Acteurs

Wie is actrice Natalya Rudakova uit Transporter 3? Haar Wiki: Getrouwd, Nettowaarde vandaag, Bio, Nationaliteit, Affair

Wie is actrice Natalya Rudakova?

Geboren onder het teken Waterman op de 14evan februari 1985, in het voormalige Leningrad, toen de USSR (het huidige St. Petersburg, Rusland), Natalya Rudakova is een 33-jarige blanke actrice van Russische afkomst. Ze is misschien het best bekend om haar verschijning naast de legendarische Jason Statham in de vrouwelijke hoofdrol in Transporter 3 in 2008. Ze heeft ook een aantal andere kleinere rollen gehad in films en tv-shows tijdens haar carrière in de vaak lucratieve acteerwereld sinds 2008. .

Bekijk dit bericht op Instagram

Magisch voelen in elke ademhaling ?? Foto door @georgebakardjiev ?

Een bericht gedeeld door Natalya Rudakova (@natrudakova) op 8 september 2017 om 14:46 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Omdat Natalya geen al te populaire beroemdheid is en omdat ze zelf tot nu toe vrijwel niets heeft onthuld, is er momenteel bijna geen informatie over enig deel van haar jeugd. De namen en beroepen van haar ouders zijn onbekend, en voor zover de media tot nu toe weten, lijkt het er niet op dat ze broers of zussen heeft. Toch is er het feit dat haar ouders naar New York City verhuisden toen ze 17 jaar oud was, vanwege de steeds moeilijker wordende USSR-situatie. Er wordt beweerd dat haar moeder Natalya's interesse voor acteren van jongs af aan heeft gevoed door haar elk weekend mee te nemen naar het theater en haar aan te moedigen acteerlessen te nemen, hoewel dit nooit is bevestigd. Het is niet bekend naar welke middelbare school ze ging, of ze ooit een toelatingsexamen heeft gedaan en of ze ooit een hbo-opleiding heeft gevolgd.

Carrière

In tegenstelling tot de meeste actrices was Natalya niet van plan een acteercarrière na te streven; haar opkomst tot het sterrendom gebeurde volledig per ongeluk, terwijl ze een slechtbetaalde baan als kapper in New York City had. Volgens de Internet Movie Database was de wereldberoemde regisseur en schrijver Luc Besson in de buurt en zag haar op een dag de straat oversteken, waarna hij een potentiële actrice zag voor de aankomende film waaraan hij werkte, en dus benaderde hij haar , en vertelde haar dat hij acteerlessen voor haar zou geven, wat ze accepteerde. Na zes maanden bijles kreeg Natalya de vrouwelijke hoofdrol van Valentina Tomilenko in Transporter 3, die in 2008 uitkwam. Toen ze in een film werd gecast, werd deze beroemde meteen beroemd, en hoewel het drie jaar duurde voordat haar volgende rol, werd Natalya gegoten in twee films in 2011 - The One en A Novel Romance. In 2015 speelde ze in nog twee films - Wachten op een trein en voor de sneeuw, evenals een enkele aflevering van de show met de titel Blindspot. Momenteel is ze betrokken bij twee films, één in postproductie en één in pre-productie.

hou van het leven

Omdat Natalya vrij nieuw is in de wereld van sterren, zijn er tot nu toe geen geruchten geweest over haar romantische leven. Dat gezegd hebbende, komt dat vooral omdat Natalya nooit echt interesse heeft getoond om deze kwestie aan te pakken, en er is ook nooit gezien dat ze een potentiële partner openlijk bewonderde.

Wat is de nettowaarde van Natalya Rudakova?

Bijna $ 5 miljoen.

Gepost door Natalya Rudakova Aan zondag 29 januari 2012

Lichaams metingen

  • Hoogte is 5ft 9in (1.75m)
  • Gewicht 128lbs (58kg)
  • Haarkleur is natuurlijk rood
  • Ogen zijn lichtblauw
  • Voetmaat is 8.5
  • Jurk maat is 4

Aanbevolen