Muzikanten

Wie is Akiko Matsuura? Waarom heeft ze het uitgemaakt met Charlie Heaton? Haar bio: zoon, leeftijd, nettowaarde, lengte, verhaal

Wie is Akiko Matsuura?

Akiko Matsuura (bijgenaamd 'Keex'), geboren op een onbekende datum in 1994, in Osaka, Japan, is een Aziatische drummer, zanger en gitarist, maar is misschien wel het best bekend in de wereld als de ex-vriendin van de acteur Charlie Heaton, die een van de hoofdpersonen speelt in de razend populaire originele bovennatuurlijke tv-serie van Netlix, getiteld Stranger Things.

Bekijk dit bericht op Instagram

Akiko Matsuura #akikomatsuura #comanechi #shotbyme #magazine

Een bericht gedeeld door R.J.R.FAURE (@rjrfaure) op 23 mei 2014 om 12:54 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Osaka

Ze ging naar een niet-gespecificeerde middelbare school, waar ze in 2012 zou zijn afgestudeerd.

Carrière: een bandgenoot

Akiko's carrière begon toen ze haar toekomstige gitarist-bandmaat Simon Petrovich ontmoette op het feest van een wederzijdse vriend, in de tijd dat ze een kunststudent was. Volgens een van haar interviews was barbecueën hun eerste onderwerp. Ze zei: 'Ik ben echt geobsedeerd door barbecues, omdat mijn vader en moeder vroeger een barbecuerestaurant hadden in Osaka. Sinds ik klein was, was ik geobsedeerd, en Simon houdt ook van barbecues. Dus we spraken over barbecues, en toen ging het gesprek op muziek.' Ze besloten samen te werken en de band Comanechi te vormen. Ze worstelden vier jaar lang in de indierockscene, totdat Akiko een plek vond in een andere band, als drummer van de elektronische rockband The Big Punk. Hun eigen band bracht uiteindelijk hun eerste album uit, getiteld Crime of Love. Charlie Heaton voegde zich later ook bij de band als drummer, samen met hun laatste lid Patsy. Vanwege onverklaarbare gebeurtenissen die plaatsvonden in de privacy van de bandleden, werd Comanechi in 2013 officieel stilgelegd. Akiko maakt nu deel uit van de Britse noiserockband Pre, die aan populariteit won door haar optredens, waarin ze vaak wordt gezien. in alleen haar ondergoed, vaak buitensporige podiumduiken.

Liefdesleven: een alleenstaande moeder

Ze ging een paar jaar met Charlie Heaton uit terwijl ze allebei in Comanechi waren, en dat ze nog steeds samen waren tijdens de laatste tour van de band. In 2014 werd door verschillende bronnen gemeld dat Akiko een kind verwachtte met Heaton, en dit bleek waar te zijn, aangezien hun zoon Archie in mei 2014 werd geboren.

Vanwege het gebrek aan openbaar gemaakte informatie is het niet bekend waarom de twee uit elkaar zijn gegaan, maar het is een feit dat ze al een paar jaar niet meer samen zijn. Toch onderhouden Akiko en Charlie een hechte relatie in het belang van hun kind. Er moet ook worden opgemerkt dat het grootste deel van de wereld niets wist van Archie, aangezien het bestaan ​​van hun kind pas drie jaar na zijn geboorte in de media werd vrijgegeven. Er was geen controverse rond hun vakbond.

Afbeeldingsbron

Haar ex-vriendje

Geboren onder het teken Waterman op de 6evan februari 1994 in Bridlington, East Riding of Yorkshire, Engeland, Charlie Heaton is een 24-jarige blanke acteur en muzikant. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn belangrijke verschijning op het tv-scherm als Jonathan Byers in de originele Netflix-horror-tv-serie Stranger Things. Hij heeft ook een aantal andere rollen gehad in verschillende films en tv-shows in de loop van zijn vaak lucratieve carrière sinds 2015.

Hij verhuisde naar Londen toen hij 16 jaar oud was en sloot zich uiteindelijk aan bij Akiko's band Comanechi als drummer. Zijn acteerdebuut vond plaats in 2015, toen hij werd gecast als Gary McCready in twee afleveringen van DCI Banks. Na nog twee shows maakte hij in hetzelfde jaar zijn filmdebuut, als dealer van Rise of the Footsoldier Part II. Na nog twee films speelde hij de op één na belangrijkste rol na de legendarische Naomi Watts in Shut In, die in 2016 uitkwam. In datzelfde jaar werd hij gecast in Stranger Things, en blijft na drie seizoenen in de show. Op dit moment is hij ook betrokken bij een Marvel-film getiteld The New Mutants – een horror-vervolg op de X-Men-franchise die in 2019 zal verschijnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

White Lies Magazine Lente 2018 Nummer Fotografie door @mariusuhlig @whiteliesmag

Een bericht gedeeld door Charlie Heaton (@charlie.r.heaton) op 13 april 2018 om 19:40 uur PDT

Het drugsongeval

Charlie stond op het punt om de première van Stranger Things seizoen twee in de VS bij te wonen, maar hij werd tegengehouden toen hij na zijn vlucht uit Londen binnenkwam, omdat er sporen van cocaïne in zijn koffer werden gevonden. Later gaf hij een openbare verklaring af waarin hij zei: 'Mijn geplande reis naar de VS vorige week werd beïnvloed door een probleem bij de Amerikaanse immigratie en ik werk eraan om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Ik wil wel duidelijk maken dat ik niet ben gearresteerd of beschuldigd van een misdrijf, en volledig heb meegewerkt met de Amerikaanse functionarissen bij LAX. Het spijt me voor alle fans en mijn Stranger Things-familie voor het missen van de première. We zijn allemaal zo trots op dit seizoen en ik zou nooit willen dat dit verhaal de show negatief zou beïnvloeden.'

Wat is de nettowaarde van Akiko Matsuura?

$ 1 miljoen, voornamelijk verdiend als zangeres en muzikant, voornamelijk door haar aanwezigheid onder de fans van noise rock als hoofdlid van de Pre-band.

Gepost door Akiko Matsuura Aan dinsdag 26 februari 2013

Verschijning

  • Haarkleur is pikdonker
  • Ogen zijn donkerbruin

Aanbevolen