Beroemdheden

Wie is Autumn Farrell? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendje

Het vroege leven, familie

Autumn Rufhaus Farrell werd geboren op 30 mei 1994 in Phoenix, Arizona, VS. Haar ouders moesten veel verhuizen, dus groeide ze op in verschillende steden, waaronder plattelandsgebieden in Mexico, die ze noemde in een van de afleveringen van de Beyond the Pine-podcast. Autumn vertelde dat haar moeder betrokken was bij verschillende liefdadigheidsorganisaties en hielp bij het oplossen van veel problemen in de regenwouden. Ze ooit Geplaatst een foto van haar neef met wie ze wat vrije tijd doorbracht, maar Autumn heeft nooit vermeld wie haar broer of zus is/zijn, als die er is, omdat ze geen namen of andere details heeft laten vallen.

Opleiding

Er is bijna niets bekend over de educatieve achtergrond van Autumn. Ze studeerde af aan haar plaatselijke middelbare school in Los Angeles, omdat haar familie daar in 2012 woonde. Na haar toelatingsexamen studeerde ze van 2012 tot 2014 aan het Metropolitan Arts Institute en in 2014 ging ze naar Scottsdale Community College in Scottsdale, Arizona om te studeren Film- en videoproductie, afgestudeerd in 2017.

Herfst Farrell

Carrière

Eerste stappen

Autumn begon haar carrière als video-editor van advertenties bij een lokaal tv-station in Phoenix, Arizona. Ze deed wat ervaring op in het vak en verhuisde vervolgens naar Los Angeles op een aanbod van SourceFed, waar ze bleef werken als redacteur. Toen SourceFed stopte met werken, solliciteerde Autumn naar de functie van redacteur bij Group Nine Media, en terwijl ze daar werkte, werd ze opgemerkt door Steven Suptic, een beroemde vlogger en een podcast-host. Hij nodigde Autumn uit om zich bij zijn team aan te sluiten op zijn kanaal, toen getiteld Steven Suptic Experience, en vroeg haar om verschillende video's uit de serie Alternative Lifestyle te bewerken.

Suiker Pine 7

Autumn was erg enthousiast om deel te nemen aan het project en werd al snel lid van de hoofdrolspeler van de serie, die in alle video's van de serie te zien was en deelnam aan de grote plotwendingen van de seizoenen. Het kanaal werd in 2017 omgedoopt tot Sugar Pine 7 en de oprichters van het project, Steven Suptic, James DeAngelis en Clayton Cib James besloten om meer entertainmentcontent op hun YouTube-kanaal te plaatsen. Ze lanceerden een reeks podcasts getiteld Beyond the Pine Podcast, die tot nu toe ongeveer 100 afleveringen heeft. Ze lanceerden ook nieuwe seizoenen van de Alternative Lifestyle-serie, nu vier seizoenen. Autumn begreep echter al snel dat ze, hoewel ze blij en gelukkig was om deel uit te maken van de hoofdacteurscast, zich meer op haar gemak voelde achter de camera en haar videobewerkingscarrière wilde voortzetten. Dus nam ze begin 2018 de beslissing om te stoppen met de serie en zich te concentreren op haar bewerkingsvaardigheden, omdat ze niet genoeg tijd had gehad om haar kwalificatie op dit gebied te ontwikkelen.

Haan tanden

Vanaf januari 2018 werkte Sugar Pine 7 samen met een ander entertainmentconglomeraat, Rooster Teeth. Dit kanaal heeft meer dan 9,6 miljoen abonnees en leidt verschillende entertainmentprojecten, waaronder succesvolle series zoals Always Open, On The Spot: Fridays, Rooster Teeth Animated Adventures: Mondays, enz. Als onderdeel van het nieuwe team zette Autumn haar montageactiviteiten voort, en verscheen ook in Alternative Lifestyle. Eind januari 2019 plaatste ze een aankondiging op haar Twitter dat ze Sugar Pine 7 zou verlaten, maar in de functie van redacteur voor Rooster Teeth zou blijven. Later vertelde ze dat ze was aangenomen om te werken bij Inside Gaming, een nieuw kanaal onder leiding van Rooster Teeth - onder de oprichters van het kanaal waren internetpersoonlijkheden als Alanah Pearce, Adam Kovic, Lawrence Sonntag en Autumn's huidige vriend, Bruce Greene.

Persoonlijk leven, vriend Bruce Greene

Autumn is aan het daten met haar vriendje Bruce Greene sinds 2016. Bruce Greene is lid van Funhaus en werkte samen met Autumn aan verschillende projecten van Sugar Pine 7, en vertrokken daarna allebei naar de Rooster Teeth-divisie. Bruce, geboren op 12 augustus 1981 en opgegroeid in Santa Barbara, Californië, studeerde af aan de Universiteit van Californië met een BA in computerwetenschappen, hoewel hij in zijn jeugd een professionele eenwieler wilde worden. Toen hij ongeveer vier jaar oud was, viel hij echter van een eenwieler en raakte in coma. Bruce herstelde, maar moest alle gevaarlijke fysieke activiteiten vergeten, dus studeerde hij computerwetenschappen. Hij begon zijn carrière bij een lokaal radiostation in Californië in de functie van radiopresentator. Hij werkte vervolgens voor verschillende tv-projecten en startte vervolgens een YouTube-project met de naam Machinima Inside Gaming in 2012. Hij werkte daar als gastheer en redacteur, en gamede ook professioneel voor het kanaal om gamevideo's te produceren. In 2015 trad hij samen met zijn collega Adam Kovic toe tot een grote YouTube-divisie, Rooster Teeth, waarin Bruce nu de functie van algemeen directeur bekleedt. Bruce brengt al zijn vrije tijd door met Autumn, en het paar voelt zich niet eens verward over het leeftijdsverschil. Ze hebben geen nieuws over een verloving aangekondigd; ze hebben geen kinderen.

Gepost door Herfst Farrell Aan vrijdag 28 oktober 2016

Hobby's en interessante weetjes

  • Als ze vrije tijd heeft, brengt Autumn die graag door met haar meerdere honden, aangezien ze een grote hondenliefhebber is.
  • Ze houdt ook van zonnebaden en skateboarden.
  • Ze bezoekt ook graag haar favoriete tattoo-artiest, Kaylan Raines, die alle tatoeages van Autumn heeft gezet.
  • Autumn vindt het ook leuk om verschillende gamescons en vidcons te bezoeken.
  • Ze houdt enorm van reizen.

Aanwezigheid op sociale media

Autumn is erg actief op haar accounts op verschillende social media platforms. Haar Instagram profiel wordt gevolgd door bijna 100.000 abonnees, her Twitter wordt gelezen door een vergelijkbaar nummer, en ze heeft ook een profiel op Facebook . Het is ook de moeite waard om te zeggen dat Autumn een moderator in haar is subreddit Bij Reddit , en ze verwijdert alles wat ze daar niet leuk vindt. Haar vriend Bruce is ook erg populair en actief op sociale mediaplatforms, en heeft nog meer abonnees op zijn Instagram-account, gevolgd door bijna 150.000 mensen, terwijl zijn Twitter wordt gelezen door bijna 300.000 volgers.

eerste keer dat ik deze shit draag in 6 jaar, wat is mijn punt? pic.twitter.com/d9HYfNIaRG

— Herfst Farrell (@_rufhaus) 12 juli 2019

Verschijning

Autumn heeft nu kort blond haar, hoewel ze lange tijd lang krullend kastanjebruin haar had. Zij heeft groene ogen. Autumn is 1,63 m lang en weegt ongeveer 55 kg. Haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan casual looks - jeansshorts, comfortabele T-shirts, jeans en petten. Ze heeft meerdere tatoeages op haar lichaam: a tijger op rozen op haar been, een boeket bloemen bekroond met een kroon op haar arm, en een kleine driehoek op haar pink, plus een aantal op haar rug en haar stuitligging.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Autumn op ongeveer $ 1,5 miljoen, grotendeels opgebouwd door hard te werken voor het Sugar Pine 7 YouTube-kanaal en als redacteur voor hetzelfde kanaal samen met het Rooster Teeth-kanaal. Het vermogen van haar vriend wordt geschat op ongeveer $ 800.000. Het Rooster Teeth-kanaal waar ze allebei werken, verzamelde een nettowaarde van $ 2,6 miljoen, verleende de oprichters en wierp meer dan $ 42.000 per maand. Toen ze nieuwe projecten begonnen, zoals Inside Gaming, waarin Autumn de functie van redacteur bekleedt, zal haar vermogen alleen maar groeien.

Aanbevolen