Tv-Beroemdheden

Wie is Allysa Rose van Graveyard Carz? Haar Wiki: Leeftijd, Lengte, Echtscheiding, Gewichtsverlies, Nettowaarde, Vriendje, Bio

Wie is Allysa Rose van Graveyard Carz?

Allysa Worman-Rose werd geboren in 1991, in de Verenigde Staten van Amerika, en is een reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend van haar optreden in de tv-show Graveyard Carz, een autoshow die zich richt op de restauratie van muscle cars.

De rijkdom van Allysa Rose

Hoe rijk is Allysa Rose? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière op reality-televisie, ook een aanzienlijk bedrag als onderdeel van The Graveyard Carz-winkel. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat denk je dat ik vandaag aan het uitpakken ben? Het nieuwste oogschaduwpallet, of onderdelen van @classicautoairofficial ? ???

Een bericht gedeeld door Allysa Rose (@llysylys) op 3 mei 2018 om 12:25 uur PDT

Vroege leven

Allysa ontwikkelde als kind al een sterke interesse in auto's, dankzij haar vader Mark Worman, die een autofanaat was. Ze las op jonge leeftijd autobladen en werd nieuwsgierig naar voertuigen. Haar vader gaf haar vaak speelgoedauto's die later tot andere voertuiggeschenken leidden, zoals skelters en crossmotoren. Op 10-jarige leeftijd kwam ze al bij haar vader in de garage en net als haar vader vond ze interesse in het restaureren van auto's.

Ze ontwikkelde haar interesse in het werken aan het interieur en ook het repareren van de motoren, maar terwijl ze haar vaardigheden ontwikkelde in het restaureren van auto's, werd ze ook door haar vader naar danslessen gestuurd en getraind in jazz, tapdans en ballet. Haar liefde voor verschillende auto's, met name muscle cars, zit in de familie. Ze kreeg uiteindelijk haar eigen Dodge Charger uit 2014 en bezat eerder een Merc.

kerkhof Carz

Hoewel Rose al bedreven was in het helpen in de garage, nam haar populariteit echt toe toen hun winkel onderdeel werd van de automotive reality-tv-show Graveyard Carz. De show concentreert zich op hun winkel in Springfield, Oregon, en hun specialiteit van het restaureren van Mopar-spierauto's van eind jaren zestig tot begin jaren zeventig, een bedrijf dat aangepaste voertuigen bouwde en deel uitmaakt van de Chrysler-automobielorganisatie. De show is gemaakt door een onafhankelijk televisieproductiebedrijf The Division, dat de show later zou verkopen aan het netwerk Velocity, maar alle creatieve controle behield over de show die in 2012 werd uitgezonden, aanvankelijk terwijl het team aan het bouwen was aan wat werd beschouwd als een onmogelijk om de auto te restaureren, wat de inspiratie werd voor Graveyard Carz.

Rose was vooral een terugkerend personage tijdens de eerste vier seizoenen, maar werd een vast castlid van de show tijdens het vijfde seizoen. De show bestaat vaak uit 100 dagen continu-opnamen voor een seizoen van 13 afleveringen. De show was aanvankelijk gericht op de cast en hun dagelijkse activiteiten, maar richtte zich later meer op de auto's, in reactie op de wensen van de kijkers. Het zevende seizoen werd uitgezonden in 2017.

Relaties en persoonlijk leven

Het is bekend dat Allysa eerder getrouwd was met de Australische profvoetballer Josh Rose, van wie bekend is dat hij in de National Premier Leagues in Northern NSW speelt, en eerder in de National Soccer League. Er zijn zeer weinig details bekend over hun relatie die heeft geleid tot hun huwelijk en hun uiteindelijke echtscheiding; ze hebben samen twee kinderen. Fans vroegen waarom ze Josh verliet, en ze antwoordde dat ze niet wegging, maar hun relatie werkte gewoon niet. Het is bekend dat ze een relatie heeft met de gepensioneerde mixed martial artist-vechter Anthony Rumble Johnson, die vooral bekend staat als onderdeel van het Ultimate Fighting Championship (UFC) als een licht zwaargewicht, ooit de best gerangschikte lichtzwaargewicht mededinger.

Allysa zei in een interview dat het moeilijk voor haar is om met de camera's te werken, maar ze moet haar best doen voor de show. Ze zei ook dat haar droomauto de 2016 Dodge Challenger Hellcat is.

Is Allysa Rose op sociale media?

Net als tal van tv-persoonlijkheden is Rose zeer actief op sociale media via websites zoals Instagram en Facebook. Ze is vooral te zien op haar Instagram-pagina in foto's terwijl ze in de winkel van haar vader is en af ​​en toe foto's maakt met haar vader. Er zijn ook video's en foto's van haar werk en filmen. De website is ook een mogelijkheid voor haar om een ​​paar persoonlijke foto's te plaatsen, waaronder van haar kinderen.

Haar Facebook-account plaatst vergelijkbare inhoud, hoewel deze niet zo up-to-date is als haar Instagram-account. Ze plaatst enkele video's en livestreams met de cast van Graveyard Carz, plus enkele persoonlijke foto's. Afgezien van sociale media, is Rose te zien in tal van video's op de website YouTube, meestal afkomstig van haar optredens in de show.

Aanbevolen