Acteurs

Wie is actrice Melissa McBride uit The Walking Dead? Hoe oud is zij? Haar biografie: jong, vermogen, broer, familie, zus

Wie is actrice Melissa McBride uit The Walking Dead?

Melissa Suzanne McBride werd op 23 mei 1965 geboren als zoon van Suzanne en John McBride in Lexington, Kentucky, VS, wat betekent dat haar sterrenbeeld Stier is en dat ze 53 jaar oud is. Ze is vooral bekend als de actrice die Carol Peletier speelde in The Walking Dead , een veelgeprezen televisieserie uitgezonden op AMC.

Afbeeldingsbron

lisa ramos

Jong

De actrice, die gracieus ouder is geworden, was vroeger ook een echte schoonheid, wat fans kunnen zien in verschillende video's en foto's op internet. Naast acteerprojecten werkte ze ook aan commercials en de genoemde clips zijn beschikbaar op YouTube.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Melissa McBride vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice een nettowaarde van $ 3 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. De actrice heeft geen informatie vrijgegeven over haar bezittingen, zoals auto's en huizen.

#SDCC2017 #TWDFamily pic.twitter.com/YcbDjysMgo

— Melissa McBride (@mcbridemelissa) 21 juli 2017

Familie, broer en zus

Als het gaat om de etniciteit van McBride, is ze blank en heeft grijs haar en lichtblauwe ogen. De actrice had vroeger lichtbruin haar, maar rockt nu haar kapsel als een korte grijze pixie. Ze was een leerling van Richard J. Reynolds High School. Ze had drie broers en zussen, John Michael, Neil Allen en Melanie Suzanne, maar ze zijn allemaal overleden .

Vroege carriere

Melissa maakte haar acteerdebuut met de rol van Darlene Kellogg in een aflevering van Matlock in 1993, en het jaar daarop speelde ze een kleinere rol in twee afleveringen van In the Heat of the Night. McBride bleef in een snel tempo werken en kreeg de rol van Holly Gallagher in de veelgeprezen horrordramaserie American Gothic, die het verhaal volgt van een sheriff uit een kleine stad met bovennatuurlijke vermogens die hij gebruikt om mensen over te halen slechte dingen te doen. en waaraan McBride werkte, kreeg hij de kans om samen te werken met acteurs als Gary Cole, Lucas Black, Paige Turco en Brenda Bakke. In de komende periode was ze een gastrol in twee afleveringen van Walker, Texas Ranger, en in 1999 speelde ze de rol van Janine Keach in Nathan Dixon, een tv-film die matige reacties kreeg van de critici en het publiek.

laatste carrière

Vanaf het begin van de jaren 2000 werkte Melissa aan The Dangerous Lives of Altar Boys, tegenover acteurs als Emile Hirsch, Kieran Culkin en Vincent D'Onofrio in het verhaal van een groep katholieke schooljongens die betrapt werden op het tekenen van een obsceen stripboek. De film werd uiteindelijk beloond met twee prijzen: BSFC Award en Independent Spirit Award. In 2007 verscheen de actrice in The Mist en verzorgde ze stemopnames voor Miss Sutley / Elder Pearo in Delgo, voordat ze de rol kreeg van Carol Peletier, een van de hoofdpersonen in The Walking Dead, een wereldwijd bekende en geliefde televisie serie geschreven door Frank Darabont, tegenover Andrew Lincoln en Norman Reedus. De serie werd genomineerd voor een Golden Globe Award en werd beloond met talloze prijzen zoals Primetime Emmy in verschillende categorieën, Saturn Award, AFI Award voor TV-programma van het jaar en ASCAP Award voor toptelevisieseries. Ze heeft gesproken over haar eerste indrukken van Carol en zei dat ze niet wist wat ze kon verwachten, maar zei dat ze erg blij is met de show en het personage dat op haar groeide. Tot slot heeft Melissa tot nu toe 27 optredens gehad.

Afbeeldingsbron

Casting Director Carrière

McBride is niet alleen actrice, maar ook casting director, en maakte op dat gebied haar debuut met The Last Adam in 2006, en werkte in respectievelijk 2009 en 2010 aan The Promise en The Party. Haar nieuwste project is Broken Moment met in de hoofdrol Jason MacDonald en Catherine Dyer. In totaal heeft Melissa acht optredens op dit gebied gehad. Toen hem werd gevraagd naar de verschuiving in haar carrière, zei McBride dat ze er niet echt over had nagedacht, eraan toevoegend dat ze driftig is en van verschillende ervaringen houdt, en zei verder dat haar aandachtsspanne een uitdaging kan zijn, en dat ze later zelfs regisseur zou kunnen worden Aan.

oh god wat zei ik?? Van @WalkingDeadMag : mag morgen in de kiosken (VS). Interview met @mcbridemelissa Carol pic.twitter.com/cPbGQDZD0h

— Melissa McBride (@mcbridemelissa) 25 maart 2014

Sociale media

Omdat ze actief is op het gebied van entertainment, gebruikt de actrice natuurlijk sociale media om met haar fans te communiceren en haar werk te promoten. Ze is actief op Twitter en Facebook, gevolgd door meer dan 900.000 mensen op de eerste. Sommige van haar laatste berichten bevatten reacties op prachtige verjaardagsberichten van haar fans, en ze heeft ook een foto gedeeld van de bloemen die ze voor die gelegenheid kreeg. In een interview sprak de actrice over hoe loyaal en toegewijd haar fans zijn, eraan toevoegend dat ze nog moet wennen aan de aandacht die ze krijgt. Ik kan er moeilijk mijn hoofd omheen wikkelen. Ik heb het gevoel dat het leven heel snel heel anders werd, en ook de fans zijn absoluut geweldig, echt waar. Ze deelt ook vaak foto's van de set van de serie, waar de fans bijzonder dankbaar voor zijn, en geeft ook hints over wat er zou kunnen gebeuren in de volgende aflevering van The Walking Dead.

Relatie status

Als het gaat om het liefdesleven van McBride, houdt ze dat soort informatie achter gesloten deuren en deelt ze geen informatie over haar datinggeschiedenis. Naar verluidt is ze nooit getrouwd geweest en heeft ze geen kinderen. Er waren bepaalde geruchten over haar seksuele geaardheid, omdat velen denken dat de actrice lesbisch is, maar ze heeft de geruchten nooit bevestigd.

Aanbevolen