Beroemdheden

Wie is Andy Cohens ex-vriend Clifton Dassuncao? Zijn bio: leeftijd, lengte, nettowaarde, homo, relatie, affaire, partner, opleiding, daten

Wie is Andy Cohens ex-vriend Clifton Dassuncao?

Clifton Dassuncao werd geboren in 1987, in de Verenigde Staten van Amerika, en is een onderzoeker en epidemioloog, maar misschien het best bekend als de ex-vriend van gastheer, auteur, producer en televisieproducent Andy Cohen. Clifton staat ook bekend als de Braziliaan Andy Samberg, vanwege zijn gelijkenis met de acteur.

De netto waarde van Clifton Dassuncao

Hoe rijk is Clifton Dassuncao? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van $ 100.000, verdiend door succes in zijn talrijke inspanningen. Zijn vermogen was waarschijnlijk ook verhoogd tijdens zijn samenwerking met Cohen, die een geschat vermogen heeft van $ 15 miljoen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel er weinig bekend is over de jeugd van Clifton en zijn inspiratie om een ​​academische carrière na te streven, is het bekend dat hij opgroeide in Queens, New York City, van ten minste gedeeltelijk Braziliaanse afkomst, hoewel er geen details over zijn ouders of familie zijn gedeeld. Hij ging naar de prestigieuze jezuïetenschool Loyola, waar hij deel ging uitmaken van het basketbalteam. Hij speelde ook voetbal en was ook betrokken bij atletiek.

Clifton toonde zijn bekwaamheid in academici en was naast zijn studies lid van de wetenschaps- en wiskundeclubs. Na zijn toelatingsexamen studeerde hij milieutechniek met een minor wiskunde voor zijn bachelor aan het Massachusetts Institute of Technology in 2009. Voordat hij zijn studie voortzette, werkte Clifton als analist bij het adviesbureau Cadman, waarna hij studeerde voor een masteropleiding graad in milieugezondheid aan de Harvard University, en zou later verder studeren voor zijn doctoraat, terwijl hij werkte waarvoor hij ook onderzoeker was aan de universiteit.

Relatie met Andy Cohen

Andy is vooral bekend als presentator van de Bravo-serie Watch What Happens Live met Andy Cohen; hij was de eerste openlijk homoseksuele presentator van een Amerikaanse late night talkshow. Voorafgaand aan zijn periode als presentator was hij meer dan tien jaar hoofd productie en ontwikkeling bij Bravo, maar heeft sindsdien zijn functie verlaten, hoewel hij nog steeds dienst doet als uitvoerend producent van de Real Housewives-franchise. Hij verscheen ook in andere populaire televisieseries, waaronder Love Connection, Unbreakable Kimmy Schmidt en Riverdale. Hij is nu de co-host van CNN's New Year's Eve Coverage naast Anderson Cooper.

Cohen had een paar jaar een relatie met Danssuncao voordat hun relatie door de paparazzi openbaar werd gemaakt. De twee wilden aanvankelijk dat hun relatie privé zou zijn, maar de media haalden hen uiteindelijk in – ze werden samen gezien tijdens talloze luxe vakanties in verschillende hotspots over de hele wereld, waaronder gespot in het Caribisch gebied en in St. Barts, en werden vaak samen aan het strand. Beide mannen hebben honden die blijkbaar ook goed met elkaar overweg konden, en Cohen's co-host Cooper kon het ook goed vinden met Dassuncao. Hij was ook te zien tijdens een Santa in Speedos-loopevenement waarbij deelnemers alleen in Speedos en een kerstmuts renden.

Uitmaken

Begin 2018 bevestigde Cohen via Entertainment Tonight dat hij weer single was. De reden voor de splitsing werd niet bekendgemaakt, waardoor de wens van het paar om hun relatie weg te houden van de camera's voortzet. Hij onthulde echter meer over hun relatie en verklaarde dat ze elkaar hadden ontmoet tijdens de openingsavond van de AC2 Tour, en voor het eerst samen werden gezien op het $ 150 miljoen jacht Eos door Barry Diller terwijl ze op weg waren naar twee Caribische vakanties voor drie maanden.

Cohen heeft over Clifton geschreven in zijn memoires getiteld Superficial: More Adventures From the Andy Cohen Diaries. Cohen verklaarde later dat zijn ideale partner iemand zou zijn die erg onafhankelijk is en iemand die misschien nog nooit The Real Housewives heeft gezien. Van Clifton is bekend dat hij bevriend is met verschillende beroemde vrienden van Cohen, waaronder Kelly Ripa, Mark Consuelos, Barry Diller en Diane von Furstenberg. Ze hadden een enorm leeftijdsverschil van 20 jaar, maar Andy had eigenlijk overwogen een gezin met Clifton te stichten omdat ze zo goed met elkaar konden opschieten, wat allemaal op niets uitliep toen ze uit elkaar gingen.

Is Clifton Dassuncao op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over Dassuncao is, is het ontbreken van sociale media-accounts online - hij heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan Facebook, Twitter of Instagram. Het enige profiel van hem dat beschikbaar is, is via de online website van Harvard, waarop staat dat hij een postdoctoraal onderzoeker is verbonden aan de Harvard School of Public Health en de School in Engineering and Applied Sciences. Zijn ex-vriend blijft daarentegen actief op de drie grote social media websites, zoals gebruikelijk is bij televisiepersoonlijkheden. De twee lijken hun relatie voorbij te zijn gegaan en concentreren zich op andere inspanningen.

Aanbevolen