Acteurs

Wie is actrice Mo Collins van Mad TV? Haar Wiki: Nettowaarde, Echtgenoot Alex Skuby, Zoon, Familie, Ouders

Wie is Mo Collins?

Geboren als Maureen Ann Collins op 7 juli 1965 in Minneapolis, Minnesota, VS, is ze een actrice en komiek, misschien nog steeds het best bekend bij de wereld vanwege haar optredens in de sketchcomedy-serie Mad TV van 1998 tot 2004. Enkele van de meest populaire personages die ze portretteerde zijn onder meer Doreen, de overgroeide peuter Stuart's krijsende moeder, en Loraine, een vrouw van middelbare leeftijd die vaak verwarde en irritante mensen om haar heen, onder anderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Goede tijden op de #Netflix Emmy afterparty! En gefeliciteerd Alex Borstein met haar Emmy-overwinning!! Geweldig om vrienden te zien!! #emmys2018 #vintagedress #willsasso #propertybrothers #markrivers #alexborstein #alexskuby #madtv

Een bericht gedeeld door Mo Collins (@that_mo_collins) op 18 september 2018 om 9:35 uur PDT

Mo Collins Wiki: Het vroege leven, ouders en opvoeding

Mo is de dochter van Winnie Collins; helaas is er geen informatie over haar biologische vader en of ze broers of zussen heeft of niet. Ze ging naar de Robbinsdale Armstrong High School, maar studeerde uiteindelijk af aan de West Charlotte High School. Tijdens haar middelbare schooltijd raakte ze geïnteresseerd in komedie, toen een van haar professoren haar meenam naar zijn improvisatieklas, die haar de bijnaam Mo gaf, niet ongebruikelijk voor Maureen. Naast improvisatielessen maakte Mo deel uit van de Brave New Workshop van Dudley Riggs in Minneapolis en trad hij ook twee jaar op in Disney's Pleasure Island Comedy Warehouse in Orlando. Na het toelatingsexamen voor de middelbare school schreef Mo zich in aan de Universiteit van Florida.

#puberme voor#PuertoRicoRelief Zits en a #pussybow . Probeer mijn mond om een ​​beugel te wikkelen. ik gaf aan https://t.co/tdlQkISbZD Doe mee met de opluchting pic.twitter.com/ZBiiEWqN2U

- themocollins (@THEMOCOLLINS) 30 september 2017

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Mo's professionele carrière begon in 1996 met een ondergeschikte rol in de film Jingle All the Way. Ze wachtte twee jaar op haar volgende prominente verloving, maar het wachten werd uiteindelijk beloond, want ze werd gekozen als castlid voor de sketchcomedy-serie Mad TV. Ze begon verlegen, maar naarmate de show vorderde, werd Mo gestaag populairder, niet alleen door vele indrukken van beroemdheden, maar ook door personages die ze creëerde. We hebben al aangegeven welke personages het populairst waren, maar laten we nu enkele van haar indrukken noemen - deze omvatten Barbara Bush, Madonna, Pamela Anderson, Angelina Jolie, Catherine Hicks, Catherine Zeta-Jones en Shania Twain, naast vele anderen die alleen maar toenamen haar populariteit. Hoewel ze de comedyserie in 2004 verliet, verscheen ze bij verschillende gelegenheden opnieuw als gastster, waaronder de 300e aflevering waarin ze Loraine Swanson was, een van haar meest populaire personages. Dankzij Mad TV werd Mo een ster en het werd voor haar vrij gemakkelijk om nieuwe prominente rollen te bemachtigen.

Voortdurend succes

In 2005 had Mo een rol in de bekroonde romantische komediefilm The 40-Year-Old Virgin, met in de hoofdrollen Steve Carell, Catherine Keener en Paul Rudd, terwijl ze in 2007 te zien was in de komische film Cougar Club. Het jaar daarop speelde ze Emily in de comedyserie Volgens Jim en in 2009 speelde ze in de film Flying By, naast Ahnaise Christmas en Billy Ray Cyrus. In hetzelfde jaar werd ze gekozen voor een andere prominente rol, als Joan Callamezzo in de tv-comedyserie Parks and Recreation, en hoewel ze van 2009 tot 2015 in slechts 19 afleveringen verscheen, is haar personage behoorlijk populair geworden bij het publiek. Ze worstelde veel professioneel in de vroege jaren 2010 maar is de laatste jaren opnieuw opgedoken met de rol van Molten Lava in de komische film McDick (2017), geschreven en geregisseerd door Chris McDonnell, en ook als Susan in de tv-komedieserie Lady Dynamite (2016-2017). Meest recent begon ze te portretteren Sarah in de dramaserie Fear the Walking Dead (2018).

Gepost door Mo Collins Aan maandag 11 september 2017

Een geslaagde stemactrice

Naast schermrollen is Mo ook erkend voor haar stemacteren; ze begon in 2000 met verschillende personages in de animatieserie Family Guy, en ging verder met animatieseries als King of the Hill, vervolgens Sheriff Callie's Wild West van 2014 tot 2016, en meest recentelijk in F Is for Family (2015-2017).

Afbeeldingsbron

ralph voerman vrouw lisa parks

Weet je hoe rijk Mo Collins is?

Sinds de lancering van haar carrière heeft Mo meer dan 90 film- en tv-credits op haar naam staan; sommigen van hen verhoogden haar rijkdom en populariteit in grote mate, waaronder de meest succesvolle Mad TV, Parks and Recreation, en ook Fear the Walking Dead. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Mo Collins is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Collins zo hoog is als $ 600.000. Ongetwijfeld zal dit aantal de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Bekijk dit bericht op Instagram

#BTS van de aflevering van gisteravond. Actiefiguur Sarah?, Jimbos laatste (epische) stand, en een aantal geweldige wandelaars. Ik dacht dat de wandelaar in de jurk op mij leek, als ik me omdraaide. lol ? #talkingdead #fearthewalkingdead

Een bericht gedeeld door Mo Collins (@that_mo_collins) op 24 september 2018 om 9:13 uur PDT

Mo Collins Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kankerdiagnose

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Mo vrij open geweest over de ups en downs die haar achter de camera overkomt. Ze is sinds 2013 getrouwd met acteur Alex Skuby, wereldwijd bekend als Doug Pruzan in de tv-serie King of the Queens, na een relatie van twee jaar. Het echtpaar heeft geen kinderen. Alex is Mo's tweede echtgenoot; eerder was ze getrouwd met Jimi Englund van 1992 tot 2009 en heeft een zoon uit dit huwelijk, Cullen Englund.

Afbeeldingsbron

In 2011 werd Mo gediagnosticeerd met een vrij zeldzame gastro-intestinale stromale tumor; ze vond een knobbel in haar buik en dacht eerst dat het niets was, maar op advies van haar toenmalige vriend Alex ging ze naar het ziekenhuis; ze is nu in remissie.

Internetpopulariteit

Mo heeft een behoorlijke schare fans op sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Haar officieel Twitter-account heeft meer dan 11.000 volgers en ze heeft het gebruikt om haar carrière te promoten, zoals de aankondiging van de nieuwe aflevering van de serie Vrees de wandelende doden . Ze is ook behoorlijk actief op Instagram , waarop ze meer dan 10.000 volgers heeft, en ook gefocust is op het delen van details uit haar carrière, waarbij ze vaak foto's plaatst van de set van Vrees de wandelende doden , onder andere projecten waaraan ze werkt.

Aanbevolen