Tv-Beroemdheden

Wie is Andy Bassich-vrouw Kate Rorke uit Life Below Zero? Haar Wiki: Dochter, Actrice Carrière, Netto waarde, Getrouwd

Wie is Kate Rorke?

Kate Rorke werd geboren op 1 december 1956 in Canada, en is een avonturier en reality-tv-ster, vooral bekend door haar optreden in de reality-tv-serie Lie Below Alaska van 2013 tot 2015. Ze is ook bekend bij de wereld als de ex-vrouw van Andy Bassich, survivalist en jager, die in een afgelegen gebied van Alaska woont.

Huwelijk met Andy Bassich

Andy en Kate ontmoetten elkaar voor het eerst toen Kate in 2003 op een toeristisch reisje naar Dawson City was. Het duurde niet lang voordat het paar een romantische relatie begon, en hoewel ze slechts een bezoeker van Alaska was, besloot Kate haar levensstijl te veranderen voor de omwille van een hervonden liefde. Het echtpaar vestigde zich in Calico Bluff, 20 mijl van Eagle, Alaska, in een kamp langs de Yukon-rivier. De twee trouwden in 2006 en concentreerden zich op het leven in de wildernis van Alaska en ontwikkelden hun eigen bedrijf.

Het leven in Alaska

Het nieuwe paar leefde zonder elektriciteit, sanitair en andere moderne apparaten die nodig waren voor een normaal leven, en begon op jacht te gaan naar voedsel en ontwikkelde hun eigen bedrijf in het fokken van sledehonden. Ze jaagden voornamelijk op elanden, zwarte beren, kariboes, wolven en zalm. Gaandeweg verbeterden Kate's vaardigheden en samen met haar man begon ze langzaam te wennen aan het leven in Alaska. Naarmate het bedrijf zich ontwikkelde, werden ze opgemerkt door de producenten van BBC Worldwide, die een nieuwe reality-tv-serie wilden maken waarin de levens van de inwoners van Alaska worden weergegeven. Zij en haar man Andy werden gekozen als castleden, naast Sue Aikens, Chip en Agnes Hailstone, Glenn Villeneuve, Jessie Holmes en Erik Salitan.

Gepost door Kate Rorke Leven onder nul Aan dinsdag 16 juli 2013

Leven onder nul

Als Andy's vrouw werd Kate onderdeel van de reality-tv-serie Life Below Zero; de serie ging in première op 19 maart 2013 op National Geographic. Kate bleef in de show tot 2015, toen de relatie tussen haar en Andy uit elkaar begon te vallen. Gedurende deze twee jaar verscheen Kate in meer dan 40 afleveringen van de Primetime Emmy Award-winnende realityserie, werd ze een ster van de show en veroverde ze de harten van velen dankzij haar overlevingsvaardigheden en haar toewijding aan huwelijk en gezin in het algemeen .

Gepost door Kate Rorke Leven onder nul Aan Donderdag 11 juli 2013

Echtscheiding en leven na Alaska

Helaas kon ze alleen zoveel doen voor het leven van haar en Andy samen; ze beweerde dat Andy zowel verbaal als fysiek haar beledigde, wat uiteindelijk resulteerde in een scheiding. Ze verliet hun huis in Alaska in januari 2015, terwijl hun scheiding in de tweede helft van 2016 werd afgerond. Sinds ze Alaska heeft verlaten, woont Kate in een klein stadje in British Columbia, Canada, waar ze zich bezighoudt met het opvoeden van haar jongste kind, een dochter die een resultaat van haar huwelijk met Andy. Voordat Kate echter met Andy trouwde, had ze al een langdurige relatie waaruit ze ook kinderen heeft, maar meer details zijn er niet over.

Weet je hoe rijk Kate Rorke is?

Hoewel ze slechts in twee seizoenen van de veelgeprezen reality-tv-serie te zien was, hielp het haar op een geweldige manier om haar vermogen te vergroten. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kate Rorke is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Rorke zo hoog is als $ 100.000. Best behoorlijk, vind je niet, gezien het feit dat ze meer dan 10 jaar in het afgelegen Alaska heeft gewoond, en haar enige vaste inkomen het contract met het bedrijf BBC Worldwide was.

Maak je klaar voor AMA met @reddit morgen 21:00 oost #lifebelowzero pic.twitter.com/M9kBc97hy9

- kate rorke (@katerorke) 13 juli 2013

Kate Rorke's ex-echtgenoot, Andy Bassich

Nu we de belangrijkste details over Kate hebben besproken, laten we een paar details delen over haar ex-man, Andy Bassich. Andy werd geboren in 1959 in Washington, DC, VS, en is een professionele timmerman en meubelmaker, maar is vooral bekend als de wereld vanwege zijn ongewone levensstijl, die hij liet zien in de reality-tv-serie Life Before Zero. Andy vestigde zich in 1980 in Alaska en begon al snel met het fokken van sledehonden; hij heeft nu meer dan 37 honden en zijn kamp ligt op 20 kilometer van Eagle, Alaska, langs de Yukon-rivier. Zijn vermogen wordt geschat op $ 2,5 miljoen, terwijl zijn jaarinkomen rond de $ 250.000 ligt.

Zit Kate Rorke op sociale media?

Kate is te vinden op sociale medianetwerken als Facebook en Twitter, waarop ze details over haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zowel in Alaska als na terugkeer in Canada. Op haar officiële Facebook-pagina heeft Kate meer dan 22.500 volgers, die hebben genoten van berichten over haar dagelijks leven. Ze plaatste onlangs een video van zichzelf met haar honden, naast vele andere berichten, die je allemaal op haar officiële pagina kunt zien. Kate is ook actief op Twitter, waarop ze zo'n 4.000 volgers heeft, maar is sinds eind 2016 niet meer actief op deze site. Dus als je nog geen fan bent van deze succesvolle reality tv-ster, dan is dit een uitgelezen kans voor jou om er een te worden.

Aanbevolen