Beroemdheden

Wie is AngelsKimi? Leeftijd, vriend, echte naam, lengte, Wiki Bio

Het vroege leven en gezin

Kimi AngelsKimi is geboren op 23 september 1992 in Verenigde Staten, dus onder het teken Weegschaal en met Amerikaanse nationaliteit. Er is weinig bekend over haar familie, behalve dat haar beide ouders van Koreaanse afkomst zijn en dat ze een oudere broer heeft, wiens naam onbekend is. Ze vertelde ooit dat ze aan de oostkust is opgegroeid en daar nog steeds woont. Haar bijnaam bestaat uit twee woorden: Angels is haar in-game community in de game die ze het meest speelt, League of Legends, en Kimi is haar echte naam.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze zeggen dat elke like = 1 aai voor de goodo doggo ??❤️

Een bericht gedeeld door EngelenKimi (@angelskimi) op ​​17 juli 2019 om 14:45 PDT

Vanaf haar jeugd werd Kimi aangetrokken door videogames en bracht ze veel tijd door met het spelen ervan, wat haar familie behoorlijk steunde. Toen Kimi besloot fulltime streamer te worden, steunden haar ouders haar daar ook in.

Educatieve achtergrond

Kimi studeerde in 2010 af van haar plaatselijke middelbare school, ging toen naar de UCI (University of California, Irvine) en genoot er erg van - ze noemde de plaats 'geweldig', aangezien het een veilige school is die veel te bieden heeft op het gebied van vrije tijd en sport. Kimi heeft echter nooit gedeeld welk diploma ze van de UCI heeft behaald, dus deze informatie is nog steeds niet beschikbaar.

Carrière

Er is niets bekend over Kimi's offline carrière, aangezien ze nooit iets heeft gedeeld over haar werkervaring in welke functie dan ook. Het enige wat bekend is, is dat ze in 2015 begon met streamen en al snel besloot er haar fulltime baan van te maken. Ze streamde voornamelijk de game LoL, maar vanwege de vraag van het publiek en veel te veel gestelde vragen begon ze ook Minecraft, Maplestory en Teamfight Tactics te streamen. Ze heeft ooit toegegeven dat ze een beetje last heeft van de aandacht van haar publiek, want wanneer ze LoL binnenkomt, blijft haar spel altijd enkele minuten achter omdat ze meer dan 50 directe berichten krijgt met de tekst: 'Hallo!'. Ze zei ook dat ze niemand pijn wilde doen, maar ze besloot niet iedereen aan haar vriendenlijst toe te voegen, omdat het overweldigd was.

EngelenKimi

In 2106 besloot Kimi om twee YouTube-kanalen te maken: een voor haar gamevideo's (snelkoppelingen van haar streams) en een voor haar ASMR-video's. Zo heeft ze nu EngelenKimi die meer dan 75.000 abonnees heeft, en Engelen ASMR , dat nog meer volgers heeft - meer dan 85.000 mensen hebben zich op dit kanaal geabonneerd. In 2018 werd Kimi een Twitch-partner, wat betekende dat ze haar abonneerknop op haar streamingprofiel kreeg. Vanaf dat moment voelde ze zich volgens Kimi zelf veel ontspannen, omdat haar inkomen stabieler zou zijn.

KippoApp

Kimi staat op de lijst van oprichters van de nieuwe app Kippo, een sociale en dating-app die door gamers is gemaakt voor een digitale generatie. De app is al beschikbaar voor bètatests en Kimi zal er zeker van profiteren.

Persoonlijk leven, vriend Fed FedMyster

Kimi houdt haar privéleven liever rustig, maar deelde onlangs enkele details over haar huidige relatiestatus. Op haar Instagram-account plaatste ze een foto van zichzelf van het Coachella-evenement, terwijl ze de hand vasthield van een andere YouTuber en Twitch-streamer, FedMyster. Hij plaatste ook hun wederzijdse foto op zijn Instagram-account met de tekst: ‘We out here’. Zijn fans waren een beetje overstuur door het nieuws dat hij besloot met Kimi te daten vanwege zijn langdurige beste vriend Pokimane – een andere vrouwelijke streamer en maker van inhoud – omdat ze aan Pokimane gewend waren sinds ze vaak verscheen in Fed's video's en streams. Fed kondigde echter aan dat Pokimane slechts een vriend voor hem was, maar hij had een relatie met Kimi.

Eerdere worsteling met het persoonlijke leven

Lange tijd had Kimi geen vriendje, en er verscheen zelfs iemand naast haar, de relatie duurde niet lang. Ze deelde ooit dat ze graag een LoL-speler zou willen daten, omdat ze veel gemeen zouden hebben en veel onderwerpen om te bespreken. Ze vertelde ook dat ze liever een oudere partner zou kiezen dan een jongere, en zei: 'Ik denk dat ik 4 jaar ouder zou gaan, maar niet 4 jaar jonger'. Kimi zocht altijd naar intelligentie, charisma en vertrouwen in een man, en beschouwde deze eigenschappen als het belangrijkste voor haar om zich op haar gemak te voelen in een relatie. Toch was het zoeken naar de juiste man soms moeilijk voor Kimi; ze had geen vriendje om haar naar het schoolbal te brengen, dus moest ze daarheen met haar vriend.

Op de middelbare school vond ze twee jongens leuk, maar een van hen bleek 'een enorme eikel' te zijn, en de tweede deelde haar gevoelens niet, dus het was een soort onbeantwoorde liefde. Kimi gaf niet op, maar kreeg pas haar eerste kus op de universiteit. In 2018 beantwoordde ze de vragen van haar fans en deelde ze dat ze nog geen seks had gehad, maar er was geen haast voor haar.

Is Kimi biseksueel?

Kimi zei dat ze zo vaak van meisjes hield dat haar fans dachten dat ze biseksueel was, maar in antwoord op de directe vraag die Kimi ontkende: 'Nee! Ik hou gewoon van meisjes!’. Ze blijft echter grappen maken over haar fantasierelatie met andere dames; ze liet ooit vallen dat als ze de kans had, ze zou zijn getrouwd met Jessica van So Nyeo Shi Dae (SNSD, eng, Girls' Generation), een K-popgroep uit Zuid-Korea. Niettemin gaf ze toe dat ze in het echte leven nog steeds op zoek was naar een man tot nu toe.

Gepost door EngelenKimi Aan Donderdag 21 maart 2019

Ze zei ook dat liefde geen kleur voor haar had, en ze zou uitgaan met iedereen die niet om zijn ras gaf. Ze vertelde echter dat ze altijd met Aziaten uitging, omdat ze vergelijkbare culturen en interesses hadden.

Hobby's, favoriete dingen en interessante weetjes

Kimi houdt van alles wat met de Koreaanse keuken te maken heeft; ze houdt van kimchi (een traditioneel Koreaans pittig groentevoorgerecht) en heeft het altijd in haar koelkast. Ze houdt ook van sushi en geeft de voorkeur aan broodjes met zalm. Ddukguk staat bovenaan haar lijst van haar favoriete Koreaanse eten (een rijstwafelsoep), maar melk vindt ze ook heerlijk. Kimi houdt van voedselexperimenten: ze probeerde ooit een ongewoon dessert van aardbeien gevuld met tomaten en besprenkeld met ahornsiroop en chocolade, en vond het erg lekker.

  • Haar favoriete parfum is Chance van Chanel.
  • Haar favoriete K-popgroep is DBSK (Dong Bang Shin Ki), een duo uit Zuid-Korea.
  • Wat haar favoriete muziekgenres betreft, houdt ze van EDM (Electronic Dance Music), throwback-nummers, orkest-/klassieke muziek en alternatieve rock; ze luistert niet veel naar rap of hiphop, ze houdt niet van heavy metal.
  • Kimi's favoriete film is Pitch Perfect 2.
  • Ze kijkt ook graag naar de tekenfilm Spongebob Squarepants.
  • Ze heeft geen fobieën, maar is bang voor verschillende insecten, zoals duizendpoten en spinnen

Kimi kent geen Koreaans - sommige van haar fans lachten haar uit omdat ze Koreaans was, maar de taal niet kende, en vroegen wat voor soort Koreaans ze was! Kimi probeerde zulke vragen altijd te negeren, of antwoordde rustig: ‘Hetzelfde’. Ze vertelde echter ooit dat ze op een dag graag vloeiend Koreaans zou spreken. Als ze zichzelf in drie woorden zou kunnen omschrijven, zouden dat zijn: extravert, optimistisch, slaperig.

Aanwezigheid op sociale media

Kimi is behoorlijk actief op verschillende social media platforms. Ze heeft een profiel op Instagram die meer dan 170.000 abonnees heeft; haar Twitter wordt gelezen door bijna 95.000 mensen, en wat haar betreft Zenuwtrekking stream, het staat op het punt om de mijlpaal van 200.000 volgers te bereiken.

heilig roze ?✨ pic.twitter.com/xOB9mYCO15

- WHO?? (@angelskimi) 30 juli 2019

Uiterlijk, kledingstijl

Kimi heeft lang lichtbruin haar waarmee ze verschillende tinten blond verfde, van lichte karamel tot melkchocolade; ze heeft hazelnootkleurige ogen. Ze is 1,64 m lang en weegt ongeveer 57 kg. Haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar, hoewel ze klaagde dat haar borsten veel te klein waren en ook dat ze graag langere benen zou willen hebben. Haar fans vergelijken haar uiterlijk vaak met de vocale leider en visual van de band Red Velvet, Irene (wiens echte naam Bae Joo-hyun is); ze is een Zuid-Koreaanse zangeres, model, televisiepresentator en rapper - Kimi voelt zich erg gelukkig en blij als ze wordt vergeleken met Irene, omdat ze een grote fan van haar is. Kimi gaf toe dat haar huid verre van perfect was, hoewel de camera er bijna onberispelijk uitziet; ze gaat voor traditionele Koreaanse huidverzorging, die is gebaseerd op whitening en hydratatie. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan casual looks.

EngelenKimi

Vermogen en salaris

Gezaghebbende bronnen schatten Kimi's nettowaarde op ongeveer $ 300.000, verdiend met beide YouTube-kanalen (ongeveer $ 500 per maand van beide); ze profiteert ook van haar Twitch-kanaal en abonnementen daar, en voegt hieraan donatietips toe. De Kippo-app kan haar toekomstige inkomstenbron worden, aangezien zij een van de oprichters is, en als de app populair wordt, zal Kimi er een indrukwekkend bedrag aan verdienen. Het is de moeite waard om te zeggen dat de betrokkenheid van haar abonnees op haar Instagram vrij hoog is, en ze profiteert daar tot $ 850 per bericht. Omdat Kimi een consistente en hardwerkende persoon is, zal haar vermogen alleen maar groeien.

Aanbevolen