Politici

Wie is Amy Walter van PBS? Is ze een democraat? Haar Wiki: Info, Gay, Affair, Married, Net Worth, Family

Wie is Amy Walter?

Amy Walter werd geboren op 19 oktober 1969 in Arlington, Virginia, VS, en is een politiek analist en journalist, vooral bekend door haar werk voor The Cook Political Report sinds 1997, en ook als hoofdredacteur van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. van vertegenwoordigers. Verder was ze ook de hoofdredacteur van The Hotline van het National Journal, naast vele andere verschillende prestaties.

Gepost door Amy Walter Aan zondag 11 september 2016

Is Amy Walter een democraat?

Volgens berichten heeft Amy nooit een politieke partij gekozen, maar heeft ze zich volledig gericht op haar carrière als politiek analist en heeft ze commentaar gegeven op de recente staat van beide grote partijen in de VS. Ze is te zien in een aantal politieke shows op verschillende tv-netwerken, waaronder PBS NewsHour, Meet the Press en Face the Nation.

Amy Walter Bio: het vroege leven en onderwijs

Amy is gefocust op het verbergen van alle belangrijke details over haar jeugd, inclusief de identiteit van haar ouders en of ze broers en zussen heeft of niet. Een ding dat ze echter niet heeft verborgen, is haar opleiding - na haar toelating schreef ze zich in aan het Colby College, waar ze summa cum laude afstudeerde in journalistiek en politieke wetenschappen.

Met dank aan CNNi. Jonathan Mann en Amy bereiden zich voor op CNNi-verslaggeving van de Democratic National Convention (2004).

Gepost door Amy Walter Aan woensdag 14 januari 2009

Carrièrebegin

Bijna onmiddellijk na haar afstuderen lanceerde Amy haar carrière, toen ze werd aangenomen door The Cook Political Report, een onpartijdige online krant, die zich richtte op het analyseren en becommentariëren van verkiezingen en campagnes voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de Senaat, evenals de gouverneurs van de staat. kantoren, en ook het Amerikaanse voorzitterschap. Ze kwam in 1997 bij de krant en de volgende tien jaar was ze de hoofdredacteur van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Geleidelijk, door ervaring en effectieve rapportage en analyse, werd ze populairder bij politieke analisten en werd ze al snel een van hen. Ze werd uiteindelijk gepromoveerd tot de functie van nationale redacteur van The Cook Political Report, een functie die ze nog steeds bekleedt.

Het NewsHour is hier goed vertegenwoordigd op #CWSG . Ga Pers! Versla het congres! Versla kanker! @tamarakeithNPR @LisaDNews pic.twitter.com/4ObAaiAgUX

— amy walter (@amyewalter) 21 juni 2017

Stijging naar bekendheid

Daarnaast maakte Amy deel uit van ABC News in Washington DC als politiek directeur, verantwoordelijk voor alle politieke berichtgeving op ABCNews.com. Daarnaast gaf ze on-air analyses van ABC News-programma's zoals Good Morning America, World News met Diane Sawyer en Nightline, en gaf ze haar analyses en opmerkingen met betrekking tot de politieke staat in het land. Dit heeft haar tot een politieke steranalist gemaakt, die haar carrière blijft verbeteren en zich heeft aangesloten bij andere televisienetwerken, waaronder CBS, PBS en CNN, en heeft bijgedragen aan PBS NewsHour, Fox News Sunday en Real Time met Bill Maher. Onlangs begon Amy een paneldiscussie over: De kansen van de democraat om het Huis van Afgevaardigden te controleren zodra de verkiezingen van november zijn afgelopen.

Geschreven werk

Afgezien van haar televisiebijdrage, heeft Amy haar vaardigheden en invloed gebruikt om haar mening in de gedrukte media te delen, en tot nu toe is haar werk gepubliceerd in The Washington Post, The Wall Street Journal en The New York Times, naast vele andere populaire publicaties, wat haar populariteit alleen maar verder heeft vergroot.

Ik ben vanmorgen misschien weggeglipt voor een snel bezoek om een ​​analyse aan te bieden op Fox News Sunday met Chris Wallace, maar ik zal ...

Gepost door Amy Walter Aan zondag 24 juli 2016

Weet je hoe rijk Amy Walter is?

Sinds de lancering van haar carrière is Amy een vrij populaire politiek analist geworden en heeft ze dankzij haar kennis bijgedragen aan een aantal shows, naast haar dagelijkse werk bij The Cook Political Report. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Amy Walter is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Walter zo hoog is als $ 5 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Afbeeldingsbron

Kent u het persoonlijke leven van Amy? Zaken, Homo, Huwelijk, Kinderen?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Amy vrij open over haar meest intieme details; ze is lesbienne, open over haar seksualiteit, heeft nooit problemen gehad om het uit te drukken, en sinds 2013 is ze getrouwd met Kathryn Hamm, een schrijfster over het homohuwelijk. Het stel ontmoette elkaar in 1993 via een wederzijdse vriend en werd al snel een stel. Zij en Kathryn 'trouwden' in 1999 voor het eerst, maar het homohuwelijk was destijds illegaal in de VS, en de twee besloten hun huwelijk officieel te maken in 2013. Sindsdien hebben de twee een zoon geadopteerd, genaamd Kaleb.

Internetpopulariteit

Amy heeft de sociale-mediaplatforms volledig gebruikt om haar opvattingen te promoten en haar werk te sturen. Ze is behoorlijk actief op Twitter, al is ze ook geen onbekende op Facebook. Amy's officieel Twitter-account heeft 130.000 volgers, met wie ze haar gedetailleerde politieke meningen heeft gedeeld, met name op De nieuwste acties van president Trump , naast andere tweets, die je allemaal kunt zien op haar officiële pagina. Amy is ook te vinden op Facebook , waarop ze zo'n 7.000 fans heeft, en waarop ze ook haar politieke analyses heeft gedeeld. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente figuur in de Amerikaanse politiek, dan is dit een perfecte kans voor jou - ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen