Modellen

Wie is Ashley Ortiz? Leeftijd, Metingen, Vriendje, Wiki Bio

Wie is Ashley Ortiz? Wiki Bio

Ashley Ortiz werd geboren in New York City, VS op 26 maart 1994, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar modellencarrière en ook vanwege haar Instagram-account.

Het vroege leven en onderwijs

Ashley groeide op met de wens om model te worden, aangezien ze het grootste deel van haar vrije tijd doorbracht met het lezen van modebladen en het staren naar de meisjes die op de covers stonden. Ze droomde ervan om op een dag op de cover van een populair tijdschrift te verschijnen, en hoewel haar beide ouders haar erg steunden, zagen ze het als iets dat komt en gaat. Voor Ashley was dat helemaal niet zo, want ze was vastbesloten om op een dag een beroemd model te worden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoi ?

Een bericht gedeeld door Ashley Ortiz (@ashleyortizofficial) op 23 mei 2019 om 10:24 uur PDT

Tegen de tijd dat ze naar de middelbare school ging, was Ashley al populair dankzij haar sociale media-accounts en haar aantrekkelijke uiterlijk - ze werd al snel een van de populairste meisjes op school, maar niet iedereen mocht haar vanwege haar persoonlijkheid. Talloze jongens wilden met haar uitgaan, maar het is niet bekend of Ashley in deze periode van haar leven relaties had of niet - nadat ze zich had ingeschreven, concentreerde ze zich volledig op haar modellencarrière en schreef ze zich niet in voor de universiteit. Ashley heeft niet over haar ouders gesproken, omdat haar fans aannemen dat ze niet betrokken willen zijn bij de media, en het gerucht gaat ook dat ze enig kind is, zonder broers en zussen te noemen.

Carrière van een model

Ashley's modellencarrière werd alleen gelanceerd dankzij Instagram. Ze was net afgestudeerd van de middelbare school toen haar Instagram-account werd bezocht door een modellenscout, die het leuk vond wat hij zag, Ashley vroeg om een ​​fotoshoot bij te wonen waar Ashley mee instemde, en nadat het beter ging dan ze had verwacht, werd ze uitgenodigd voor nog een aantal meer , en werd al snel een gewild model.

Ashley heeft door de jaren heen voor tal van populaire merken en bedrijven geposeerd en is ook te zien geweest op veel covers van populaire tijdschriften, wat voor haar een droom was die uitkwam. Omdat ze zo populair is als ze is, heeft ze verschillende clubavonden georganiseerd, waarbij de hele clubs vol waren - een van deze avonden was de Elite Sunday in de Cliff nachtclub in New York.

Hoewel ze geen actrice is, is Ashley toch te zien geweest in verschillende films, waaronder The Cure in 2012, Terminus in 2013 en Keep Calm and Carry On in 2016. Ze is geïnteresseerd in het maken van carrière in de filmindustrie en kan daarom af en toe worden gezien het bijwonen van audities voor bijrollen.

Ashley Ortiz

Houd van het leven en relaties

Ashley is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze niet veel over haar vroegere en huidige vriendjes met het publiek heeft gedeeld.

In 2013 ging het gerucht dat ze een relatie had met een fotograaf met wie ze aan verschillende fotoshoots werkte - de twee hadden vonken vanaf de eerste keer dat ze samenwerkten en gingen uiteindelijk op een date. Ze waren enkele maanden aan het daten, maar hadden niet veel tijd om elkaar te zien vanwege hun drukke schema's, en daarom stopten ze ermee.

Een ander gerucht gaat dat het populaire model al jaren aan het daten is met een mysterieuze man, nadat de twee elkaar in 2015 in de sportschool ontmoetten en begonnen te daten. Ze hadden sindsdien samen door de straten van New York City kunnen lopen, zoals veel van haar fans hebben verklaard de twee te hebben gezien, maar Ashley heeft geen commentaar gegeven op deze geruchten, noch op haar liefdesleven, en daarom niets over haar huidige relatiestatus kan met zekerheid worden gezegd.

Afgaande op haar sociale media-accounts lijkt ze momenteel single te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Gepost door Ashley Ortiz Aan zaterdag 12 november 2016

Hobby's en andere interesses

Ashley vindt het heerlijk om voor de camera te staan ​​en model te zijn, maar ze heeft ook andere hobby's en interesses.

Ze is een grote fan van pizza en hoewel ze goed op haar dieet let, vindt ze toch een manier om een ​​grote pizza te eten zonder haar figuur te schaden. Ze brengt haar vrije tijd graag door op het strand en kan een hele dag in de zon liggen met een cocktail in haar hand – in de zomer is ze ofwel op het strand of naast een zwembad te vinden. Ze houdt ook van reizen, wat heel goed past bij haar modellencarrière, omdat ze daardoor door de VS kan reizen terwijl ze ervoor wordt betaald.

Ashley houdt van dieren, maar heeft momenteel geen tijd om een ​​huisdier te hebben - ze had een hond toen ze nog een tiener was die bij haar ouders woonde, en haar hart was voor de allereerste keer gebroken nadat hij stierf toen ze 17 was.

Uiterlijk en vermogen

Ashley is momenteel 25 jaar oud. Ze heeft lang donkerbruin haar, zwarte ogen, is 1,67 m lang, weegt ongeveer 56 kg en haar vitale statistieken zijn 36-24-38. Ze draagt ​​schoenen maat acht.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 300.000, en stijgt gestaag dankzij haar modellencarrière en haar Instagram-account.

Uit het oog uit het hart pic.twitter.com/bdlv3JINyR

— Ashley Ortiz (@ashleyortizx) 11 december 2019

Aanwezigheid op sociale media

Ashley is erg actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor haar modellencarrière. Ze lanceerde haar Twitter-account in augustus 2015 en heeft meer dan 920 keer getweet. Ze lanceerde haar Instagram-account in december 2012 met de bijnaam 'ashleyortizx3', en het was dit account dat haar hielp erkenning te krijgen en uitgenodigd te worden voor haar eerste fotoshoot - ze wordt momenteel gevolgd door meer dan 1,9 miljoen mensen, terwijl ze er bijna 1.000 foto's op heeft geüpload. Ashley heeft ook een Facebook-pagina.

Aanbevolen