Modellen

Wie is Audrey Bradford? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendje

Wie is Audrey Bradford?

Audrey Bradford werd geboren op 22 juni 1996 in Albuquerque, New Mexico, VS, en is zowel een social media-persoonlijkheid als een model, vooral bekend door het verwerven van een enorme hoeveelheid bekendheid op de website Instagram, wat haar op haar beurt heeft geleid tot veel modelleringsprojecten met populaire online merken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gisteren @boutinela? Ik had zoveel plezier bij het passen van bikini's en het maken van foto's? Foto door babe @madisonhofer

Een bericht gedeeld door Audrey Bradford (@dreybradford) op 16 augustus 2019 om 9:42 uur PDT

De rijkdom van Audrey Bradford

Hoe rijk is Audrey Bradford? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, grotendeels verdiend door een succesvolle online carrière, wat haar naar tal van kansen heeft geleid, waaronder sponsoring en samenwerking. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Audrey voordat ze beroemd werd, omdat ze niet veel details heeft gedeeld over haar familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze op jonge leeftijd een carrière in het modellenwerk wilde nastreven, en na het voltooien van haar opleiding begon ze te werken aan het verkrijgen van modellenprojecten.

Audrey Bradford

In het begin was het echter moeilijk en om de eindjes aan elkaar te knopen werkte ze als ploegleider voor Papa Murphy's Pizza . Het is een bedrijf gevestigd in Vancouver, Washington, VS, en is ontstaan ​​uit de fusie van twee take-and-bake-pizzabedrijven - Murphy's Pizza en Papa Aldo's Pizza. Het bedrijf heeft nu meer dan 1.300 verkooppunten in de VS en Canada. Volgens rapporten is het een van de grootste pizzaketens in de VS en werd het in 2019 overgenomen door MTY Food Group voor een waarde van $ 190 miljoen. Uiteindelijk verliet Audrey haar positie toen ze online aandacht begon te krijgen.

Online inspanningen

Bradford vestigde zich voor het eerst op de website Instagram, waarop haar rekening honderdduizenden abonnees gekregen. De website is een service voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook en die in 2010 is begonnen. Hiermee kunnen gebruikers inhoud op de service plaatsen die vervolgens kan worden georganiseerd via locatie-informatie en tags. Foto's kunnen ook eenvoudig worden bewerkt via een filterfunctie van het platform. De website is de afgelopen jaren snel populair geworden en heeft in 2019 een miljard geregistreerde gebruikers bereikt. De website meldt ook dagelijks meer dan 500 miljoen gebruikers van de website actief te gebruiken.

Laat haar wild pic.twitter.com/DUEss2tAnH

— Audrey Bradford (@dreybradford) 16 augustus 2019

Audrey begon veel persoonlijke foto's op haar account te plaatsen, met haar figuur, kenmerken en algemene aantrekkelijkheid die geschikt waren voor een model, waardoor ze snel aandacht kreeg op het platform. Ze was niet bang om sensuele kleding of outfits te laten zien die meer van haar figuur onthulden, en droeg zelfs veel bikini's. Uiteindelijk trok dit verschillende bedrijven aan die contact met haar zochten om modellenwerk voor hen te doen. Ze heeft berichten gesponsord voor de online retailer genaamd iHeart Raves, die zich richt op outfits en kleding die is ontworpen om op festivals te worden gedragen. Ze werkte ook voor de in Zuid-Californië gevestigde kledingretailer Fashion Nova, een van de meest gezochte merken op internet van 2017.

Andere projecten en recente inspanningen

Naast Instagram vestigde Audrey zich ook op de website YouTube, waar ze ruim 55.000 abonnees op heeft gekregen. YouTube is een website voor het delen van video's die begon met een idee van drie voormalige PayPal-medewerkers. De website is door Google gekocht voor $ 1,65 miljard, waarbij de technologiegigant de website verder heeft ontwikkeld om een ​​van de meest populaire verkeersbronnen op internet te worden. Hiermee kunnen gebruikers video's uploaden die anderen kunnen bekijken. Kijkers kunnen vervolgens video's rapporteren, delen, beoordelen en erop reageren, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om zich te abonneren op gebruikers die ze leuk vinden.

Audrey heeft vooral veel video's geproduceerd waarin ze haar uithalen van haar verschillende sponsors liet zien, vaak modellerend voor haar volgers de kleding die ze kreeg. Ze deed ook beauty tutorials en video blog (vlog) type video's. Onlangs werkte ze samen met het online retailerbedrijf Yandy, een van haar favoriete merken, en ontwerpt ze Halloween-kostuums, badkleding, lingerie en dameskleding. Ze lanceerde een samengestelde collectie op de website, met kleding die ze heeft gemodelleerd op haar Instagram-account.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Bradford. Ze heeft heel weinig over dit aspect van haar leven gedeeld, en verschillende bronnen geloven dat ze nog steeds vrijgezel is, jong is en veel van haar inspanningen doet om haar carrière op te bouwen. Hoewel ze er veel vertrouwen in heeft om verschillende soorten kleding te dragen en zichzelf online uit te drukken, genieten veel van haar volgers van haar persoonlijkheid omdat ze ontspannen is. Ze houdt ook van komedie en maakt vaak grappen zoals te zien is op haar YouTube-kanaal.

Peony badmode

Gepost door Audrey Bradford Aan dinsdag 5 september 2017

Net als tal van modellen is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze plaatst dagelijks nieuwe foto's op haar Instagram-account en vermeldt dat ze werkt als onderdeel van het modellenbureau Mavrick Agency. Haar hoofdaccount heeft meer dan 300.000 volgers, terwijl ze nu ook een back-upaccount heeft gemaakt met meer dan 2.000 volgers. Het gebruik van een back-upaccount is de afgelopen maanden populairder geworden vanwege het steeds veranderende beleid van Instagram, wat heeft geleid tot de verwijdering van de Instagram-pagina's van veel populaire modellen. Afgezien van haar Instagram en YouTube beheert ze geen andere accounts, maar houdt ze zich liever op een paar.

Aanbevolen