Acteurs

Wie is Adriana Alencar? Wiki Biografie, leeftijd, familie, vriendje

Wie is Adriana Alencar? Wiki Biografie

Adriana werd geboren in Brazilië op 30 september 1988, dus onder het sterrenbeeld Weegschaal en met de Braziliaanse nationaliteit - ze is populair voor zowel haar Instagram-account als voor haar modellencarrière. Adriana is ook een actrice, danseres en een professionele cosplayer.

Jeugd en onderwijs

Adriana vindt het niet leuk om haar persoonlijke zaken met het publiek te delen en daarom heeft ze niet over haar vroege leven gesproken. Het is bekend dat ze haar hele jeugd in Brazilië doorbracht en graag naar animatiefilms keek zoals die van Disney en Pixar, terwijl ze ook graag naar animes en Japanse animatiefilms keek. Haar passie voor Japanse animatie werd in de loop der jaren sterker en ze besloot naar Harbin in China te verhuizen zodra ze op zichzelf kon gaan wonen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het mooiste gezicht in de melkweg @dri.alencarr ???

Een bericht gedeeld door ?Real Life Waifu AnimeGirl? (@dri.cosplay) op 23 juli 2019 om 20:31 PDT

Adriana praat ook niet over haar ouders, maar ze hebben haar en haar carrière door de jaren heen gesteund en haar beslissing om naar China te verhuizen gerespecteerd. enig kind.

Nadat Adriana was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Brazilië, besloot ze zich niet in te schrijven voor de universiteit, maar haar dromen na te jagen - het was toen dat ze in China ging wonen.

Carrière van een model

Hoewel Adriana cosplay-evenementen bijwoonde en enigszins populair was vóór de lancering van haar Instagram-account, was haar carrière niet officieel totdat ze in september 2016 haar eerste foto op het populaire platform uploadde. Voordat ze erkenning kreeg, had ze tal van banen, zoals een serveerster zodat ze zichzelf financieel kon onderhouden en haar cosplaykostuums kon betalen.

Nadat ze haar cosplayfoto's op haar Instagram-account begon te uploaden, duurde het niet lang voordat ze een flink aantal volgers verzamelde en opgemerkt werd door modellenscouts - ze werd uitgenodigd om haar eerste fotoshoots te doen terwijl ze haar cosplay mocht dragen kostuums. Nadat een paar van deze fotoshoots echt goed waren gegaan, werd ze uitgenodigd voor nog een paar en werd ze gestaag een veelgevraagd model.

Adriana Alencar

Vandaag de dag is Adriana nog steeds een populaire cosplayer die meestal geen cosplay-evenementen overslaat, maar ook acteert, en een model is. Ze is ook een YouTuber, die lanceerde haar kanaal op 11 februari 2018, maar het aantal mensen dat momenteel op haar kanaal is geabonneerd, wordt niet weergegeven. Ze heeft echter meer dan 125.000 weergaven verzameld van al haar drie video's samen. Haar meest populaire video (en ook haar laatste) getiteld E Silicone?! verscheen op 7 maart 2018 en is tot nu toe meer dan 67.000 keer bekeken.

Wat is Cosplay?

Cosplay werd officieel bedacht in Japan in 1984, maar heeft zijn wortels in 1939 toen mensen zich in futuristische kostuums kleedden tijdens de eerste World Science Fiction Convention die in New York City werd gehouden. Hoewel de term in 1984 werd gecreëerd, werd cosplaying pas halverwege de jaren 90 populair - het begon zich voor het eerst te verspreiden in Japan, toen deden mensen in heel Azië mee en vervolgens verspreidde het zich naar Europa en over de oceaan naar Amerika . Er worden elk jaar talloze cosplay-evenementen over de hele wereld georganiseerd en er zijn mensen die hun eigen privé-cosplay-evenementen organiseren. Veel websites zijn alleen gemaakt voor cosplayen en bieden tips en adviezen over hoe je een kostuum kunt maken en wat er precies voor nodig is om een ​​goede cosplayer te zijn. Mensen die cosplayers zijn, kiezen meestal anime-personages om zich als te kleden, maar ze kiezen ook voor film-, game-, tekenfilms-, stripboeken-, manga- en tv-seriepersonages.

Persoonlijk leven en relaties

Het gerucht gaat dat ze momenteel single is, omdat mensen geloven dat haar vriend haar niet zou toestaan ​​om nog steeds zo actief op internet te zijn als nu.

Omgekeerd gaat het gerucht dat ze momenteel aan het daten is met een andere YouTuber die een gamer en ook een anime-liefhebber is - de twee zouden elkaar hebben ontmoet tijdens een van de cosplay-evenementen die ze allebei bijwoonden. Adriana's fans hebben verklaard dat ze de twee de afgelopen zes maanden meerdere keren samen hebben zien lopen, wat betekent dat ze al langer uitgaan, maar niets hiervan is bevestigd door het populaire model en de cosplayer.

Adriana lijkt nog steeds vrijgezel te zijn, is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Hoi, lieverds... hoe gaat het met jullie?! ??? #modelinternational #modelasian #modelchina #modelgirl #harbin #dancer #dancerlife #redhair #modelcosplay

Gepost door Adriana Alencar Aan maandag 11 september 2017

Hobby's en andere interesses

Adriana's grootste passie is cosplayen en ze heeft plastische chirurgie ondergaan om alleen haar borsten te verbeteren, zodat ze er beter in zou kunnen zijn, en om zich te kunnen kleden als vrouwelijke personages uit animes die grote borsten hebben. Ze houdt erg van het buitenleven en brengt haar tijd door in de natuur, maar is niet altijd blij met de aandacht die haar borsten trekken - ze is een liefhebber van alle dieren, maar lijkt geen huisdier te hebben. Reizen is iets anders dat ze graag doet, en ze vliegt vaak naar plaatsen waar de cosplay-evenementen worden gehouden - dit is ook iets dat ze leuk vindt aan modellenwerk, omdat ze talloze aantrekkelijke bestemmingen te zien krijgt zonder iets te hoeven betalen, maar op integendeel, ze wordt ervoor betaald.

Uiterlijk en vermogen

Adriana is momenteel 30 jaar oud. Ze heeft lichtrood haar, maar het is niet bekend of dat haar natuurlijke kleur is – ze heeft bruine ogen terwijl haar lengte en gewicht onbekend zijn.

Vanaf medio 2019 is het nettovermogen ~ $ 700.000. Ze verdient ook geld aan haar Patreon-account , die momenteel 244 klanten telt - dankzij hen ontvangt ze elke maand minstens $ 488.

Ryan Haywood

Sheena Parveen

Haar abonnementsopties variëren van niveau 02 – Geliefde Noob] – $ 2 of meer per maand – speciale video voor jou waarin ze 'dank je wel' zegt, toegang tot al haar oude foto's en vroege toegang tot foto's die ze uploadt naar haar Instagram-account ; en [The One Above All] - $ 2500 of meer per maand - haar bijschrift over deze abonnementsoptie luidt: 'Als je dit niveau bereikt, stuur me dan een privébericht. Ik weet niet zeker welke beloning ik je zou kunnen geven, maar we zullen erover praten. Ik houd van je.'

Echt of nep?

Er is niet veel discussie geweest over de vraag of Adriana al dan niet een borstoperatie heeft ondergaan - het is alleen niet bekend wanneer. Vanwege de grootte van haar borsten gaat het gerucht dat haar chirurg tegen zulke grote implantaten was, maar Adriana wilde het toch riskeren, en alles lijkt goed te zijn verlopen. Het is niet bekend of ze een ander deel van haar lichaam heeft verbeterd.

Vandaag zal ik foto's van deze prachtige cosplay naar al mijn klanten sturen ($2+)!!!!?? Ik stuur een privébericht in de patreon-chat! ❤ Link: https://t.co/kcBlz5z46D
.
Trefwoorden: #Zwarte weduwe #latex #blackwidowcosplay #bigboobs #bigass #cosplay #Wonder #blackwidowhentai #SDCC #Russisch pic.twitter.com/dv1gAAp5Af

— Adriana Alencar (@dridrialencar) 21 juli 2019

Aanwezigheid op sociale media

  • Haar Twitter gemaakt in februari 2018; 1.800 volgers hebben; ~ 240 keer getweet
  • Haar Instagram-account wordt gevolgd door ~200.000 mensen; bijna 400 foto's geüpload

Aanbevolen