Acteurs

Wie is actrice Nancy Travis uit Last Man Standing? Haar bio: nettowaarde, echtgenoot, familie, zonen, verhaal

Wie is Nancy Travis?

Nancy Ann Travis werd geboren op de 21eNSSeptember 1961, in New York City, VS, en is een actrice die waarschijnlijk het best wordt erkend voor haar hoofdrol in de rol van Sylvia Bennington in de film 3 Men And A Baby (1987), Chris Connor spelend in de CBS-sitcom Becker (2002- 2004) en meest recentelijk als Vanessa Baxter in de succesvolle ABC/Fox sitcom Last Man Standing (2011-2018).

Bekijk dit bericht op Instagram

#wcw #BlackAndWhite #NancyTravis

Een bericht gedeeld door Nancy Travis (@nancywaitforittravis) op 17 juni 2015 om 5:41 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Over haar vroege leven gesproken, Nancy Travis bracht delen van haar jeugd door in Baltimore, Maryland en Boston, Massachusetts, voordat ze terugkeerde naar New York City. Nancy groeide op in een katholiek gezin, samen met haar broer Gordon, Jr. door haar vader, Gordon Travis, die als verkoopmedewerker werkte, en haar moeder, Theresa, die maatschappelijk werker was. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Framingham North High School, en na haar toelatingsexamen in 1979, nadat ze geïnteresseerd was geraakt in acteren, schreef ze zich in aan de New York University en studeerde af met een BA-graad in Drama in 1983.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin en theater

Terwijl ze op de universiteit zat, begon Nancy haar carrière als actrice na te streven, door op te treden in het toneelstuk It's Hard To Be A Jew at Het Amerikaans-Joodse Theater in NYC, gevolgd door haar optreden in de toneelversie van Brighton Beach Memoirs door Neil Simon. Daarna werd ze een van de stichtende leden van het Off-Broadway theatergezelschap genaamd Naakte engelen , optredend in hun producties van toneelstukken als Aven-U Boys en King Of Connecticut. Vervolgens kwam haar Broadway-debuut met haar optreden in Herb Gardner's toneelstuk I'm Not Rappaport. Al deze uitvoeringen verhoogden geleidelijk haar populariteit.

Bekijk dit bericht op Instagram

#TBT #NancyTravis #Fluke #LoveStory

Een bericht gedeeld door Nancy Travis (@nancywaitforittravis) op 27 mei 2015 om 22:58 PDT

Professionele acteercarrière en doorbraak

Direct na haar afstuderen werd Nancy's carrière naar een hoger niveau getild, toen ze haar debuut in de tv-film maakte in de titel Malice In Wonderland (1985), gevolgd door haar vertolking van Jessica Gray in de ABC-televisieminiserie getiteld Harem in 1986 , met in de hoofdrol naast Omar Sharif. Haar doorbraakrol kwam het jaar daarop, toen ze werd gekozen om Sylvia Bennington te vertolken in de film 3 Men And A Baby, de rol die ze opnieuw vertolkte in het vervolg 3 Men And A Little Lady in 1990, waardoor haar populariteit in het veld enorm toenam. van acteren. Zij aan zij speelde Nancy een gastrol in tv-series als Spenser: For Hire, Worlds Beyond en Tales From The Darkside, en tegen het einde van het decennium werd ze ook gecast als Karen Lutnick in de film Married To The Mob uit 1988, gespeeld Kathleen Avilla in de film Internal Affairs (1990), met in de hoofdrol Andy Garcia en Richard Gere, en in hetzelfde jaar als Corinne Landreaux in de film Air America naast Mel Gibson en Robert Downey, Jr..

Nancy Travis

Gepost door Filmman 24/7 Aan woensdag 20 september 2017

de jaren 1990

Met het begin van het volgende decennium bleef ze successen boeken, door te spelen in de rol van Cassie Slocombe in de film Passed Away en als Joan Barry in Richard Attenborough's film Chaplin, beide in 1992. In het volgende jaar werd Nancy gecast als Rita Baker in de film The Vanishing en als Harriet Michaels in de film So I Married An Axe Murderer. Daarna werd ze gekozen om de voice-over van Bernice te doen in de USA Network-geanimeerde sitcom Duckman: Private Dick/Family Man (1994-1997) en om Kim Cooper te spelen in de CBS-sitcom getiteld Almost Perfect (1995-1997). Tegelijkertijd speelde ze ook in verschillende filmtitels, waaronder Jonathan Lynn's film Greedy (1994) waarin Robin speelde, Destiny Turns On The Radio (1995) met Lucille en Bogus (1996), met als Lorraine Franklin. Daarna speelde Nancy Susan Morton in de tv-film My Last Love (1998), die ze ook produceerde en die werd gevolgd door haar vertolking van Julie Better in de CBS-sitcom Work With Me (1999-2000) en Carol in de film Auggie uit 2000. Roos.

Gelukkige verjaardag aan onze Baxter-moeder, Nancy Travis!! ??

Gepost door Last Man Standing Aan woensdag 21 september 2016

De jaren 2000, Becker en The Bill Engvall Show

In 2002 speelde Nancy als Prof. Joyce Reardon in verschillende afleveringen van de tv-miniserie Rose Red – gebaseerd op de roman van Stephen King – waarna ze de vaste rol van Chris Connor in de CBS-sitcom Becker won, samen met Ted Danson in de hoofdrol. Toen de opnames ervan in 2004 werden beëindigd, begon ze te werken aan de tv-film Talk Show Diaries uit 2005 en een andere film getiteld The Sisterhood Of The Traveling Pants (2005), waarin ze verscheen als Lydia Rodman.

Twee jaar later werd Nancy gecast als April Brenner in de tv-film The Party Never Stops: Diary Of A Binge Drinker, en als Cat in de film The Jane Austen Book Club. Haar volgende grote rol kwam in hetzelfde jaar, toen ze begon te verschijnen als Susan Pearson in de CBS-sitcom The Bill Engvall Show, uitgezonden tot 2009, en het jaar daarop speelde ze in twee tv-films - Zwangerschapspact als Lorraine Dougan en A Walk In mijn schoenen als Trish Fahey.

Afbeeldingsbron

De jaren 2010 en Last Man Standing

Helemaal in het begin van de jaren 2010 trok Nancy de aandacht van het publiek door een gastrol in twee populaire tv-series - Grey's Anatomy en How I Met Your Mother - waarna ze werd gekozen om Vanessa Baxter te spelen in de ABC/Fox sitcom Last Man Standing (2011-2018) gemaakt door Jack Burditt, met in de hoofdrol tegenover Tim Allen en een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen toe te voegen. Parallel aan die opnames speelde ze ook de rol van mevrouw Koll in de film The Submarine Kid uit 2015 en als Mona in de film Bernard And Huey in 2017.

Recente en komende projecten

Onlangs was Nancy te zien als Donna Hodges in de mysteriethriller-tv-serie Mr. Mercedes (2017-2018) op het Audience Network, en zal ze verschijnen als Lisa in de Netflix-comedyserie The Kominsky Method. Verder is aangekondigd dat ze zal spelen in de film Married Young van Daniel Kaufman, dus haar vermogen zal zeker toenemen.

Nancy Travis Netto waarde

Haar professionele carrière begon in 1985 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie, vooral bekend als een professionele actrice, die in meer dan 65 titels heeft gespeeld. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Nancy Travis is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 2 miljoen is, verzameld tijdens haar succesvolle carrière.

Afbeeldingsbron

Persoonlijk leven, echtgenoot, zonen, woonplaats

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Nancy Travis sinds 1994 getrouwd met Robert N. Fried, die in de media bekend staat als de voormalige president en CEO van Savoy Pictures, en de huidige CEO van Fried Films en Spiritclips. Nancy beviel in 1998 van hun eerste kind, een zoon genaamd Benjamin, en het paar verwelkomde hun tweede kind, een zoon genaamd Jeremy, in 2001. Hun oudste zoon is ook een acteur, die samen met zijn moeder speelde in de korte film van zijn vader. film Sally in 2007. De huidige residentie van de familie is in Los Angeles, Californië.

Afbeeldingsbron

Uiterlijk en vitale statistieken

Over haar uiterlijk gesproken, hoewel ze momenteel achter in de vijftig is, wordt Nancy nog steeds beschouwd als een mooie en charismatische vrouw, met lang krullend haar en groene ogen. Ze is aantrekkelijk en heeft een geweldig lichaam met een lengte van 1,62 m en een gewicht dat naar verluidt rond de 64 kg is, terwijl haar vitale statistieken 36-27-38 zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, besteedt Nancy haar vrije tijd als actief lid aan haar officiële Twitter account, waarop ze haar lopende projecten promoot. Daarnaast plaatst ze soms ook foto's uit haar privéleven en promoot ze verschillende goede doelen die ze bezocht.

Aanbevolen