Beroemdheden

Wie is de vriend van Allison Janney? Philip Joncas Wiki Bio, leeftijd, vermogen

Wie is de vriend van Allison Janney? Philip Joncas Wiki Bio en Leeftijd

Helaas hebben we geen exacte informatie over de geboortedag van Philip Joncas, wat betekent dat zijn sterrenbeeld en leeftijd ook niet beschikbaar zijn, maar naar verluidt 20 jaar jonger is dan zijn vriendin Allison Janney, wat suggereert dat hij werd geboren in 1979. Zijn geboorteplaats was Lowell, Massachusetts, VS, dus zijn nationaliteit is Amerikaans, en is vooral bekend als productiemanager, nadat hij heeft gewerkt aan projecten zoals Spring Baking Championship en Animals..

Relatie status

Als het gaat om de relatiestatus van Philip, gaat hij uit met een wereldwijd geprezen en geliefde actrice, Allison Janney. Hun relatie is tot op zekere hoogte bekend. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2012 en begonnen hun relatie blijkbaar in 2014. Het paar gaat vaak samen naar Hollywood-evenementen.

Netto waarde

$ 1 miljoen.

Philip Joncas en Allison Janney

Etniciteit en achtergrond

Philip heeft een fit figuur en zorgt goed voor zijn uiterlijk. Joncas ziet er ook goed uit op evenementen die hij bijwoont. Philip was een student van de Katholieke Universiteit van Amerika. Helaas is Joncas niet actief op sociale media, waardoor het voor zijn fans moeilijker is om met hem in contact te komen.

Carrière

Philip maakte zijn debuut in 2010 , toen hij werkte aan Who Really Discovered America en het jaar daarop werkte hij aan Chef Hunter. Vanaf 2012 produceerde hij projecten als Best Man Down, Middle Ages en Memorial Day en in 2013 was hij productiemanager van YouTube Nation. Joncas had veel op zijn bord en produceerde vervolgens zes afleveringen van Spring Baking Championship en Behind the Magic: Snow White and the Seven Dwarfs in 2015. Sprekend over zijn nieuwste projecten, waaronder Animals., aangezien hij aan de 10 afleveringen heeft gewerkt. Over het algemeen stelde Philip, een hardwerkende man, in staat naam te maken en meer bekendheid te krijgen in de media.

Vriendin Allison Janney

Allison Janney is geboren op 19 november 1959, wat betekent dat ze 59 jaar oud is, haar sterrenbeeld Schorpioen is en de Amerikaanse nationaliteit heeft. Ze staat bekend als actrice, die heeft meegewerkt aan tv- en filmprojecten zoals The Help, The Hours en Juno. Als het op haar etniciteit aankomt, is Philip's vriendin blank en heeft ze van nature bruin haar, dat ze soms een lichtere tint verft. Behalve dat ze getalenteerd en hardwerkend is, wordt de Oscarwinnaar ook als verbluffend mooi beschouwd, vooral omdat ze 1.80 meter lang is.

Sociale media

Ik ben zo vereerd dat ik door @Freedomsocial1 ben erkend met de Mona Mansell Award op het #FISpringGala2019. Ik ben dankbaar voor de voortdurende toewijding van FI aan individuen en gezinnen die op zoek zijn naar herstel. Samen staan ​​we sterker! Ze heeft ook gesproken over hoeveel ze van haar rol in Mom houdt en heeft gezegd hoe dankbaar ze is voor iedereen die naar haar serie kijkt

Bekijk dit bericht op Instagram

Doe mee met deze National Gun Violence Awareness-dag om de slachtoffers en overlevenden van wapengeweld in Amerika te eren. #WearOrange en deel je foto op social media met de #WearOrange hashtag! wearorange.org

Een bericht gedeeld door Allison Janney (@allisonbjanney) op 8 juni 2019 om 16:44 PDT

Instagram

Allison is ook actief op Instagram en wordt gevolgd door bijna 550.000 mensen. Ze plaatst vaak foto's uit haar privéleven, waardoor haar fans een beter beeld kunnen krijgen van wat er zich achter normaal gesloten deuren afspeelt. Sommige van haar meest recente berichten bevatten een foto van zichzelf, waar fans dol op lijken te zijn, en schreef talloze opmerkingen waarin ze de actrice complimenteerde. Begin april 2019 plaatste ze een foto van zichzelf en haar hond, als eerbetoon aan de Nationale Dierendag.

Allison Janney Carrière

Enkele van Janneys bekendste projecten zijn The Help, waarin ze de rol van Charlotte Pelan speelde en samenwerkte met Emma Stone, Viola Davis, Bryce Dallas Howard en Octavia Spencer. Janney staat ook bekend om haar vertolking van Sally Lester in The Hours, die talloze prijzen won, waaronder Oscar, Golden Globe, BAFTA en Movies for Grownups Awards, en werd genomineerd voor 125 andere. Vanaf 2013 begon de actrice te werken aan Mom, waarin ze Bonnie speelt. De plot van de serie draait om een ​​pas nuchtere alleenstaande moeder die probeert om te gaan met haar leven en haar eigenzinnige moeder.

Aanbevolen