Zakenmensen

Wie is actrice Tia Torrees? Haar Wiki: Echtgenoot Aren Marcus Jackson, Son Death, Net Worth, Gezondheid, Etniciteit

Wie is Tia Torres?

Tia Torres werd geboren op 11 juni 1960 in Californië, VS, en is een zakenvrouw en reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend als de ster van de Animal Planet reality-tv-serie Pit Bulls & Parolees. Ze is de eigenaar van het grootste pitbull-dierenasiel in de VS - het Villalobos Rescue Center.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Tia Maria Torres (@tia_pbp) op 17 april 2013 om 14:05 PDT

De rijkdom van Tia Torres

Hoe rijk is Tia Torres? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 300.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Ze diende ook eerder in het Amerikaanse leger, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en dierenpassie

Tia groeide op in Zuid-Californië en had een moeilijke jeugd, groeide op met een stiefmoeder en haar vader was niet echt aanwezig tijdens haar jeugd. Haar stiefmoeder groeide op op een boerderij en was een ruiter. Ze deelde haar liefde voor dieren met Tia en zou haar helpen om te leren hoe ze voor dieren moest zorgen. Tia zou op 17-jarige leeftijd het huis verlaten met twee Arabische paarden, een Catahoula Leopard-hond en een angora-geit.

Ze worstelde aanvankelijk om voor haar dieren te zorgen en besloot al snel om dienst te nemen in het leger als vrachtwagenchauffeur. Ze heeft daar vele jaren gediend en nadat ze het leger had verlaten, verhuisde ze naar Los Angeles, waar ze zou dienen als raadgever voor jeugdbendes. Ze realiseerde zich dat ze haar passie voor dieren nog steeds wilde nastreven, en begon uiteindelijk het Villalobos-asiel, wat Village of Wolves betekende. Ze zou aanvankelijk wolf- en wolfhybriden gaan redden.

Pit Bulls en televisie

Eind jaren negentig begon Torres met het redden van pitbulls, te beginnen toen haar dochters bevriend raakten met een pitbull uit een lokaal asiel dat ze later adopteerde. Ze zou gaan samenwerken met de Los Angeles City Animal Services om The Pitbull Support Group op te richten, die gratis training, assistentie, sterilisatie/castratie bood aan iedereen die een Pit Bull of een Pit Bull-mix bezat. Ze zou later twee tienerjongens ontmoeten die thuis problemen hadden, en vanwege haar medeleven met hen adopteerde ze hen uiteindelijk.

PIT BULLS EN PAROLEESAGUA DULCE, CA - 25 MEI: Tia Maria Torres poseert met een van haar persoonlijke honden op ranchland bij ...

Gepost door tante maria torres Aan woensdag 19 februari 2014

Het Villalobos Rescue Center zou ook bekend worden vanwege het redden van mensen. Ze trok de aandacht van lokale tijdschriften, waardoor ze uiteindelijk werd opgemerkt door reality-tv-producenten. Ze wilde aanvankelijk niet betrokken raken, maar omdat haar opvangcentrum worstelde met donaties en de economie instortte, besloot ze de deal aan te gaan.

Pit Bulls & Parolees heeft tot doel de misvattingen over pitbulls en over vrijgelatenen uit de gevangenis die ze vaak inhuurde, te helpen bestrijden, met de nadruk op het Villalobos Rescue Center in Agua Dulce, Californië. De realityshow en het asiel zouden later verhuizen naar de regio Greater New Orleans in Louisiana.

Pitbulls en voorwaardelijke vrijlatingen

De show werpt enig licht op de dagelijkse activiteiten van het Rescue Center, waarbij vaak de redding van verlaten, verwaarloosde of mishandelde honden wordt getoond, en het inkomen heeft Tia geholpen haar maandelijkse contributie te betalen; het richt zich ook op de interactie tussen haar, de honden en haar kinderen. Volgens rapporten wilde Tia aanvankelijk verhuizen naar Thechapi, Californië vanwege het aantal pitbulls in de provincie en omdat er een gevangenis in de buurt was met vrijgelaten gevangenen die op zoek waren naar werk. Uiteindelijk kregen ze echter geen toestemming om te verhuizen vanwege de strikte wetten en de kosten en de kosten van de naleving ervan in Californië, ondanks het feit dat ze al enorme hoeveelheden geld aan het gebied hebben uitgegeven.

Ze kozen vervolgens Louisiana als hun nieuwe basis, en het duurde meer dan een jaar voordat de verhuizing was voltooid. De belangrijkste adoptiefaciliteit bevindt zich in New Orleans met verschillende andere satellietgebieden in de staat. De show heeft doordeweeks een vast tijdslot op Animal Planet en blijft populair na negen seizoenen, met een 10eseizoen dat ergens laat in 2018 wordt uitgezonden. Tia verscheen ook op The Daily Show met Jon Stewart, waarbij ze vermeldde dat haar organisatie ongeveer 400 honden heeft.

Priveleven

Torres heeft twee biologische dochters en twee tweelingjongens die zijn geadopteerd. Haar kinderen zijn te zien om haar te helpen met het asiel en hebben ook wat cameratijd gehad vanwege de reality-tv-show. De vader van haar eerste dochter was beledigend en had drugs ingehaald die leidden tot zijn arrestatie, terwijl er geen informatie is over de vader van haar tweede dochter. Ze is getrouwd met Aren Marcus Jackson, die ze voor het eerst ontmoette in de jaren '80 terwijl hij probeerde de eigenaar van een hond op te sporen. Hij heeft sympathie voor de zaak van Torres en helpt met haar onderdak. Hij bracht 14 jaar in de gevangenis door, werd veroordeeld voor geaccumuleerde misdrijven, en ze trouwden in 2006 na zijn vrijlating. Hij werd echter gearresteerd en het jaar daarop opnieuw gevangen gezet, maar blijkbaar zijn ze nog steeds samen.

Aanbevolen