Beroemdheden

Wie is de vrouw van Anthony Mackie, Sheletta Chapital? Haar Wiki: Leeftijd, Nettowaarde, Bruiloft, Echtgenoot, Bio

Wie is Shelleta Kapital?

Shelleta Chapital werd geboren in New Orleans, Louisiana, VS - exacte informatie over haar verjaardag is onbekend, dus we weten niet hoe oud ze is, noch wat haar sterrenbeeld is. Ze is vooral bekend als echtgenote van de beroemde acteur Anthony Mackie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Felicitaties aan Anthony Mackie en vrouw Sheletta Chapital met de komst van hun derde kind. De Night Before-ster deelde onlangs het geweldige nieuws tijdens een interview met de Los Angeles Times. Meer op #blackcelebkids.com. #bck#geboorten#antonymackie

Een bericht gedeeld door BCK: Celeb Kids & More (@officialbck) op 17 november 2015 om 15:24 uur PST

Netto waarde

Dus hoe rijk is Shelleta Chapital? Informatie over haar persoonlijke vermogen is niet beschikbaar, maar het vermogen van haar man is meer dan $ 4 miljoen, waarbij zijn vermogen is opgebouwd uit zijn carrière in de acteerwereld. Het echtpaar bezit een huis met zeven slaapkamers en vier badkamers in Orleans Ave, met een geschatte waarde van meer dan $ 300.000. Er is geen andere informatie over andere huizen, auto's of bezittingen, maar we gaan ervan uit dat het gezin een comfortabel leven leidt.

Gepost door Sheletta Kapital Mackie Aan donderdag 28 september 2017

Het vroege leven, gezin en achtergrond

Er is weinig informatie over Shelleta's vroege leven of familie. Als het op haar etniciteit aankomt, is ze zwart. Ze heeft van nature donker haar en bruine ogen, maar verft haar haar in een blonde kleur. Er is ook geen openbare informatie over haar lichaamsafmetingen, maar te oordelen naar de foto's die online beschikbaar zijn, heeft Chapital een slank figuur, ondanks het feit dat ze drie keer is bevallen, dus hoogstwaarschijnlijk traint en eet ze gezond om het te behouden.

Beroep en bruiloft

Informatie over het beroep van Shelleta is niet bekendgemaakt, omdat ze eigenlijk alleen bekend staat als de vrouw van Mackie. Het paar zou elkaar hebben ontmoet toen ze kinderen waren en begin 2015 trouwden, maar ze deelden de informatie aanvankelijk niet met de media. Later bevestigde Mackie de geruchten over hun huwelijk in juni 2015, in een interview met People Magazine. Volgens bronnen zijn Chapital en Mackie in het huwelijksbootje gestapt tijdens een ceremonie in het Hard Rock Hotel and Casino in Punta Cana, in de Dominicaanse Republiek. Een van de gasten vertelde de media dat de huwelijksceremonie ingehouden en super ontspannen was, eraan toevoegend dat ze een welkomstdiner hadden. We golfden en dronken. Kort daarna gingen ze op huwelijksreis.

Echtgenoot

Shelleta's echtgenoot, Anthony Mackie, is een wereldwijd bekende acteur die is verschenen in veelgeprezen films zoals The Hurt Locker, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War en The Adjustment Bureau. Shelleta steunt haar man en verschijnt vaak met hem op de rode loper.

Kinderen

Naar verluidt had het paar eind 2015 hun derde kind en zoals de acteur zei, hadden ze twee zonen samen voordat ze trouwden. Toch is de familie erg privé over hun persoonlijke leven. In een interview, sprekend over zijn familie, zei Mackie dat het gewoon je hele perspectief op de wereld verandert. Zelfs reizen is nu een probleem en hij voegde er gekscherend aan toe dat hij nu begrijpt waarom zijn gezin, dat zes kinderen had, nooit verder reisde dan Florida of de Gulf Coast. In een ander interview klaagde de acteur over hoeveel geld de bioscoop vraagt ​​voor zulke grote gezinnen - ik wou dat er een manier was waarop meer gezinnen de mogelijkheid zouden kunnen hebben om samen te komen en naar de film te gaan. Films zijn nu zo duur geworden. Als twee ouders met twee kinderen naar de film gaan en ze krijgen popcorn en frisdrank, dan ben je 100 dollar kwijt. Het is erg duur. Dus ik wou dat er een manier was om het gezinsvriendelijker te maken. Het is frustrerend, het aantal kinderen dat het niet kan zien omdat ze het simpelweg niet kunnen betalen.

Aanbevolen