Acteurs

Met wie is Allie DeBerry aan het daten? Haar bio: debuut in A.N.T Farm, Wedding, Net Worth, Model Career, Siblings

Wie is Allie DeBerry?

Geboren als Alexandria Danielle DeBerry op 26 oktober 1994 in Kingswood, Texas, VS, is ze een actrice en model, waarschijnlijk het best bekend in de wereld als Paisley Houndstooth in de tv-serie A.N.T. Farm (2011-2013), en als Mindy in de sci-fi-komediefilm Lazer Team in 2015, naast andere rollen die ze tot nu toe in haar carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb mijn Houston-haarheld gevonden ?? was maar een dag in staat om thuis te komen, maar meer dan dankbaar was @jensenwessendorff_hair in staat om haar magie te gebruiken voordat ik naar de film ging! ?Deze Goldie-sloten voelen lichter en helderder aan voor de zomer ✨?? al mijn Texas-meisjes slaan haar! Haar: @jensenwessendorff_hair Asst: @morganfox1 Foto: @maylakills

Een bericht gedeeld door Allie DeBerry Beede (@alexandriadeberry) op 5 juni 2018 om 13:50 uur PDT

Wie is Allie DeBerry Dating?

Gelukkig voor ons is Allie vrij open geweest als het gaat om haar leven achter de camera. Met betrekking tot haar romantische connecties is Allie al bezet; ze trouwde in november 2017 met honkbalwerper Tyler Beede, maar tot nu toe is er geen informatie over de plannen van het paar voor de toekomst.

Allie DeBerry Bio: vroege leven, ouders en onderwijs

Van Tsjechische en Engelse afkomst, werd Allie geboren als jongste van drie kinderen van Tom en Cindy DeBerry. Ze groeide op in haar geboorteplaats en ging naar Kingwood Park High School. Van jongs af aan voelde ze zich aangetrokken tot uitvoerende kunsten en begon ze op vijfjarige leeftijd met modellenwerk en verscheen ze in commercials voor merken als American Girl, Barbie en Burger King en het duurde niet lang voordat ze in Los Angeles aankwam .

Na vandaag een paar seconden terug te zijn gegaan ... ?? schatje Allie zal voor altijd mijn zijn #ThanksgivingMood pic.twitter.com/6y484mx0nC

— Allie DeBerry Beede (@AllieDeBerry) 23 november 2017

Carrièrebegin

Allie maakte haar acteerdebuut in 2001 in de rol van bloemenmeisje in de televisiefilm The Way She Moves, en vervolgde met kleine rollen in tv-series als I'm with Her in 2003. Helaas had ze niet veel succes in de komende jaren, met uitzondering van de rol van Sara Pedersen in de romantische komedie Love and Mary in 2007.

Gepost door Allie DeBerry Aan woensdag 2 augustus 2017

Stijging naar bekendheid

Na nog een paar jaar zonder succes, nog maar 17 jaar oud, werd ze gekozen voor de rol van Paisley Houndstooth in de comedy-dramaserie A.N.T. Farm (2011-2013), waarmee ze bekendheid kreeg en verscheen in meer dan 30 afleveringen van de bekroonde serie, waardoor ze een ster werd. Nadat haar periode in de serie was geëindigd, bleef ze een naam voor zichzelf opbouwen en verscheen ze in films als Mission Air in 2014, daarna in de hoofdrollen in de films Pass the Light in 2015, en de sci-fi-komediefilm Lazer Team , met in de hoofdrol Burnie Burns, Gavin Free en Michael Jones. Om verder te spreken over haar succes, in het jaar 2015 speelde Allie ook in de film Popper en Paula, daarna speelde ze in 2016 Jessie in de film Slash, terwijl ze meest recentelijk begin 2018 Mindy speelde in het vervolg Lazer Team 2. Ze speelde werkt nu aan verschillende projecten, waaronder de dramafilm A Woman's Nightmare, die eind 2018 moet uitkomen, daarna de thriller 47 Hours en de dramafilm 90 Feet from Home, die in 2019 uitkomt.

Allie DeBerry Nettowaarde

Sinds de lancering van haar carrière is Allie een steractrice geworden, die de afgelopen jaren haar talenten heeft bewezen. Tot nu toe is ze verschenen in meer dan 35 film- en tv-titels, waarvan sommige in hoge mate hebben bijgedragen aan haar populariteit, haar meest succesvolle waaronder de tv-serie A.N.T. Farm, en de films Lazer Team en Lazer Team 2. Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Allie DeBerry medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van DeBerry zo hoog is als $ 500.000. Ongetwijfeld zal dit aantal de komende jaren nog groter worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière succesvol voortzet.

Bekijk dit bericht op Instagram

elke dag voelt als vrijdag wanneer je mag doen waar je van houdt ️???✨

Een bericht gedeeld door Allie DeBerry Beede (@alexandriadeberry) op 25 mei 2018 om 8:22 uur PDT

Internetpopulariteit

Allie is ook een ster geworden op sociale-mediaplatforms, vooral Instagram en Twitter, hoewel ze ook geen onbekende is op Facebook. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 250.000 volgers, met wie ze foto's van zichzelf heeft gedeeld vanaf verschillende locaties, maar ook van haar trouwfoto , en heeft vrij vaak gedeeld bikini foto's . Allie is ook behoorlijk actief op Twitter , waarop ze bijna 120.000 volgers heeft, en heeft dit sociale medianetwerk gebruikt om haar carrière te promoten. Onlangs kondigde ze de release van de film aan Mijn Leraar Mijn Obsessie waarin ze schittert. Allie is ook te vinden op Facebook , maar ze moet nog een schare fans opbouwen op dit sociale-medianetwerk, aangezien ze slechts ongeveer 7.000 volgers heeft. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Allie DeBerry Echtgenoot, Tyler Beede

Nu we alle belangrijke details over Allie's leven en carrière hebben behandeld, laten we wat informatie over haar man delen. Geboren als Tyler Joseph Beede op 23 mei 1993 in Worcester, Massachusetts, VS, is hij een professionele honkbalwerper die momenteel speelt voor de San Francisco Giants, nadat hij door de franchise was geselecteerd in de MLB-trekking van 2014.

Afbeeldingsbron

Hij ging naar de Lawrence Academy in Groton, Massachusetts, en speelde voor het team. Hij werd opgesteld in de Major League Baseball-trekking van 2011 door de Toronto Blue Jays als de 21e algemene keuze, maar hij koos ervoor om zich in te schrijven aan de Vanderbilt University, waar hij speelde voor de Vanderbilt Commodores. Na te zijn opgesteld door de Giants als de 14e algemene keuze, bracht Tyler vier seizoenen door in minor leagues, totdat hij zijn Major League-debuut maakte op 10 april 2018, waarmee hij zijn team hielp de Arizona Diamondbacks met 5-4 te verslaan. Het vermogen van Tyler wordt geschat op $ 3 miljoen, terwijl zijn jaarsalaris $ 545.000 is.

Aanbevolen