Acteurs

Wie is de vriendin van actrice Omar Gooding, Angell Conwell uit Baby Boy? Haar bio: nettowaarde, getrouwd, echtgenoot, relaties, gewicht

Wie is Angell Conwell?

Angell Conwell werd geboren op 2 augustus 1983 in Orangeburg, South Carolina, VS, en is een actrice, waarschijnlijk het best bekend voor haar hoofdrol in films als Baby Boy en Soul Plane. Ze is ook te zien in verschillende populaire tv-shows.

Bekijk dit bericht op Instagram

?: mama

Een bericht gedeeld door ANGEL (@angellconwell) op 28 december 2017 om 18:44 PST

De rijkdom van Angell Conwell

Hoe rijk is Angell Conwell? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 2 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze is dankzij haar optredens meerdere keren genomineerd en is ook te zien in muziekvideo's. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Terwijl Angell werd geboren in Orangeburg, verhuisde haar familie naar Columbia, South Carolina toen ze twee jaar oud was, waar ze zou opgroeien met haar jongere zus. Op school was ze de eerste Afro-Amerikaanse voorzitter van de studentenraad van Seven Oaks Elementary School. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, verhuisde ze naar Brooklyn, New York in de hoop een carrière in acteren te vinden. Een van de redenen dat Angell een snelle start kreeg in de acteerindustrie, is te danken aan haar moeder, die een talentagent is. Ze ontdekte haar passie voor acteren toen ze op zesjarige leeftijd in een schooltoneelstuk zat en een staande ovatie kreeg voor haar optreden. Dit leidde er vervolgens toe dat ze naar Los Angeles, Californië verhuisde, nadat ze was gecast in de televisiepilot van On Our Own, maar die niet werd opgepikt.

Desondanks had ze gastrollen in tv-shows, waaronder NYPD Blue, The Parkers en Renegade. In 2001 begon haar populariteit te stijgen toen ze werd gecast in de film Baby Boy, waarin ze de rol van Kim speelde, in het coming of age-verhaal van monteur Jody Summers terwijl hij door het dagelijkse leven in Los Angeles gaat. Het speelde Tyrese Gibson, hoewel oorspronkelijk Tupac Shakur speelde voor zijn dood in 1996.

Carrière Prominentie

In de komende jaren zou Conwell als gast verschijnen in afleveringen van That's So Raven en One on One. Ze werd vervolgens gegoten in haar volgende film, getiteld Soul Plane, en speelde de rol van Tamika in de komische film met Snoop Dogg, Kevin Hart en acteurs als Sofia Vergara en Mo'Nique. Ze verscheen ook in verschillende muziekvideo's voordat ze in twee rechtstreeks op dvd-films werkte in Rhythm City Volume One: Caught Up, een minifilm van Usher na zijn opname van de single Confessions, die het record voor een R&B-debuut brak.

Ze was ook te zien in Half Past Dead 2, een actiefilm met in de hoofdrol Bill Goldberg, een vervolg op Half Past Dead en met Steven Seagal in de hoofdrol. In de komende jaren zou Conwell aan tal van films werken, voornamelijk in het onafhankelijke circuit. Ze maakte een paar speelfilms, waaronder Love For Sale, een romantische komedie met Jackie Long en Jason Weaver. Ze had ook een kleine rol in de horrorkomediefilm uit 2009 getiteld Frankenhood, met in de hoofdrollen DeRay Davis, Jasper Redd en Bob Sapp.

Bijna die tijd… #Familie tijd pic.twitter.com/32ESFrpv7l

— EEN N G E L L Conwell (@AngellConwell) 20 november 2018

De jongeren en de rustelozen

In 2010 werd Angell gegoten in de soap The Young and the Restless in de terugkerende rol van advocaat Leslie Michaelson. De show speelt zich af in Genua City, een fictieve stad die geen verband houdt met de gelijknamige stad in Wisconsin. Het was oorspronkelijk gericht op twee kernfamilies, maar begon later andere families in de verhaallijn te introduceren. Het heeft gedurende de hele serie talloze Emmy Awards gewonnen, en het huidige contract loopt tot 2020. Twee jaar nadat ze een terugkerende rol in de show had gehad, kreeg ze een contract, voordat ze een paar maanden later terugkeerde naar een terugkerende rol. haar karakter verliet echter stilletjes de show na vier jaar. Gedurende deze tijd had ze nog een televisieproject getiteld Family Time, een comedyserie waarin ze samen met Omar Godding speelde, over een arbeidersgezin dat een loterijkaartje won. De show werd uitgezonden voor zes afleveringen, voordat ze teruggekeerd naar The Young and the Restless om haar rol als Leslie nog vier afleveringen te herhalen. Voor haar optredens in de serie werd ze tweemaal genomineerd voor een NAACP Image Award voor Outstanding Actress in a Daytime Series. Een van haar nieuwste projecten is het televisieprogramma Merry Ex-Mass.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Angell in een... relatie met Omar Gooding, die ze voor het eerst ontmoette op de set van de film Baby Boy, en de jongere broer is van Academy Award-winnende acteur Cuba Gooding Jr. Omar is verschenen in projecten zoals Barbershop, Miami Medical en Deadwood.

Gepost door Angell S. Conwell Aan woensdag 7 mei 2014

Aanbevolen