Acteurs

Wie is actrice Tracey Needham uit Jag? Haar Wiki: Nettowaarde vandaag, getrouwd, gezin, kinderen

Wie is Tracey Needham?

Tracey Needham werd geboren op 28 maart 1967 in Dallas, Texas, VS, en is een actrice die vooral bekend staat om haar populariteit door verschillende televisierollen. Deze omvatten Life Goes On waarin ze Paige Thatcher speelde, en JAG waarin ze verscheen als Lt. Meg Austin.

De nettowaarde van Tracey Needham

Hoe rijk is Tracey Needham? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 3 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze heeft als vaste klant en als gast deel uitgemaakt van tal van televisieshows, en verscheen ook in tal van televisiefilmprojecten gedurende haar carrière. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin - Het vroege leven en acteercarrière

Tracey groeide aanvankelijk op in Dallas met haar drie broers, en waar haar vader in de bouw werkte, maar toen ze nog jong was, verhuisde haar familie naar Denver, Colorado, vanwege de aard van haar vaders werk. Terwijl ze nog in de achtste klas zat, groeide haar lengte snel tot 5'11 en terwijl ze een acteercarrière wilde nastreven, kreeg ze van de theaterdirecteur van de school het advies dat ze te lang was voor het podium. Ze was ook erg sportief, omdat ze opgroeide met sporten zoals voetbal met jongens.

Daarna werkte ze tijdens haar middelbare schooltijd in technische teams, en na haar toelatingsexamen reisde ze door Australië en Europa voordat ze zich in 1988 in Los Angeles vestigde om acteren te studeren. Rond deze tijd deed ze ook auditie voor verschillende rollen en maakte ze haar acteerdebuut als gast in een aflevering van Jake and the Fatman, een CBS TV-misdaaddrama met in de hoofdrol William Conrad, wat haar meer projecten opleverde terwijl ze ook acteerstudies bleef volgen.

Later werk

Na rollen in televisiefilms zoals Bonnie & Clyde: The True Story', kreeg Needham in 1990 haar eerste reguliere serierol in de serie Life Goes On, gecast als Paige Thatcher, die draait om het leven van de familie Thatcher die in een buitenwijk woont. Chicago - het was de eerste televisieserie met een hoofdpersonage met het syndroom van Down. Ze nam deel aan de show in de tweede serie en zou erbij blijven tot het einde van de serie in 1993. Dit leidde ertoe dat ze meer atletische rollen kreeg tijdens haar carrière, ook toen ze in het eerste seizoen van JAG werd gecast als Lt. Meg Austin , de vrouwelijke ster worden van de actie-avonturenserie met een militair thema; haar karakter was een advocaat van de marinerechter en ook een expert op het gebied van computerwapens. De serie werd oorspronkelijk gezien als een Top Gun meets A Few Good Men-serie, maar de show werd in 1996 afgebroken, maar werd later vernieuwd en zou verschillende seizoenen blijven draaien, hoewel zonder Needham, terwijl ze naar andere rollen, waaronder die in de televisiefilms Last Stand at Saber River en VR 5.

de jaren 2000

Afgezien van haar televisiefilms, kreeg Tracey vervolgens nog een vaste rol in de serie The Division, gecast als Inspector Candace CD DeLorenzo, een misdaaddramaprogramma gericht op een team van vrouwelijke politieagenten bij de politie van San Francisco, die in de serie blijven tot de einde van de run in 2003. Daarna zou ze gastoptredens maken in populaire shows zoals CSI: Crime Scene Investigation en CSI: Miami. Haar volgende optredens zouden voornamelijk als gast zijn, onder meer in de shows Criminal Minds en Without a Trace. Een van haar recente projecten is de serie Veronica Mars, waarin ze drie afleveringen de rol van Kathleen Barry speelde - de show was oorspronkelijk gericht op jonge volwassenen voordat ze overstapte naar een televisieshow.

Priveleven

Tracey is sinds 1995 getrouwd met acteur Tommy Hinkley - hij is een acteur die bekend staat om zijn optreden in kleine rollen in tal van populaire tv-shows en films gedurende zijn carrière, waaronder Ocean's Thirteen en Star Trek Generations. Het stel heeft samen een dochter. Ze zei in een interview dat ze vanwege haar bouw en atletische bekwaamheid vaak meer actiegerelateerde rollen kreeg, zoals politieagenten en dergelijke. Om deze reden waren glamoureuze vrouwen- of vriendinrollen een zeldzaamheid voor haar.

Is Tracey Needham op sociale media?

Het is ongebruikelijk dat Needham geen online aanwezigheid heeft en dus geen accounts heeft die zijn gekoppeld aan een van de grote sociale-mediawebsites zoals Facebook, Twitter of Instagram. Er is de afgelopen jaren weinig media-aandacht voor haar geweest en ze wordt de afgelopen acht jaar vermist op schermen, met haar laatste project in 2010 getiteld The Last Harbor.

Aanbevolen