Beroemdheden

Wie is Aimee Preston? Wiki Bio van Steven Tyler-vriendin, leeftijd, nettowaarde

Aimee Preston

Aimee is geboren in Denver, Colorado USA op 18 juli 1987, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze werkte vroeger voor rockster Steven Tyler als zijn persoonlijke assistent, voordat de twee in 2016 met elkaar gingen daten.

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel ze nu enigszins populair is omdat ze met Steven aan het daten is, kiest Aimee ervoor om haar persoonlijke leven voor zichzelf te houden en praat daarom niet over haar achtergrond. Ze bracht blijkbaar haar jeugd door in Denver met haar ouders en haar drie broers en zussen Calvin, Luke en Katie.

Aimee was al op zeer jonge leeftijd erg geïnteresseerd in muziek en acteren - nadat ze was afgestudeerd aan de Denver School of Arts, ging ze naar de American Musical and Dramatic Academy, waar ze haar Associate of Arts-graad in muziektheater behaalde.

Carrière

Ergens onderweg verloor Aimee haar interesse in muziek en acteren, en begon te werken als persoonlijk assistent - de baan paste heel goed bij haar en ze begon al snel te werken voor een aantal zeer belangrijke mensen, waaronder Donald Trump en zijn ex-vrouw, evenals voor Victoria Beckham, en voor de beroemde rockster Steven Tyler voordat ze begonnen te daten, was hij de eerste beroemdheid voor wie ze werkte als persoonlijke assistent terwijl ze in dienst was van XIX Entertainment.

Aimee Preston en Steven Tyler

wendy schaal net worth

Priveleven

Aimee was al een keer getrouwd - haar man was Scott Schachter die als talentagent werkt, maar hun huwelijk duurde niet lang. Ze scheidden kort nadat ze hun geloften hadden uitgewisseld en ze hebben geen kinderen samen.

Aimee begon in 2012 voor Steven te werken, maar geruchten over de twee dating kwamen pas in 2016 naar voren - in die tijd begonnen ze samen uit te gaan en de mensen konden ze vaak hand in hand in het openbaar zien. Het eerste evenement dat het stel samen bijwoonde, was het jaarlijkse Oscar-kijkfeest van Elton John - Steven verborg zijn genegenheid voor Aimee niet en hij bevestigde de geruchten dat ze aan het daten waren - op dat moment begonnen Aimee en Steven samen te leven in Nashville. Steven was ook al eerder getrouwd - Cyrinda Foxe was zijn eerste vrouw van wie hij scheidde in 1987 en vervolgens trouwde Teresa Barrick na haar en de twee scheidden in 2006. Hij is een vader van één kind uit zijn eerste huwelijk en heeft twee kinderen uit zijn tweede huwelijk – Cyrinda, zijn eerste vrouw, stierf in 2002 aan hersenkanker.

Wie is Steven Tyler?

Steven Victor Tallarico werd geboren op 26 maart 1948, wat hem 39 jaar ouder maakt dan Aimee – hij scheidde van zijn eerste vrouw in hetzelfde jaar waarin Aimee werd geboren. Hij is een populaire zanger, songwriter, muzikant en acteur, terwijl hij ook als jurylid optrad tijdens een tv-muziekwedstrijd. Hij kreeg bekendheid nadat hij in de jaren zeventig de leadzanger werd van een populaire band genaamd Aerosmith - hij zingt niet alleen, maar speelt ook mondharmonica en piano. Steven heeft de bijnaam Demon van schreeuwen vanwege zijn brede vocale bereik en zeer sterke en hoge screams.

Steven werd geboren in New York en verhuisde met zijn gezin naar The Bronx toen hij drie werd - zijn moeder Susan Ray was secretaresse terwijl zijn vader Victor A. Tallarico muzikant, pianist en professor was aan de Cardinal Spellman High School in Bronx - er wordt gezegd dat Steven zijn liefde voor muziek van zijn vader heeft geërfd. Steven heeft een oudere zus genaamd Lynda. Hij had veel problemen tijdens de jaren die hij op de Roosevelt High School in Yonkers doorbracht, en werd wegens drugsgebruik van school gestuurd. Hij wist al dat hij nergens een diploma wilde behalen, maar een carrière in de muziek wilde nastreven.

In 1969 zag Steven Jam Band optreden - Joe Perry speelde gitaar terwijl Tom Hamilton bas speelde en hij wist meteen dat ze precies de mensen waren die hij wilde in Aerosmith - de drie vormden de band in 1970 terwijl Steven erop stond de frontman te zijn van de band. Hij liet zich inspireren door de band The Rolling Stones, en toen hij hoorde dat Aerosmith op hen lijkt, was dat het mooiste compliment dat hij ooit had gekregen. Ze brachten hun eerste album uit in 1973 en hun tweede in 1974 getiteld Get Your Wings. In hetzelfde jaar namen ze het nummer op waar de band vandaag de dag om bekend staat - Droom verder was een grote hit en kwam in 1974 op nummer 59 op de lijst met beste nummers en bereikte nummer zes in 1976.

De band werd echter een sensatie, door drugsmisbruik en Steven's motorongeluk, ze verloren veel van hun fans en hun populariteit begon af te nemen - door alle problemen waarmee ze werden geconfronteerd, brak de band langzaam uit elkaar toen Perry en een ander lid vertrokken in 1979 en 1981.

Bekijk dit bericht op Instagram

HEIL ALLEMAAL DE KONING? #tbt

Een bericht gedeeld door Steven Tyler (@iamstevent) op 21 februari 2019 om 19:41 PST

In 1984 slaagde Steven erin de band weer bij elkaar te krijgen, maar hij had nog steeds drugsproblemen en stortte in als gevolg van een overdosis cocaïne tijdens het optreden van de band in Springfield, Illinois tijdens hun tour - nadat de bandleden met hem hadden gesproken, stemde Steven ermee in om binnen te komen. een drugsrehabilitatieprogramma, en nadat hij het met succes had voltooid, volgden de andere leden van de band zijn voorbeeld en tegen het midden van de jaren tachtig waren ze allemaal clean.

Muziek is niet de enige interesse van Steven, want hij was altijd al een grote fan van motorfietsen en lanceerde in september 2007 het bedrijf Dirico Motorcycles, samen met Mark Dirico en AC Custom Motorcycles.

Zijn eerste serieuze relatie was met de 16-jarige Julia Holcomb in 1975 toen hij 27 was - het paar ging samenwonen na toestemming van haar ouders, maar gebruikte de volgende drie jaar drugs, Julia werd zwanger en de twee zouden trouwen , echter, nadat er brand in hun huis uitbrak, dacht Steven dat het zijn kind zou beïnvloeden en daarom haalde Julia over om een ​​abortus te hebben. Geen van beiden was er blij mee, en Julia vertelde hoe Steven cocaïne snoof tijdens de abortus en bood haar ook wat aan.

Steven zou momenteel een gelukkig leven leiden met zijn vriendin Aimee Preston, terwijl hij ook al vele jaren clean zou zijn.

Filantropie

Het paar is vaak samen te zien op tal van liefdadigheidsevenementen, waaronder de gala-avond van Janie's Fund, een liefdadigheidsorganisatie die oorspronkelijk door Steven is opgericht. Aimee is een van de vrijwilligers die als hulpverlener werkt en bescherming biedt aan meisjes en vrouwen die fysiek worden mishandeld.

Uiterlijk en vermogen

Aimee is momenteel 31 jaar oud. Ze heeft lang blond haar en groene ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Aimee geschat op minder dan $ 1 miljoen, terwijl haar vriend Steven een vermogen heeft dat naar verluidt rond de $ 120 miljoen is.

WIJ ZIJN UIT.. C U IN ISTANBOEL…. pic.twitter.com/eYd03F9cVW

— Steven Tyler (@IamStevenT) 10 mei 2014

Aanwezigheid op sociale media

Verrassend genoeg lijkt Aimee niet actief te zijn op sociale-mediaplatforms - ze runt haar Twitter account dat ze in maart 2014 lanceerde, maar sinds maart 2015 niet meer actief is – ze verzamelde meer dan 700 volgers maar tweette slechts 60 keer. Ze gebruikt geen Twitter of Facebook, en dus lijkt het erop dat ze probeert weg te blijven van sociale media.

Steven is het tegenovergestelde van Aimee als het gaat om actief zijn op de sociale-mediaplatforms - zijn Instagram account wordt gevolgd door bijna twee miljoen mensen terwijl hij bijna 600 foto's heeft gepost. Hij lanceerde zijn Twitter-account in januari 2011 en heeft tot nu toe 1,75 miljoen volgers verzameld en bijna 2400 keer getweet.

Aanbevolen