Acteurs

Wie is actrice Melinda Clarke uit Vampire Diaries? Haar bio: leeftijd, carrière, huwelijk, echtscheiding, nettowaarde, relaties

Wie is Melinda Clarke?

Geboren als Melinda Patrice Clarke op 24 april 1969 in Dana Point, Californië, VS, is ze een prominente actrice, mogelijk het best bekend in de wereld als Julie Cooper in de tv-dramaserie The O.C. (2003-2007), en als Faith Taylor in de soapserie Days of Our Live (1989-1990), naast vele andere rollen die ze in haar carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn geweldige dochter @livenlovedance en ik

Een bericht gedeeld door Mp Clarke (@therealmsclarke) op 28 juni 2012 om 15:49 PDT

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Melinda is een van de drie kinderen van John Clarke, een beroemde acteur die de rol van Mickey Horton speelde in de soap Days of Our Lives waarin hij 39 jaar speelde, en zijn vrouw Patricia, die balletdanser was. Melinda en de rest van de familie werden in 1994 getroffen door een tragedie, toen haar zus Heidi overleed, nadat ze een gevecht met een kwaadaardige harttumor had verloren. Geïnspireerd door het succes van haar vader, nam Melinda acteren vanaf jonge leeftijd serieus, en terwijl ze naar de Dana Hill High School ging, maakte ze deel uit van de dramaclub en nam ze vaak deel aan toneelstukken.

Carrièrebegin

Na haar toelatingsexamen in 1987 verhuisde Melinda naar Los Angeles omdat ze haar acteercarrière wilde lanceren; met een beetje hulp van haar vader werd ze gecast in de soap Days of Our Lives als Taylor Faith, en bleef ze een jaar in de show, wat een boost was voor haar verdere carrière. In de daaropvolgende jaren had Melinda voornamelijk rollen in horrorfilms, zoals Return of the Living Dead III (1993), met Kent McCord, James T. Callahan en Sarah Douglas, terwijl ze in 1994 als hoofdrolspeler in de tv-serie werd gecast. comedy-drama fantasy-serie Heaven Help Us, en speelde ook in de romantische dramafilm Return to Two Moon Junction, naast John Clayton Schafer en Louise Fletcher. Ze bleef hoofdrollen spelen in de jaren '90, met in de hoofdrol in films als de sci-fi actiekomedie Killer Tongue in 1996 en actie-horror Spawn in 1997, en hetzelfde jaar kreeg ze de rol van Margo Vincent in de tv-actie -avonturenserie Soldier of Fortune, Inc..

Stijging naar bekendheid

Het begin van de jaren 2000 zag er niet al te veelbelovend uit voor Melinda, aangezien ze geen noemenswaardige rollen kon krijgen tot 2003, toen het geluk haar toelacht toen ze werd gekozen voor de rol van Julie Cooper in de tv-dramaserie O.C. Californië (2003-2007). De rol bracht haar hernieuwde glorie, aangezien haar personage negatieve aandacht trok van de fans van de serie, wat haar in feite hielp weer op het goede spoor te komen, en ze zette haar opmars voort met rollen als Blithe Meacham in de televisiedramafilm She Drives Me Crazy (2007), daarna als Amanda in de tv-actieserie Nikita (2010-2013), en als Kelly Donovan in de tv-fantasie-actie-dramaserie The Vampire Diaries (2010-2017). Meest recent verscheen Melinda in de tv-comedyserie Swedish Dicks (2018), en ze zal schitteren in de televisiefilm Enough About You, die nog geen releasedatum heeft ontvangen.

Melinda Clarke Awards

Sinds de lancering van haar acteercarrière in de late jaren '80, is Melinda verschenen in meer dan 50 film- en tv-titels, die haar hebben beloond met een paar levenslange herinneringen, haar rijkdom hebben vergroot en van haar een ster hebben gemaakt. Ze heeft ook een aantal prijzen en onderscheidingen mee naar huis genomen voor haar werk op grote en kleine schermen - laten we eens kijken in haar prijzenkast; in 1993 won ze de Chainsaw Award in de categorie Beste Actrice voor haar werk aan de horrorfilm Return of the Living Dead III, terwijl ze in 1996 werd uitgeroepen tot Beste Actrice op het Sitges- Catalonian International Film Festival voor de film Killer Tongue, of in het Spaans La Lengua Asesina.

Een geslaagde stemactrice

Melinda heeft tijdens haar carrière verschillende voice-overrollen verzorgd; haar debuut was als de stem van Alexa in de animatiefilm The Animatrix in 2003, en later dat jaar was de stem van Sofia Ivanescu in de videogame Mission: Impossible - Operation Surma, terwijl ze in 2006 haar stem leende aan Madame Macmu-Ling in de geanimeerde tv-actie-avonturenserie Avatar: The Last Airbender (2006). Bovendien gaf Melinda haar stem aan Charlene in de geanimeerde tv-comedyserie King of the Hill in 2008.

Weet je hoe rijk deze succesvolle actrice Melinda Clarke is?

Met slechts een kleine boost van haar vader in de vroege stadia van haar carrière, is Melinda erin geslaagd om naam te maken in de enorme entertainmentindustrie, maar net zo belangrijk, ze heeft een klein fortuin verdiend met haar werk. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Melinda Clarke is, vanaf medio 2018? Welnu, volgens de gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Melinda Clarke zo hoog is als $ 3 miljoen, verdiend door haar succesvolle carrière die sinds 1989 actief is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Derde basislijn @Dodgerstadion!

Een bericht gedeeld door Mp Clarke (@therealmsclarke) op 26 september 2017 om 19:47 uur PDT

Kent u Melinda Clarke's persoonlijke leven, echtgenoot, huwelijk, echtscheiding?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, staat Melinda meer dan open om over haar leven achter de schermen te praten. Ze heeft één huwelijk achter de rug, met acteur Ernie Mirich van 1997 tot 2005; het paar verwelkomde hun enige kind in 2000, een dochter genaamd Catherine Grace.

Melinda bracht vervolgens een aantal jaren alleen door, totdat ze een romantische relatie begon met Adam Farmer, twee jaar samen voordat ze besloot om op 12 september 2015 in het huwelijksbootje te stappen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag mijn liefste.

Een bericht gedeeld door Mp Clarke (@therealmsclarke) op 12 september 2017 om 13:56 PDT

Melinda Clarke Lichaamsmaten

Erkend voor haar rode haar, is Melinda beschreven als een mooie vrouw; ze heeft haar slanke lichaam behouden ondanks de geboorte van een kind en het feit dat ze nog maar een jaar verwijderd is van haar 50everjaardag. Melinda staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,70m, terwijl ze 132lbs of 60kgs weegt.

Internetpopulariteit

Sinds ze een steractrice is, is Melinda erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Op haar officiële Instagram-pagina heeft Melinda meer dan 10.000 volgers, met wie ze foto's van zichzelf, haar familie en gebeurtenissen uit haar dagelijks leven heeft gedeeld.

Bekijk dit bericht op Instagram

#letsgododgers bedankt @quixotestudios voor de geweldige stoelen!!!

Een bericht gedeeld door Mp Clarke (@therealmsclarke) op 26 september 2017 om 20:56 PDT

Ze is geen onbekende op Twitter, maar haar officiële Twitter-account is beveiligd en wordt gevolgd door meer dan 75.000 trouwste fans.

Melinda heeft ook een kleine Facebook-fanbase met ongeveer 2500 volgers op haar officiële pagina, waar je Melinda's foto's, het meest recente nieuws over haar carrière en levensgebeurtenissen kunt zien.

Gepost door Melinda Clarke Aan maandag 15 mei 2017

Dus als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een geweldige kans voor jou om er een te worden. Volg gewoon onze links.

Aanbevolen