Acteurs

Wie is Alicia Machado? Haar biografie: ouders, kinderen, nettowaarde, echtgenoot, Miss Universe

Wie is Alicia Machado?

Geboren Yoseph Alicia Machado Fajardo onder het teken Boogschutter op de 6evan december 1976, in Maracay, Aragua, Venezuela, Alicia Machado is een 41-jarige Spaanse actrice, zangeres, tv-presentator en schoonheidskoningin van Cubaanse en Spaanse afkomst, met de Amerikaanse nationaliteit sinds mei 2016. Ze is wereldwijd bekend voor haar aanzienlijke aanwezigheid in de media dankzij haar beroep, hoewel de grootste bijdrage aan haar bekendheid waarschijnlijk haar Miss Universe-titel uit 1996 is. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald, zowel als tv-presentator als actrice op verschillende tv-zenders, films en tv-shows tijdens haar vaak lucratieve acteercarrière sinds 1997.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkig 4 ​​juli aan al mijn Amerikaanse vrienden! Ik hoop dat je een mooie dag viert met je familie en geliefden ❤️ #AliciaMachado ?? @maliciabyalicia @adioscharlie @aliciamachadobrand @zermatinternational @lamasinijeans @looseandslim @zoewater ?? gelukkige dag voor ons allemaal die waarde hechten aan deze geweldige natie waar dromen worden bereikt, mensen spreken duidelijk en verwelkomen ons met vrijheid! #god zegen Amerika

Een bericht gedeeld door Alicia Machado (@machadooficial) op 4 juli 2018 om 8:19 uur PDT

Vroege leven: opgroeien in Maracay

Alicia was blijkbaar enig kind, opgevoed in haar geboorteplaats door haar Spaanse vader en Cubaanse moeder van onbekende identiteiten en beroepen, die halverwege de jaren '90 uit Cuba emigreerden om te ontsnappen aan de Cubaanse opstand. Haar vader is een familielid van de voormalige Cubaanse dictator Gerardo Machado. Ze was al heel vroeg geïnteresseerd in optreden, omdat ze op vierjarige leeftijd een danseres werd en toen ze 12 jaar oud was begon ze met acteren. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een niet-gespecificeerde middelbare school, waar ze in 1994 zou zijn afgestudeerd, en vervolgens twee jaar aan een niet-gespecificeerde universiteit voordat ze stopte om een ​​lucratieve modellencarrière na te streven, te beginnen met verschillende commerciële optredens.

Gepost door Alicia Machado Aan dinsdag 26 juni 2018

Carrière: van commercials tot 's werelds top

Alicia was zelfs tijdens haar studententijd behoorlijk actief als model[; ze won uiteindelijk de Miss Maracay-verkiezing van 1995, daarna de Miss Venezuela-verkiezing van 1995 die de staat Yaracuy vertegenwoordigde, en werd vervolgens naar de Miss Universe 1996-verkiezing gestuurd als de deelnemer van Venezuela, en won de kroon in Las Vegas, Nevada, VS. Hoewel het in Venezuela een vaste gewoonte is dat de schoonheidskoninginnen van het land plastische chirurgie ondergaan voordat ze strijden voor Miss Universe, weigerde Alicia een operatie.

Ze werd Miss Universe op hetzelfde moment dat Donald Trump de eigenaar werd van de Miss Universe-verkiezing, wat resulteerde in significante veranderingen voor Alicia. Ze werd door de regering van Trump onder druk gezet om 12 pond af te vallen, en toen ze Donald zelf om hulp vroeg bij het opzetten van een gezondere routine, vroeg hij meer dan 80 verslaggevers om 'haar te zien zweten' in een sportschool, die ze later als 'zeer slechte smaak' bestempelde. In 1997 wijdde ze zich aan het worden van actrice en debuteerde ze als Miss Universe in The Nanny. Haar meest prominente rol was als Diana Rodrigues in 13 afleveringen van El Pantera, hoewel ze tal van andere rollen heeft gehad: in totaal 23 acteercredits op de Internet Movie Database, waarvan twee in titels die nog moeten worden vrijgegeven.

Liefdesleven: getrouwd met Rafael Hernandez Linares

Wat haar romantische relaties betreft, is bekend dat Alicia rond 1998 enkele jaren de vriendin was van een criminele delinquent uit Venezuela. Tijdens de rechtszaak waarin haar vriend zou worden veroordeeld, beschuldigde de voorzitter Alicia ervan hem te hebben gedreigd hem te vermoorden, terwijl ze ook de bestuurder zou zijn geweest van de vluchtauto van haar vriend. Deze beschuldigingen werden echter nooit bewezen en Alicia werd niet aangeklaagd. Het is bekend dat Alicia halverwege het vorige decennium een ​​relatie had met de professionele honkbalspeler Bobby Abreu, maar ze hebben hun verloving opgezegd. Rond het laatste deel van de jaren 2010 trouwde ze met Rafael Hernandez Linares, met wie ze een dochter heeft genaamd Dinorah Valentino Hernandez, geboren op de 25evan juni 2008. Er is geen controverse geweest rond hun vakbond.

Afbeeldingsbron

Het Twitter-schandaal

In een van haar tweets in 2010 sprak Alicia ten onrechte over Noord- en Zuid-Korea als China. Ze werd meteen uitgelachen en bespot vanwege deze fout, waardoor ze uiteindelijk haar Twitter-account beëindigde en een nieuwe aanmaakte, met de mededeling: 'Ik heb nu veel psychopaten op het account en het is het beste dat ik er nog een begin, kusjes.'

Goede nacht iedereen #zaterdagnacht het is voorbij! #April #schoonheid #sexynight #sexyqueen #heet #singlegirl #Dol zijn op ijdelheid zal altijd een goed medicijn zijn om je eigenliefde terug te krijgen! ? @makingamericasliagain @maliciabyalicia pic.twitter.com/9gBGV1TJsR

- ALICIA MACHADO (@machadooficial) 8 april 2018

Haar ziekte

Alicia kreeg in 2013 de diagnose borstkanker, waarna ze een dubbele borstamputatie onderging. Ze heeft later plastische chirurgie ondergaan en lijkt dus tegenwoordig niet meer te worden beïnvloed door de eerdere medische procedure.

Goedemorgen allemaal ☀️ net aangekomen bij weer een casting! #CastingTime #Workshop #ActressLife #Audities #Hollywood #Californië

Gepost door Alicia Machado Aan dinsdag 31 juli 2018

Wat is de nettowaarde van Alicia Machado?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Alicia Machado medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat de totale rijkdom van Alicia bijna $ 4 miljoen bedraagt, voornamelijk gemaakt als model, maar het meest van haar langdurige aanwezigheid op het tv-scherm in enkele van haar meer prominente rollen in Zuid-Amerikaanse telenovelas. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Elke beslissing brengt me dichter bij mijn lot, elk moment van je leven stelt je in staat om die persoonlijke missie te vinden waarvoor we hier zijn en nog steeds zijn. Volwassenheid komt niet zonder ervaringen uit het verleden en geluk is de illusie van degenen die nog niet hebben geleerd om in het nu te leven! pic.twitter.com/Y1RAHZHycO

- ALICIA MACHADO (@machadooficial) 7 mei 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de wereldberoemde actrice en model, haar vitale statistieken zijn 36-26-36, terwijl haar lengte 1,70 m is en haar huidige gewicht 68 kg is. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als rond, terwijl haar haarkleur een mix is ​​van lichtbruin en rood en haar ogen donkerbruin zijn. Ten slotte is haar bh-maat bekend als 34D, haar kledingmaat is 6 en haar schoenmaat is 8,5.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Alicia zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Haar Facebook-pagina heeft meer dan 1,2 miljoen volgers, haar Twitter-account bijna 850.000 en haar Instagram-account meer dan 650.000 fans.

Aanbevolen