Acteurs

Wie is actrice Naomi Wirthner? Haar Wiki: Getrouwd, Ouders, Netto waarde, Religie, Relatie

Wie is Naomi Wirthner?

Naomi Wirthner werd geboren op 25 december 1965 in Londen, Engeland, en is een actrice, maar misschien beter bekend als de vrouw van acteur Stephen Dillane, die Stannis Baratheon speelde in de HBO-serie Game of Thrones. Ze is ook de moeder van acteur Frank Dillane, die Nick Clark speelde in Fear the Walking Dead.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zelf +1

Een bericht gedeeld door Naomi Wirthner (@naomiwirthner) op 8 oktober 2018 om 16:42 PDT

De rijkdom van Naomi Wirthner

Hoe rijk is Naomi Wirthner? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 20 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in acteren, maar gedeeltelijk verhoogd door het succes van haar man en kinderen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Carrière

Er is weinig informatie beschikbaar over Naomi's jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze opgroeide toen ze een sterke interesse in optreden ontwikkelde, waardoor ze al op jonge leeftijd een acteercarrière nastreefde. Een van haar eerste projecten was El C.I.D. uit 1990, waarin ze de rol van verpleegster speelde, gevolgd door een gastrol in de televisieserie Between the Lines.

In de jaren daarna kwamen er meer acteerprojecten op haar pad waaronder de show Wycliffe waarin ze dokter speelde, waarna ze in 1995 werd gecast in de rol van Sandra Quinn in de serie Soldier Soldier, een dramaserie gebaseerd op het traditionele lied met dezelfde naam, die van 1991 tot 1997 zeven seizoenen en 82 afleveringen duurde; het is een dramatisering van het legerleven tijdens de nasleep van de Koude Oorlog. In de daaropvolgende jaren had ze minder projecten, met een kleine rol in de serie Babyfather en vervolgens in de televisiefilm Fiona's Story waarin ze een maatschappelijk werker speelde.

Afbeeldingsbron

Latere carrière en Frank Dillane

Later in haar carrière richtte Wirthner zich meer op theatrale projecten en producties, en diende als regisseur van verschillende toneelstukken. Ze richtte haar eigen theatergezelschap op genaamd Barebones Project, gevestigd in East Sussex. Hun eerste productie begon in 2010 en ze staan ​​bekend om het gebruik van ad-hocruimtes om de setting voor hun producties te creëren. Zoals hun naam al aangeeft, streeft hun bedrijf ernaar om projecten te produceren waarvoor meestal meer geld nodig is. Haar man verschijnt vaak in producties van het bedrijf.

Afbeeldingsbron

diane plese netto waard

Is Naomi Wirthner op sociale media?

Net als tal van actrices is Naomi online zeer actief via sociale media. Ze heeft een account op Instagram waarop ze vooral enkele van haar recente theaterprojecten plaatst, waaronder de recente producties van haar gezelschap Barebones. Ze doet ook veel promoties en foto's van haar dagelijkse inspanningen. Haar bedrijf Barebones Project is ook online actief met accounts op Twitter en Facebook. Het bedrijf volgt voornamelijk de theaterscene in het Verenigd Koninkrijk, terwijl het ook enkele van zijn recente en opkomende projecten promoot. Talloze lokale toneelspelers zijn te zien geweest in hun verschillende functies tijdens repetities of promoties.

Gepost door Olivia Pinkney Art Aan Donderdag 22 juni 2017

Stephen Dillane

Naomi's echtgenoot Stephen Dillane vond veel populariteit van zijn werk in de film The Hours, en de miniserie John Adams waarin hij Thomas Jefferson speelde, waarvoor hij werd genomineerd voor een Primetime Emmy Award. zijn meest iconische rol tot nu toe is die van Stannis Baratheon in het tv-programma Game of Thrones, gebaseerd op de reeks romans van George R.R. Martin getiteld A Song of Ice and Fire. Hij heeft ook veel lovende kritieken gekregen voor zijn theatervoorstellingen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Patron & Co van @barebonesproject #The Seagull schopt de shit @tablehurst.farm om locatie no2 te maken. Waar modder is, is kunst! Bedankt @hermitagebay en het dreamteam!

Een bericht gedeeld door Naomi Wirthner (@naomiwirthner) op 21 mei 2018 om 10:11 uur PDT

In 2000 won hij een Tony Award voor zijn rol als hoofdrolspeler in het toneelstuk The Real Thing, waarin verschillende aspecten van constructies worden onderzocht, waaronder een toneelstuk in een toneelstuk. Andere veelgeprezen uitvoeringen zijn onder meer die in Hamlet, Angels in America en een eenmanszaak Macbeth. Hij heeft ook Emmy Awards en BAFTA's gewonnen voor zijn werk op televisie.

Er is weinig bekend over hoe hun relatie begon, maar ze trouwden uiteindelijk en kregen samen twee kinderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

#frankdillane #nickclark #ftwd #stephendillane

Een bericht gedeeld door Frank_Dillane_Duitsland (@frank_dillane_germany) op 3 november 2017 om 15:31 PDT

Een van hun kinderen, Frank Dillane, zou een soortgelijke carrière nastreven als die van zijn ouders, en verscheen voor het eerst als een jonge Tom Riddle in de film Harry Potter en de Halfbloed Prins. Later verscheen hij in de film In the Heart of the Sea naast Tom Holland en Chris Hemsworth, die in 2015 werd uitgebracht. gips in de televisieserie Fear the Walking Dead, een begeleidende serie bij The Walking Dead, gebaseerd op de stripboekenreeks met dezelfde naam. Zijn karakter was een herstellende drugsverslaafde genaamd Nick Clark die vier seizoenen bleef totdat zijn karakter werd afgeschreven.

Aanbevolen