een officiële pagina voor haar Helen Smash-personage, dat nu meer dan 2,2 miljoen volgers heeft. Best indrukwekkend vind je niet?


Laura is ook actief op Instagram en heeft tot nu toe 1,4 miljoen volgers. Haar Instagram-feed staat vol met haar foto's van verschillende bestemmingen, poses, evenementen en haar komische video's, waardoor ze niet alleen haar populariteit, maar ook haar rijkdom heeft verbeterd. Op haar Instagram-pagina kun je onder meer video's zien zoals de Addicted to Steven-serie, https://www.instagram.com/p/BkF22LXhKKN/ en grappen over de populaire Kardashian-familieleden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kim & Kourt doden bij dit spel

Een bericht gedeeld door lauwerkrans (@lauraclery) op 1 juni 2018 om 14:05 PDT

YouTube-populariteit

Toen Laura wereldberoemd was, zette ze haar YouTube-kanaal op, maar durfde pas in 2015 iets te posten. Haar eerste video – Conversations With My Husband – Ep.1 – Invading Personal Space – is nu meer dan 16.000 keer bekeken , maar het was niet dit soort video dat haar populair maakte op YouTube, maar sommige uit haar comedyserie Me Trying To Flirt, die nu meer dan twee miljoen kijkers heeft, en de vervolgdelen, deel twee, drie en vier, en haar komedie neem het op tegen Yoga en fitness, getiteld WORD FIT EN LIT MET DE HEER!, naast vele andere video's die je op haar kanaal kunt zien. Ze heeft nu meer dan 225.000 abonnees, terwijl haar video's meer dan 29 miljoen keer zijn bekeken.

Weet je hoe rijk de succesvolle actrice en komiek Laura Clery is?

Laura's carrière is slechts tien jaar oud en ze heeft zichzelf ook bewezen als komiek, actrice en schrijfster. Hoewel prijzen haar zijn ontgaan, is ze anders beloond. Haar schare fans is enorm en miljoenen mensen wachten blijkbaar dagelijks op haar nieuwe berichten. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Laura Clery is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Clery zo hoog is als $ 500.000. Best behoorlijk, vind je niet?

Stephen maakt me elke dag aan het lachen. ????

Gepost door Laura Clery Aan Donderdag 25 januari 2018

Laura's echtgenoot, Stephen Hilton

Als je je afvroeg of Laura vrijgezel is of al bezet is, is het antwoord dat Laura getrouwd is met componist Stephen Hilton; het paar ontmoette elkaar in 2011, tijdens een voor beiden deprimerende periode - Stephen ging op dat moment door een scheiding, terwijl Laura niet gelukkig was in een relatie met een advocaat. De twee begonnen al snel hun relatie en stapten vervolgens in het huwelijksbootje, maar er is geen exacte informatie over hun trouwdatum.

Laura Clery Lichaamsmaten, lengte en gewicht

Met haar blauwe ogen, blond haar en aantrekkelijk figuur werd Laura beschouwd als een mooie vrouw. Velen bezweken voor haar uiterlijk, maar haar man is de enige die ertoe doet. Hoe dan ook, Laura staat op 1,67 m (1,67 m), terwijl ze 60 kg of 132 lb weegt, terwijl haar vitale statistieken 34-25-36 inch zijn.

Aanbevolen