Acteurs

Wie is Amy Rutberg? Wiki, gewicht, bruiloft, afmetingen

Wie is Amy Rutberg?

Amy Rutberg is een Amerikaanse actrice, die wereldwijd vooral bekend is als Marci Stahl in de tv-actie misdaad-dramaserie Daredevil (2015-2018), en de spin-off The Defenders, naast tal van andere projecten waaraan ze tot nu toe heeft gewerkt in haar carrière.

Amy Rutberg Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Amy Lauren Ruth Rutberg, geboren op 11 november 1981 in Los Angeles, Californië, VS, werd van jongs af aan als Amy Lauren Ruth Rutberg geboren en voelde zich aangetrokken tot acteren, onder de indruk van de Peter Pan-film.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hallo zomer. Ik heb je gemist. Blijf nog even. #messyhair #westvillage #nyc #summervibes #flowydress

Een bericht gedeeld door amyrutberg (@amyrutberg) op 23 juni 2019 om 15:32 PDT

Ze dacht dat Peter zou komen en haar naar het Neverland zou vliegen; dat gebeurde natuurlijk niet, maar ze vond een manier om de magie van acteren te voelen, en vanaf die jonge leeftijd begon ze acteerlessen te nemen. Amy voltooide de middelbare school op slechts 13 toen ze zich inschreef aan een universiteit, en twee jaar later stapte ze over naar de University of California, Los Angeles, (UCLA), waar ze afstudeerde met een graad in sociologie.

Carrièrebegin

Amy's carrière begon eind jaren '90, met een paar kleine rollen in de tv-serie Pacific Blue en Sports Theatre met Shaquille O'Neal, beide in 1997. Daarna nam ze een pauze om haar opleiding af te maken, tot het midden van de jaren 2000, toen ze terugkeerde met de rol van Sarah in de tv-serie Everwood (2005). Ze ging door met kleine rollen tot 2013, toen ze in 2013 werd gekozen voor de hoofdrol in de thrillerfilm Refuge.

Gepost door Amy Rutberg Aan woensdag 21 december 2016

Stijging naar bekendheid

Amy's carrière verbeterde verder en in 2015 werd ze gekozen voor haar carrièrerol, als Marci Stahl in de tv-serie Daredevil. Van 2015 tot 2018 was Amy te zien in 11 afleveringen van de Primetime Emmy Award-genomineerde serie, die haar populair maakte, en ook leidde tot haar verschijning in de spin-off tv-miniserie The Defenders in 2017. Haar populariteit nam gestaag toe, en in 2016 speelde ze in de film Hard Sell, gevolgd door een andere filmrol als Betsy Hopkins in de biopic over JD Salinger, getiteld Rebel in the Rye (2017), met Nicolas Hoult in de hoofdrol.

Amy ging redelijk succesvol verder, en in 2018 was ze Danielle in de televisiefilm Get Christie Love, terwijl ze ook verschillende personages ging vertolken in The Late Show with Stephen Colbert (2018-2019). Om verder te spreken over haar succes, werd Amy gekozen voor de dubbelrol van Megan Sutter, ook bekend als 'the Angel' in de tv-misdaaddramaserie NCIS: New Orleans (2018-2019), die ook heeft bijgedragen aan haar rijkdom.

Amy Rutberg

Amy Rutberg Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Amy te zien geweest in meer dan 35 film- en tv-titels, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Livia Brito is, vanaf medio 2019? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Amy Rutberg geschat op $ 250.000, wat best behoorlijk is, vind je niet?

Amy Rutberg Persoonlijk leven, huwelijk, huwelijk, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente actrice?

Nou, Amy is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen, maar als je zo populair bent als zij, wordt het moeilijk om de informatie helemaal voor jezelf te houden. Dus Amy is een getrouwde vrouw, en de naam van haar man is Shane Rahmani, een producent; hun huwelijksceremonie vond plaats op 28 augustus 2011 en sindsdien heeft het paar een dochter verwelkomd, wiens naam ze nog steeds niet aan het publiek hebben onthuld.

Aanwezigheid op sociale media van Amy Rutberg

Sinds de lancering van haar carrière heeft Amy een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Instagram waarop ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, maar ook enkele details uit haar persoonlijke leven, zoals tijd doorgebracht met haar vrienden en haar dochter ook, naast tal van andere berichten. Je kunt Amy vinden op Twitter , met behulp van haar populariteit om haar carrière te promoten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice en model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Amy Rutberg Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Amy Rutberg is en hoeveel ze weegt? Nou, Amy staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,66m, terwijl haar gewicht ongeveer 115lbs of 52kgs is, en haar vitale statistieken 34-23-34 inches zijn. Ze heeft blond haar en doordringende groene ogen.

Aanbevolen