Rappers

Wie is de echtgenoot van Anjelah Johnson, Manwell Reyes? Zijn Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Bruiloft, Kinderen, Hoogte

Wie is Manwell Reyes?

Jose Manwell Reyes werd geboren in Duitsland. Hij is een zanger en rapper, vooral bekend als onderdeel van de christelijke hiphopgroep genaamd Groep 1 crew als hun zanger . De groep was actief van 2007 tot 2013 en staat bekend om hun hit radiosingle Forgive Me.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt tot die tijd en mijn bemanning vond het geweldig om er gewoon voor elkaar te zijn. Zo blij dat het seizoen op deze manier is geëindigd. Dankbaar voor de ups en downs allemaal. Je zult nooit de hoogtepunten weten van hoe goed voelt totdat je de diepten ervaart van de rotzooi die het leven op je afvuurt. Wees dankbaar voor beide, want ze vormen een evenwichtig persoon. Zegen! #G1C #TheWonderYears #NoBetterWayToEnd #Friends @sarahsandoz @lanceherring @lorendclark @pedrolatorre_ @bramey48

Een bericht gedeeld door Muziek*Podcast*Mode (@manwellreyes) op 9 aug. 2018 om 16:39 PDT

De rijkdom van Manwell Reyes

Hoe rijk is Manwell Reyes? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 700.000, verdiend door een succesvolle carrière in de muziekindustrie. Zijn rijkdom is ook verhoogd dankzij het succes van actrice en komiek Anjelah Johnson. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Hoewel Manwell in Duitsland werd geboren uit een vader die in het Amerikaanse leger zat, maar die vroeg in het leven van Manwell van zijn moeder scheidde, en hij met haar en zijn oudere broer naar Florida, VS verhuisde, waar hij opgroeide. Hij zag zijn vader niet veel opgroeien vanwege zijn militaire carrière. Manwell had een moeilijke jeugd, omdat hij niet veel om onderwijs gaf, en hij werd zelfs van drie scholen gegooid

Wauw!!! Kijk hoe jong ik eruitzie!! Hahaha!! Middelbare school vers

Gepost door Manwell Reyes Aan dinsdag 3 februari 2015

Dingen veranderden toen hij in zijn laatste jaar op de middelbare school zat, toen hij christen werd. Na zijn toelatingsexamen ging hij naar de Southeastern University en werd hij uitgenodigd om op te treden in een zomerkamp waar hij ontdekte dat hij talent had voor zingen. Dit zette hem op zijn pad en na het voltooien van zijn opleiding besloot hij een groep te vormen, wat leidde tot de oprichting van de Groep 1 Crew. Ze werden opgericht in 2003, maar het was pas vier jaar later dat ze hun debuutnummer Can't Go On uitbrachten, dat deel uitmaakte van WOW Hits 2007.

ons staat op het punt de wereld over te nemen

Gepost door Manwell Reyes Aan Donderdag 28 Augustus 2008

Groep 1 Bemanning

Groep 1 Crew bestond oorspronkelijk uit Jose Manwell Reyes, Blanca Callahan en Pablo Villatoro. Pablo bleef tot 2011 bij de groep, terwijl Blanca in 2013 vertrok vanwege een zwangerschap en daarna een solocarrière nastreefde. Ze hadden ook percussionist en achtergrondzanger Ben Callahan, die bij de groep bleef tot zijn zus vertrok. In 2014 voegden zich vier nieuwe leden bij de groep, waaronder Sarah Sandoz, Loren Snoopy Clark, Brian en Lance Herring. Ze werden getekend bij Fervent Records en Warner Bros. Records, en hun eerste EP werd uitgebracht in 2007, getiteld I Have a Dream, wat leidde tot de release van hun volledige debuutalbum getiteld Group 1 Crew.

Hun nummers Love is a Beautiful Thing zouden in 2008 de hitparades bereiken en daarna brachten ze hun tweede studioalbum uit, getiteld Ordinary Dreamers. Een van hun meest populaire nummers was Forgive Me, dat te horen was tijdens een aflevering van de tv-show One Tree Hill. In 2010 brachten ze vervolgens het album Outta Space Love uit, dat wordt beschouwd als een van hun meest succesvolle mainstream-inspanningen. Manwell bleef in 2017 bij de groep, toen hij aankondigde dat hij de groep opzij zou zetten om andere projecten na te streven.

Huwelijk

In 2011 trouwde Reyes met stand-upcomedian, actrice en voormalig NFL-cheerleader Anjelah Johnson na een tijdje daten, tijdens een ceremonie in Half Moon Bay, Californië. Ze hebben in interviews gezegd dat ze zelf geen kinderen willen. maar ze brengen graag tijd door met hun nichtjes en neefjes.

Afbeeldingsbron

Anjelah staat bekend als een castlid van de serie Madtv tijdens zijn 13eseizoen, en maakte in die tijd verschillende personages populair die later een vast onderdeel van haar stand-upcomedy-act werden. Deze omvatten de Vietnamese nagelsalonmedewerker genaamd Tammy/My Linh, en een onbeschofte fastfoodmedewerker die veranderde in een muziekster genaamd Bon Qui Qui. Sinds ze MADtv heeft verlaten, heeft ze aan tal van comedyspecials gewerkt, met haar derde, getiteld Anjelah Johnson: Not Fancy, uitgebracht via Netflix in 2015; ze is een van de komieken die hun rijkdom aanzienlijk hebben vergroot door lucratieve deals met Netflix. Er zijn niet veel details bekend over hun relatie, omdat ze hun privacy graag behouden, ondanks dat ze allemaal populair zijn in hun respectievelijke vakgebieden.

Dit seizoen was geweldig. Doe me eindelijk 4.13.18 #panda's @PandasMusic_ pic.twitter.com/he5CiCTEG8

- MANWELLREYES (@manwellreyes) 11 april 2018

Is Manwell Reyes op sociale media?

Net als tal van muziekpersoonlijkheden is Manwell online zeer actief via accounts op sociale media, waarop hij Instagram-, Facebook- en Twitter-accounts heeft. Hij plaatst veel foto's met zijn vrouw en promoot haar werk, evenals een paar foto's van toen hij bij Group 1 Crew was, plus enkele van zijn dagelijkse inspanningen. Onlangs promootte hij een van zijn recente projecten, een YouTube-kanaal met Johnson. Hij heeft ook een nieuwe muziekgroep genaamd Panda$ die wat aandacht heeft gekregen, met verschillende muziekvideo's die zijn uitgebracht op YouTube, drie tot nu toe, die allemaal zijn geproduceerd via UMG Recordings.

Aanbevolen