Acteurs

Wie is actrice Yvette Mimieux? Waar is ze nu? Haar bio: nettowaarde vandaag, daten, getrouwd, wiki, affaire, broers en zussen, familie

Wie is actrice Yvette Mimieux?

Geboren Yvette Carmen Mimieux op de 8evan januari 1942, in Los Angeles, Californië, VS, Yvette Mimieux is een gepensioneerde 76-jarige blanke actrice, schrijfster en producent van Franse en Mexicaanse afkomst. Ze staat bekend om het enorme aantal rollen dat ze in de jaren 60, 70 en 80 vertolkte, met name in het destijds superbekende The Time Machine van H.G. Wells, waarin ze de rol van Weena had. Van 1956 tot 1992 was ze actief in de vaak lucratieve acteerwereld.

Bekijk dit bericht op Instagram

#yvettemimieux @joy.division1980

Een bericht gedeeld door Dan Kohn | (@retro_cinema_and_culture) op 13 januari 2018 om 20:31 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Yvette was blijkbaar enig kind, opgevoed in de bovengenoemde plaats door haar Franse vader Rene Mimieux en haar Mexicaanse moeder Carmen Montemayor. Door gebrek aan informatie is er vrijwel niets bekend over haar vroege jeugd. Er is alleen het feit dat ze opgroeide in de onmiddellijke nabijheid van Hollywood, en dat ze dus al heel vroeg interesse ontwikkelde in modellenwerk en acteren, hoewel ze later de eerste negeerde. Het is niet bekend naar welke middelbare school ze ging, of ze ooit een toelatingsexamen heeft gedaan, of dat ze naar de universiteit ging.

Carrière

Al op zestienjarige leeftijd debuteerde Yvette op het scherm in de film A Certain Smile uit 1958, hoewel ze niet werd gecrediteerd voor deze ondergeschikte rol. Haar eerste gecrediteerde schermrol kwam een ​​jaar later, toen ze speelde als Ricky in een enkele aflevering van de tv-serie Yancy Derringer. In 1960 kreeg ze vijf extra rollen, na een optreden in The Bob Hope Show als zichzelf. In een van de films uit 1960, getiteld Where the Boys Are, bewees ze tot zware dramatiek in staat te zijn, aangezien haar personage werd onderworpen aan een 'groepsverkrachting'-sequentie - tot nu toe was het publiek er vooral aan gewend haar te zien in de rol van een mooie jonge vrouw in een bikini. In 1964 liet ze in een aflevering van Dr. Kildare zien dat ze ook een terminaal zieke patiënt kon portretteren, wat haar bekwaamheid als allround capabele actrice verder versterkte. Ze bleef de volgende zes jaar kleinere rollen krijgen, totdat ze in 1970 speelde in 12 afleveringen van The Most Deadly Game. Ze zou de genoemde streak nog zes jaar voortzetten en uiteindelijk de hoofdrol krijgen in Jackson County Jail, en in 1985 werd ze gecast in 12 afleveringen van Berrenger's. Uiteindelijk was haar laatste rol als Deena Swanson in Lady Boss in 1992.

Bekijk dit bericht op Instagram

Yvette Mimieux. #YvetteMimieux #classichollywood #classicmovies #beautiful #beauty #prachtig #hairstyle #vintagehairstyle #style #vintagestyle #womensstyle #pinupgirl #pinup #60s #sixties #60sstyle #fashion #vintagefashion #60sfashion #60shair

Een bericht gedeeld door Christopher Simmons-collectie (@csimmonscollection) op 1 maart 2018 om 16:40 uur PST

hou van het leven

Het was bekend dat de actrice een tijdje met de bekende acteur Glenn Ford uitging, wat door geen van de beroemdheden werd bevestigd. Haar eerste bevestigde openbare relatie was haar huwelijk met de regisseur Stanley Donen, met wie ze 12 jaar getrouwd was. Het stel ontmoette elkaar in 1971 en ging een jaar uit voordat ze in het huwelijksbootje stapten op de 4evan november 1972, maar ze gingen uit elkaar op de 13evan januari 1985. Het jaar daarop trouwde Yvette echter met de CEO en oprichter van Oakwood Worldwide, Howard F. Ruby, en de twee zijn nog steeds samen, schijnbaar kinderloos.

Wat is het vermogen van Yvette Mimieux?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Yvette Mimieux medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Yvette's opgebouwde rijkdom bijna $ 5 miljoen is, grotendeels geholpen door haar successen in de acteerindustrie, terwijl de grootste bijdragen komen van enkele van haar vroegste films, aangezien ze een hoogbetaalde acteur in haar tijd. Aangezien haar carrière was geëindigd, kan niet worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Gepost door Yvette Carmen Mimieux Aan zondag 27 januari 2013

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de gepensioneerde actrice, wordt gezegd dat haar vitale statistieken 34-22-35 zijn, haar lengte is 1,63 m, maar haar lichaamsgewicht is onbekend en er is ook geen informatie over haar jurk, voet- en bh-maat. Haar haar is lichtblond en haar ogen zijn donkerblauw, terwijl haar vroege lichaamsvorm als zandloper werd beschouwd.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig voor de meeste beroemdheden een normale zaak om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Yvette Mimieux is echter een gepensioneerde actrice en als zodanig lijkt ze helemaal niet om populariteit of publiciteit te geven. Ze heeft geen profiel op een van de sociale-medianetwerken en het is vrijwel onmogelijk om haar privé-activiteiten te traceren. Totdat zij of haar man besluit meer persoonlijke informatie aan de media bekend te maken, zullen de fans in het ongewisse moeten blijven.

Aanbevolen