Acteurs

Wie is actrice Susie Abromeit? Haar Wiki: Nettowaarde, Daten, Bio, Broers en zussen, Echtgenoot, Familie, Zaken, Tennis

Wie is actrice Susie Abromeit?

Geboren op 15evan november 1982 in Boston, Massachusetts, VS, Susie Abromeit is een 35-jarige blanke songwriter en actrice, bekend van het vertolken van de rol van Pam in de Netflix-hitserie Jessica Jones, hoewel ook bekend om de nummer 6 in het Amerikaanse juniorentennis en nummer 1 in Florida. Ze heeft tijdens haar acteercarrière een aantal kleinere rollen gehad in verschillende films en tv-shows, sinds 2007 actief in de vaak lucratieve business.

Bekijk dit bericht op Instagram

?? ?: @msayles

Een bericht gedeeld door Susie Abromeit (@susieabromeit) op 1 mei 2018 om 15:23 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel informatie over haar vroege leven, hoewel bekend is dat haar vader Richard H. Abromeit is en haar moeder Lynne (Palmer) Abromeit, en dat haar broer of zus ook een beroemdheid is - Kate Merrill is de oudere zus van Susie, en een tweevoudig Emmy-winnende verslaggever die wereldwijde erkenning heeft gekregen voor haar successen in de journalistiek. Het is niet bekend hoe en wanneer Susie belangstelling kreeg voor wat ze tegenwoordig doet, maar het is duidelijk dat haar interesses in de loop van haar volwassenheid enorm veranderden. Ten eerste was ze op 12-jarige leeftijd een eersteklas junior skiër, op dat moment veranderde ze plotseling van gedachten en besloot ze tennislessen te beginnen. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen, want ze werd uiteindelijk #6 in het Amerikaanse juniortennis terwijl ze op de middelbare school zat. Dit succes leverde haar meteen een tennisbeurs op aan de prestigieuze Duke University, maar volgens haar eigen woorden deed ze haar rug pijn toen ze 18 was, en dus begon ze in plaats daarvan muziek te schrijven. Vervolgens raakte ze geïnteresseerd in acteren, en toen ze eenmaal klaar was met studeren, wist ze wat ze wilde doen.

Carrière

Er is geen bevestiging dat Susie is afgestudeerd aan de universiteit, maar het feit is dat Susie's tv-schermdebuut was als Jenna Reese in een enkele aflevering van Burn Notice in 2007. Daarna had ze verschillende andere ondersteunende rollen in een volgende film en een hoofdrol rol in de Justin Dec-film van 2008 getiteld Rolling - dit trok de aandacht die ze nodig had voor een doorbraak, aangezien ze het jaar daarop nog vier rollen had. Na nog eens twee jaar en een aantal mindere rollen in titels die niet al te beroemd zijn, was ze in 2013 kort te zien in CSI: Miami en vervolgens in CSI: Crime Scene Investigation in 2015. Ze verscheen ook in een aflevering van Supernatural , en hoewel deze rollen misschien niet veel lijken, waren ze net genoeg om haar in 2015 Pam te laten worden in acht afleveringen van Melissa Rosenberg's Jessica Jones. Op dit moment is ze bezig met twee projecten die in postproductie zijn.

hou van het leven

Als het gaat om het romantische leven van Susie, is ze nogal geheimzinnig over dergelijke details, en dus tasten de media in het duister. Toch zijn er een paar geruchten geweest, waaronder dat ze een relatie had met de tennisster Mardy Fish, die naar verluidt in 1999 begon, maar de twee gingen na een jaar uit elkaar, terwijl weer een ander suggereert dat ze een jaar lang met skiër Bode Miller uitging als goed, maar geen van beide werd ooit bevestigd. Bovendien werd Abromeit ooit geïnterviewd over het type man dat ze leuk vindt, waarop ze antwoordde: 'Ik vind me een beetje scruff! Ja, ik hou van een man met een baard, ik hou van een mannelijke man. Ik bedoel, hij kan eigenaardigheden hebben, naaien of wat dan ook. Ik vind dat prachtig. Maar dan ook een man die met zijn handen kan werken, die alles kan repareren. Een man die me het gevoel kan geven dat ik een vrouw ben.' Aangezien er ook een gerucht rond haar seksualiteit naar voren kwam nadat ze een lesbische scène had opgenomen, zou haar reactie dat in ieder geval moeten verduidelijken.

Wat is het vermogen van Susie Abromeit?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Susie Abromeit is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Susie's opgebouwde rijkdom bijna $ 800.000 is, grotendeels geholpen door haar talrijke rollen in de acteerindustrie, terwijl de grootste bijdrage waarschijnlijk komt van haar acht afleveringen durende aanwezigheid in Jessica Jones. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Gepost door Susie Abromeit Aan dinsdag 12 juni 2012

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de actrice, wordt gezegd dat haar vitale statistieken 37-25-37 zijn, haar lengte is 1,70 m en haar lichaamsgewicht is ongeveer 59 kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als zandloper met een slank postuur, terwijl haar haarkleur helderblond is, haar ogen lichtblauw en haar voetmaat 7,5 en kledingmaat 8 is.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve actrices om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om zo de populariteit van de titels waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen internet. waard. Susie zelf lijkt een grote abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze trend, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale-medianetwerken. Haar Facebook account heeft momenteel bijna 4.000 volgers, terwijl haar Twitter account heeft een iets hogere 5.000+ volgers en haar Instagram account wordt momenteel actief gevolgd door een aanzienlijk hogere 23.000+ fans.

Aanbevolen