Beroemdheden

Wie is advocaat Jeff Tietjens? Zijn Wiki: Nettowaarde, Hoogte, Advocatenkantoor, Leeftijd, Vrouw

Who is Jeff Tietjens?

Jeff Tietjens werd geboren in 1968 in San Francisco, Californië, VS, van gedeeltelijk Italiaanse afkomst, en is een advocaat, maar misschien het best bekend als de voormalige echtgenoot van actrice Aisha Tyler, de belangrijkste reden voor zijn populariteit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aisha Tyler moet $ 2 miljoen betalen aan ex Jeff Tietjens in scheiding. ______________ Het is geen nieuws dat #AishaTyler en haar echtgenoot van 23 jaar, #JeffTietjens, mede-presentator van 'The Talk'-show, hun vakbond beëindigden in 2016. In feite was het Tietjens, een advocaat die de scheidingspapieren indiende nadat ze allebei nog in leven waren ongeveer een jaar apart. _________________ Nu is er een bepaald vonnis bereikt om het huwelijk officieel te beëindigen en heeft #JeffTietjens een fikse partneralimentatiedeal gescoord. ___________ De twee moeten zich houden aan de voorwaarden van een eerder onderhandelde schikkingsovereenkomst die ze in december ondertekenden, waarin staat dat Tyler Tietjens $ 31.250 per maand aan partneralimentatie moet betalen voor de komende vier jaar, en $ 1,5 miljoen in totaal. _______________ Ze moet ook blijven betalen voor zijn jaarlijkse levensverzekeringspolis van $ 500.000 tot eind 2020. De twee zullen hun eigendom en activa verdelen, waaronder een huis in Hollywood Hills dat ze in 2002 hadden gekocht en afgelopen zomer voor meer dan $ 2 miljoen hadden verkocht . ________________ Het voormalige echtpaar had geen kinderen omdat #AishaTyler worstelde met vruchtbaarheidsproblemen. #ivoryng #ivoryngrelationships

Een bericht gedeeld door Ivoor-NG (@ivoryng_) op 22 mei 2017 om 17:59 uur PDT

De rijkdom van Jeff Tietjens

Hoe rijk is Jeff Tietjens? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van $ 5 miljoen, meestal verdiend door succes als advocaat, maar inclusief $ 2 miljoen van zijn ex-vrouw, die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 10 miljoen. Hij is ook betrokken bij veel investeringen die hebben bijgedragen aan het verhogen van zijn vermogen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrière

Er zijn niet veel details bekend over Jeffs jeugd en over zijn familie, behalve dat blijkbaar veel mensen zijn academische capaciteiten en intelligentie opmerkten, evenals enige atletische bekwaamheid. Hij ging naar de J. Eugene McAteer High School en ging na zijn toelating naar het Darthmouth College om administratie te studeren. Hij was een topstudent tijdens zijn studie en zou daarna rechten gaan studeren.

Na het afronden van zijn studie kreeg hij banen aangeboden bij verschillende bedrijven, hoewel er niet veel details zijn gedeeld over de aard van zijn werk of de bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt. Hij bleef dienen als alumni van Dartmouth College terwijl hij zijn beroep in de advocatuur nastreefde, en kwam uiteindelijk in de media in de schijnwerpers vanwege zijn samenwerking met Aisha Taylor, die nu bekendheid verwierf als model en actrice.

Relatie en huwelijk

Volgens verschillende rapporten kenden Jeff en Taylor elkaar al sinds de middelbare school en begonnen ze hun relatie terwijl ze allebei naar Dartmouth College gingen. Na hun afstuderen ging het paar in Oakland, Californië wonen voordat ze besloten te verhuizen naar San Francisco. Ze verhuisden door Californië en woonden naast de Bay Area ook in Los Angeles. Uiteindelijk trouwde het paar in 1992 en zou ze elkaar blijven steunen terwijl ze verder gingen in hun carrière. Ze bleven 25 jaar samen, maar kregen nooit kinderen.

In 2015 ging het paar echter uit elkaar en dat werd bekendgemaakt toen Jeff een jaar later de echtscheiding aanvroeg bij het Los Angeles Superior Court. Volgens Aisha was een van de grootste problemen in hun huwelijk haar onvermogen om zwanger te worden, waardoor hun relatie onder druk kwam te staan. Er waren geen geruchten over affaires tijdens hun tijd samen, maar het is waarschijnlijk dat veel factoren een rol hebben gespeeld die hebben geleid tot hun scheiding. Jeff heeft tijdens de echtscheidingsconvenant geen partneralimentatie gevraagd, maar behoudt zich het recht voor om er later om te vragen. De echtscheiding vond plaats op grond van onverenigbare meningsverschillen. Ondanks hun breuk blijven de twee contact houden.

Nasleep

Volgens rapporten zou het paar de financiële regeling bespreken waarin Aisha werd veroordeeld tot het betalen van $ 2 miljoen aan steun aan haar man, die in de komende vier jaar zal worden verdeeld. Hij mocht ook de Lexus uit 2012 van het paar houden, terwijl zij een Tesla uit 2013 behield die ze allebei eerder bezaten. Sinds hun scheiding is Jeff uit de schijnwerpers gebleven en sindsdien is er geen informatie over nieuwe relaties geweest.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze mannen zijn niet gemakkelijk (ik wil ze ook geld) #AishaTyler's huwelijk met #JeffTietjens is officieel voorbij, maar ze zal hem nog een tijdje cheques sturen. 'The Talk'-presentator en 'Archer'-actrice is bevolen om haar ex-man $ 31.250 per maand aan partneralimentatie betalen in de komende 4 jaar, plus een extra $ 500k. Reken maar uit … dat is $ 2 miljoen voor Jeff. De 2 zal al het andere splitsen. Tietjens krijgt de helft van het geld dat ze verdienden met de verkoop van hun huis. Hij krijgt de 2012 Lexus en zij krijgt de 2013 Tesla. Aisha behoudt ook haar bedrijven - BTDO Media en Hot Machine. #linkinbio #billionairemagapproved #billionairemag #celebritytea #billionaireentertainmentmagazine #wefeaturethebillionaireinyou #urban #caribbean #urbanmedia #caribbeanmedia #blondiebillions #mediaselfiequeen #irieblondie #press #NYC #media #press #ads #branding #marketing #emarketing #querquement #promoising #

Een bericht gedeeld door @ askblondietv_ op 19 mei 2017 om 17:16 PDT

Aisha Taylor

Op dezelfde manier zijn er geen nieuwe relaties gemeld voor Aisha Tyler. Sindsdien is ze verder gegaan met haar acteerwerk en verscheen ze in verschillende populaire tv-shows zoals Archer, Criminal Minds en Ghost Whisperer. Ze heeft ook verschillende optredens in videogames gedaan en is betrokken geraakt bij stemacteren, als onderdeel van AAA-videogames zoals Halo: Reach en Watch Dogs. Ze was ook mede-presentator van de shows The Talk en Whose Line Is It Anyway?

Is Jeff Tietjens on Social Media?


De belangrijkste reden waarom er heel weinig informatie over Jeff online is, is omdat hij geen sociale media-accounts heeft bij een van de sociale-mediawebsites, waaronder Facebook, Instagram en Twitter. Het is ook om deze reden waarom er sinds de scheiding geen updates over zijn leven zijn geweest. Het is gebruikelijk dat ex-echtgenoten van mensen in de entertainmentindustrie niet online aanwezig zijn, om hun privacy te behouden.
https://www.instagram.com/p/BEM8aYIRg4E/?hl=nl&tagged=jefftietjens
Zijn ex-vrouw daarentegen is zeer actief op sociale media, met name op Twitter en Instagram. Ze promoot voornamelijk haar werk en toont ook enkele recente video's en foto's van haar projecten.

Aanbevolen