Acteurs

Wie is actrice Merritt Patterson van The Royals? Haar Wiki: Nettowaarde, Getrouwd, Bio, Vrijgezel, Daten, Echtgenoot

Wie is actrice Merritt Patterson van The Royals?

Merritt Patterson werd geboren op 2 september 1990 in Whistler, British Columbia, Canada, en is een actrice, waarschijnlijk het best bekend voor haar optredens in de serie Ravenswood, een spin-off van Pretty Little Liars en waarin ze de rol speelde van Olivia in de kortstondige serie, en in de serie The Royals, waarin ze Ophelia speelde.

De rijkdom van Merritt Patterson

Hoe rijk is Merritt Patterson? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren, inclusief optredens in verschillende films. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Er zijn niet veel details beschikbaar over het vroege leven van Patterson, hoewel bekend is dat ze op 11-jarige leeftijd begon te verschijnen in theaterproducties en danswedstrijden. Ze groeide op met een jongere zus en ze heeft online een beetje van haar familie laten zien, waaronder een foto met haar moeder. In 2006 werd ze een deel van een Teen Model Search gesponsord door Canadian Herbal Essences, het winnen van de wedstrijd voor 10.000 andere concurrenten. De roem die ze daar verdiende, zou uiteindelijk de deuren voor haar openen om een ​​acteercarrière te beginnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hallo Positano

Een bericht gedeeld door Merritt Patterson (@merritt_pattrsn) op 1 augustus 2017 om 01:48 uur PDT

Carrièrebegin

Merritt begon professioneel te acteren in 2006, verscheen als gast in een aflevering van de televisieserie Kyle XY, had daarna nog een gastoptreden in een aflevering van Supernatural, voordat ze haar eerste filmrol vond in The Hole' - de 3D-horrorfilmsterren Teri Polo en Chris Massoglia.

In 2010 had ze een ondersteunende rol in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, voordat ze verscheen in de televisiefilm Iron Invader, een sciencefictionverhaal uitgezonden op Syfy en geregisseerd door Paul Ziller. Ze verscheen vervolgens in de Disney-televisiefilm Radio Rebel, die is gebaseerd op de roman Shriking Violet van Danielle Joseph, samen met Nancy Robertson en Debby Ryan. Ze verscheen in deze periode ook in een reeks korte films en onafhankelijke films, waaronder Next Door Nightmare.

Het Koninklijk Bal vanavond op E! Achter de schermen gefotografeerd door @WILLPMO ? #TheRoyals @TheRoyalsOnE @E_TV_PR pic.twitter.com/V5DAA9XOXu

— Merritt Patterson (@merrittpattrsn) 12 april 2015

Later werk - Ravenswood en The Royals

In 2013 werd Patterson gegoten in een ondersteunende rol in de serie Ravenswood, maar werd later herschikt in een van de hoofdrol als Olivia in de bovennatuurlijke serie, een spin-off van Pretty Little Liars na de Halloween-aflevering van de show, die daadwerkelijk plaatsvindt. tijdens de gebeurtenissen van de originele serie. De spin-off trok veel media-aandacht waardoor Patterson in de schijnwerpers kwam te staan, maar na lage kijkcijfers tijdens het eerste seizoen werd de show uiteindelijk geannuleerd. Merritt werd toen een onderdeel van de Canadese horrorfilm Wolves, uitgebracht in 2014, maar haar volgende grote project zou zijn in de soapserie The Royals uit 2015, de eerste scriptserie van het netwerk E1, en volgt het leven van de fictieve koninklijke familie leden in Engeland; Patterson zou een seizoen bij de show blijven. Nadat ze daar was weggelopen, had ze een gastoptreden in de serie Motive, voordat ze werd gecast in het tweede seizoen van The Art of More in de rol van Olivia Bruckner; de show op Crackle is gebaseerd op de high-stakes wereld van New Yorkse veilinghuizen. Een van haar laatste projecten is de film Unbroken: Path to Redemption, een spiritueel vervolg op de film Unbroken uit 2014.

Het Koninklijk Bal vanavond op E! Achter de schermen gefotografeerd door @WILLPMO ? #TheRoyals @TheRoyalsOnE @E_TV_PR pic.twitter.com/V5DAA9XOXu

— Merritt Patterson (@merrittpattrsn) 12 april 2015

Merritt Patterson op sociale media

Net als tal van actrices in de industrie, is Merritt erg actief online via accounts op sociale media. Ze gebruikt haar Twitter-account voornamelijk om enkele van haar recente projecten te promoten en om enkele van haar dagelijkse gedachten te posten. Ze linkt ook een paar van haar Instagram-berichten, waaronder het promoten van haar account daar, plus het plaatsen van foto's van haar dagelijkse activiteiten in promoties, fotoshoots en op sets, en inclusief haar reizen naar tal van locaties in de VS en Canada. Ze is ook naar verschillende andere delen van de wereld gereisd, waaronder Italië, en heeft foto's van haar met vrienden en collega-acteurs.

Haar Facebook-pagina doet hetzelfde werk als haar Twitter-account, in die zin dat ze enkele van haar recente projecten promoot, op de set en in verschillende fotoshoots. Bij de meeste van haar recente projecten werkte ze met Hallmark Channel aan verschillende televisiefilms. Afgezien van haar accounts, kunnen video's van haar in interviews en optredens op rode loper-evenementen worden bekeken via de website YouTube.

Aanbevolen