Ceo's

Wie is Alan Garten? Zijn bio: familie, nettowaarde, salaris, bruiloft, kinderen

Wie is Alan Garten?

Alan Garten is een Amerikaanse advocaat, die waarschijnlijk het best bekend staat als de... Uitvoerend vice-president van The Trump Organization – een bedrijfsconglomeraat dat eigendom is van de huidige president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, waarvoor hij ook als Chief Legal Officer fungeert. Hij wordt ook algemeen erkend als De Trump-organisatie voormalig algemeen adviseur.

afbeeldingsbron

Het vroege leven en onderwijs van Alan Garten

Alan Gary Garten werd geboren op 19 maart 1970 in Jericho, in de staat New York, VS, in de familie van Jay C. en Gloria Garten. Hij heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit, terwijl verdere details over de achtergrond van zijn familie niet openbaar zijn gemaakt. Na het voltooien van zijn basisonderwijs en zijn toelating tot een plaatselijke middelbare school, schreef Alan zich in aan de Universiteit van Michigan, waar hij afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in politieke wetenschappen. Hij zette echter zijn opleiding voort en schreef zich in 1992 in aan de Hofstra University's School of Law, waar hij in 1995 afstudeerde en zijn Juris-doctoraat behaalde.

De vroege carrière van Alan Garten

Garten begon zijn professionele carrière in het begin van de jaren 2000, toen hij zich aansloot bij het advocatenkantoor Robinson, Silverman, Pearce, Aronsohn & Berman LLP in New York City. In de loop van de volgende twee en een half jaar was Alan de vennoot voordat het bedrijf officieel werd overgenomen door en later omgedoopt tot Bryan Cave LLP, waar hij de volgende vier en een half jaar werkte als vastgoedadvocaat. .

afbeeldingsbron

De Trump-organisatie

In december 2006 kwam de carrière van Alan Garten in een stroomversnelling toen hij zich aansloot bij The Trump Organization - een groep van ongeveer 500 particuliere bedrijven die allemaal eigendom zijn van de huidige, 45ePresident van de Amerikaanse Donald J. Trump, waar hij begon als Assistant General Counsel. Dit bedrijfsconglomeraat is wereldwijd betrokken bij vastgoedontwikkeling, makelaardij en investeringsactiviteiten, waaronder marketing, vastgoedbeheer en verkoop van onroerend goed. Het hoofdkantoor is gevestigd in de 202 meter hoge Trump Tower in Midtown Manhattan, het centrale deel van de meest dichtbevolkte wijk van New York City, ook wel bekend als The City.

Nadat hij zijn zakelijke vaardigheden in de loop van de volgende zes jaar had verbeterd, klom Alan Garten de ladder van de hiërarchie van The Trump Organization op en werd in januari 2013 gepromoveerd tot de functie van Executive Vice President. Parallel aan deze functie was hij de volgende vier jaar ook de General Counsel van de organisatie. Sinds januari 2017 is Garten niet alleen Executive Vice President, maar ook Chief Legal Officer van The Trump Organization en verantwoordelijk voor het inspecteren van de officiële rechtszaken van het bedrijf, de wereldwijde vastgoedontwikkeling en de bedrijfseigendommen.

Nettowaarde en salaris van Alan Garten

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze alom bekende Amerikaanse juridisch adviseur tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Alan Garten is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Alan Garten medio 2018 geschat op meer dan $ 10 miljoen, opgebouwd door het bouwen van een succesvol professionele carriere in een van de grootste zakelijke conglomeraten ter wereld - The Trump Organization - met een totale omzet van naar schatting $ 9,5 miljard.

Is Alan Garten getrouwd? Wat is zijn burgerlijke staat?

Benieuwd naar het liefdesleven van Alan Garten, nietwaar? Wel, hij is een getrouwde man, die eerder scheidde van zijn naamloze eerste vrouw. Hij is nu getrouwd met Alexis Lyn Robinson ; ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2008, maar begonnen pas een paar jaar later, in 2014, met elkaar te daten. De 13 jaar jongere Alexis werd geboren bij Loretta A. en Bernard P. Robinson in Palm Beach, Florida, VS, en is een alumni van de Universiteit van Delaware. Ze woonde ook de Benjamin N. Cardozo School of Law van Yeshiva University bij, waar ze haar rechtendiploma behaalde, en is momenteel werkzaam als medewerker bij het advocatenkantoor Hughes Hubbard & Reed LLP in Manhattan. De huwelijksceremonie van Alan en Alexis vond plaats op de 16eeJuli 2016 in de Trump Winery in Charlottesville, Virginia.

Aanbevolen