Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Alison Sweeney, David Sanov? Zijn bio: leeftijd, nettowaarde, huwelijk, kinderen, feiten

Wie is David Sanov?

David Sanov werd begin jaren 70 geboren in Los Angeles, Californië, VS, en is een California Highway Patrol-officier, maar vooral bekend als de echtgenoot van de veelgeprezen actrice Alison Sweeney. Er is geen exacte informatie over wanneer David werd geboren.

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Er is geen informatie over zijn ouders en broers en zussen, maar van jongs af aan werd David verliefd op politie en gezagsdragers in het algemeen. Zijn dromen bouwden zich op naarmate hij ouder werd en uiteindelijk zijn dromen ten volle nastreven. Als het op zijn opleiding aankomt, ging David naar de Oakland School in North Hollywood, waar hij in 1990 afstudeerde. Tijdens zijn middelbare schooltijd maakte David deel uit van de sportteams van de school, waaronder het basketbalteam. Na zijn toelatingsexamen schreef David zich in aan de Universiteit van Californië, Irvine, waar hij in 1994 afstudeerde.

Populariteit door huwelijk

David en Alison begonnen hun romantische relatie eind jaren '90. Het stel kende elkaar al van jongs af aan; hun ouders werkten samen en waren vrienden van de familie. Alison gaf toe dat ze verliefd was op David toen ze nog kinderen waren, en ze hebben vervolgens bijna drie jaar gedate voordat ze op 8 juli 2000 besloten te trouwen. Sinds het paar trouwde, is David een vrij populaire persoonlijkheid geworden, zoals iedereen wilde meer over hem weten. Er kwamen vragen naar boven, zoals wie hij is, wat hij doet, enzovoort. David is naast zijn vrouw te zien op veel glamoureuze evenementen in Hollywood, zoals: 5e Endeavour Awards . We hadden misschien nog nooit van David gehoord als hij niet het hart van deze bekroonde actrice had veroverd.

Getrouwd leven en kinderen

Trouwen met een beroemdheid heeft David niets veranderd; hij is een bescheiden man gebleven, die de wet handhaaft en mensen beschermt. In interviews met hem en zijn vrouw verklaarden de twee dat ze elkaar en hun relatie elk jaar evalueren. Het echtpaar heeft twee kinderen verwelkomd, een zoon Benjamin Edward op 25 februari 2005 en een dochter, Megan Hope, op 12 januari 2009.

Weet je hoe rijk David Sanov is?

Werken als politieagent biedt geen glitter en glamour zoals een beroemdheid zijn, maar desalniettemin betaalt het de rekeningen en voegt het iets toe aan je persoonlijke bankrekening. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk David Sanov is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het eigen vermogen van Sanov zo hoog is als $ 250.000. Best behoorlijk vind je niet? Ongetwijfeld levert zijn vrouw ook een belangrijke bijdrage aan de fanances van de familie

David Sanov-feiten

Er is niet veel informatie over David, maar weinig feiten over hem en zijn leven worden voor het grote publiek beschikbaar gesteld. Laten we er dus een paar bekijken.

David werd begin jaren 70 in Los Angeles geboren.

Hij studeerde af aan Oakwood High School in 1990.

Hij behaalde zijn diploma aan de Universiteit van Californië, Irvine

Werd een politieagent na de universiteit

Hij is sinds 2000 getrouwd met Alison Sweeney en heeft twee kinderen met haar.

David staat op 6ft of 1.82m en weegt 176lbs of 80kg.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt #vegas het was leuk. Dus ik verloor bij #blackjack & #paigow, maar ik heb zeker een aantal fantastische herinneringen gewonnen met onze beste #vrienden tijdens een aantal heerlijke maaltijden en een geweldig @countingcrows-concert. ? ️♣️♠️♦️? #roundhere #recoveringthesatellites #rainking

Een bericht gedeeld door Ali Sweeney (@alisweeney) op 15 juli 2018 om 11:45 uur PDT

De vrouw van David Sanov, Alison Sweeney

Nu we alle meest interessante en belangrijke details over David hebben gedeeld, laten we een paar details delen over zijn vrouw, de bekroonde actrice, Alison Sweeney.

Geboren als Alison Ann Sweeney op 19 september 1976 in Los Angeles, Californië, VS, ze is ook actrice, tv-presentator en auteur, waarschijnlijk het best bekend in de wereld als Samantha 'Sami' Brady in de soapserie Days of Our Lives, een rol die ze sinds 1993 speelt.

Ze is van Ierse afkomst en groeide op met twee broers, Ryan en Sten; nadat ze de middelbare school had afgemaakt, schreef Alison zich in aan de UCLA waar ze economie studeerde, maar daarna streefde ze naar een acteercarrière, aangezien ze het podium voor het eerst had ervaren toen ze nog maar vijf jaar oud was.

Ze maakte haar filmdebuut in een commercial voor Kodak en heeft sindsdien naam voor zichzelf opgebouwd, tot nu toe in meer dan 20 films en tv-series, met als kenmerk van haar carrière de rol van Sami Brady. Ze is ook erkend voor haar frequente optredens in Hallmark-kanaalfilms, en ook als de gastheer van de realityshow The Biggest Loser van 2007 tot 2015. Haar vermogen wordt geschat op $ 9 miljoen.

Aanbevolen