Acteurs

Wie is actrice Yancy Butler uit Witchblade? Haar bio: nettowaarde, gezin, leeftijd, lengte, echtgenoot

Wie is Yancy Butler?

Yancy Victoria Butler, geboren op 2ndvan juli 1970, en is een Amerikaanse actrice die bekend werd door haar rollen in de films Hard Target en Drop Zone. Ze werd ook beroemd door haar optredens in de fantasieserie Witchblade.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een klein weekend #throwback ❤️ #thebutlerdidit #yancybutler

Een bericht gedeeld door Yancy Butler (@therealyancybutler) op 2 juni 2018 om 12:28 PDT

Het vroege leven van Yancy Butler

Butler werd geboren in Greenwich Village in Manhattan, New York City, in een lange reeks artiesten, waaronder haar moeder, Leslie Vega als manager van een theatergezelschap, en haar vader, Joe Butler, een drummer en zanger van de rockgroep The Lovin uit de jaren 60. 'Lepel. Butler ging op 13-jarige leeftijd naar de prestigieuze HB Studios in New York, en ook naar dans- en balletlessen op de Joffrey- en Ailey-scholen. Ze schreef zich vervolgens in bij Sarah Lawrence College, waar ze afstudeerde met een graad in Liberal Arts.

Fijne Nationale Knuffel Een Drummerdag! #miDa ️? #NationalHugADrummerDay #TheButlerDidIt #JoeButler #YancyButler pic.twitter.com/W2i25645qM

— Yancy Butler (@ImYancyButler) 10 oktober 2018

De carrière van Yancy Butler

Butler maakte een kleine verschijning in de film Savage Weekend in 1979 toen ze een jong meisje was, maar haar carrière begon echt in de jaren '90; haar eerste grote rol kwam in 1992, toen ze verscheen in de televisieserie Mann & Machine, waarin ze een Android-politieagent speelde die samenwerkte met een menselijke detective. In 1993 speelde Butler in haar tweede film, dit keer als volwassene in de film Hard Target, en volgde het met de films Drop Zone en Let It Be Me. Haar vroege jaren als actrice hebben zeker bijgedragen aan het vestigen van haar carrière en haar vermogen.

Dat is nu een groep badasses! ????❤️ #TheButlerDidIt

Gepost door Yancy Butler-pagina Aan maandag 28 november 2016

Nadat hij in een reeks films was verschenen, keerde Butler terug naar het kleine scherm en voegde hij zich bij de cast van de CBS-serie Brooklyn South van 1997 tot 1998, en vervolgens een nieuwe serie getiteld Witchblade in 2000. Televisieseries werden een enorme hit en hadden een cultstatus, met Yancy in de hoofdrol als Sara Pezzini , een rechercheur moordzaken van de NYPD wiens leven veranderde toen ze de Witchblade tegenkwam. Het succes van de show, hoewel kort, hielp haar carrière naar nieuwe hoogten te katapulteren en haar rijkdom aanzienlijk te vergroten. In dit decennium is Butler blijven verschijnen in verschillende films, waaronder Kick-Ass, Shark Week en Kick-Ass 2. Tegenwoordig werkt ze nog steeds actief als actrice, met de films Death Race 2050 en Boyfriend Killer als enkele van haar meest recente werken, plus de tv-film Boyfriend Killer in 2017.

Lichaamsmeting van Yancy Butler

In termen van haar lichaamsafmeting, is Butler 5ft. 7 inch. (1,70 m.) Lang en weegt ongeveer 123 lbs. (56 kg). Haar vitale statistieken zijn 35-24-34, en ze heeft ook donkerbruin haar en groene ogen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoe gaat het? ❣️#thebutlerdidit #yancybutler

Een bericht gedeeld door Yancy Butler (@therealyancybutler) op 17 augustus 2017 om 18:00 uur PDT

Het vermogen van Yancy Butler

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, zou Butler's vermogen bijna $ 2 miljoen bedragen, verworven door haar jaren als actrice in zowel film als op televisie.

Meer achter de schermen van The Boyfriend Killer!!! ?❤️❤️❤️

Gepost door Yancy Butler-pagina Aan dinsdag 27 september 2016

Het persoonlijke leven van Yancy Butler

In termen van haar persoonlijke leven is Butler momenteel single. Er zijn geen berichten over haar datingleven en houdt dat deel van haar leven liever privé. In het verleden werd gemeld dat ze een relatie had met Jeff Fahey.

Het controversiële leven van Yancy Butler

Ondanks een succesvolle carrière had Butler ook een moeilijk persoonlijk leven. In 2003, een paar maanden na de annulering van Witchbalde, werd ze in hechtenis genomen in Delray Beach, Florida wegens wanordelijke intoxicatie, en werd ze veroordeeld tot een behandelingsprogramma voor middelenmisbruik.

Afbeeldingsbron

In 2007 Butler had opnieuw een openbare woordenwisseling en werd beschuldigd van rijden onder invloed nadat ze met haar auto was gecrasht. Onlangs werd ze opnieuw gearresteerd nadat ze bewusteloos achter het stuur van een voertuig werd aangetroffen.

Aanbevolen