Modellen

Wie is de ex-vrouw van Axl Rose, Erin Everly? Haar Wiki: Nettowaarde vandaag, Echtgenoot, Affaire, Familie, Echtscheiding

Wie is Erin Everly? Wiki en Leeftijd

Erin Invicta Everly werd geboren op 8 november 1965 in Los Angeles, Californië, VS, en is vooral bekend als voormalig model, en de ex-vrouw van de wereldberoemde zangeres, Axl Rose, met wie ze ongeveer negen maanden getrouwd was voor hun huwelijk. scheiding, en na de miskraam die ze had gehad. Ze staat ook bekend om het daten met beroemdheden als David Arquette en Anthony Kiedis. Haar sterrenbeeld is Schorpioen. Over haar leeftijd gesproken, medio 2018 is ze 52 jaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Erin en Axl... geweldig stel? Camp begint vandaag voor mij btw; yayyyyyy? #axlrose #legend #rockandroll #gunsnroses #erineverly

Een bericht gedeeld door Axl, Izzy, Duff, Slash, Steven (@duffmckaganz) op 10 juli 2017 om 4:44 uur PDT

Etniciteit en lichaamsafmetingen

Als het gaat om haar etniciteit, werd Erin geboren in een familie van blanke etniciteit en heeft ze donkerbruin haar en blauwe ogen. Ze ziet er vandaag nog steeds prachtig uit en blijft er jeugdig en fris uitzien. Over haar lengte gesproken, ze is 1.165 cm lang en heeft een slank figuur.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Erin Everly vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft dit model een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar vermogen is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld, maar er is geen verdere informatie over haar bezittingen, zoals auto's en huizen.

Het vroege leven en gezin

Erin werd geboren in een showbusinessfamilie. Haar ouders waren singer/songwriter Don Everly – een van het Everly Brothers-duo – en Venetia Stephenson, een actrice en een kledingontwerper; haar ouders scheidden in 1970, na de drugsgerelateerde problemen van haar vader. Erin's grootouders van moederskant zijn Robert Stevenson, een regisseur en soap-actrice Anna Lee, terwijl haar grootouders van vaderskant Milford Ike Everly en countryzanger Margaret Everly zijn. Geboren worden in een op entertainment georiënteerde familie speelde een belangrijke rol in Erin's leven en beroepskeuze. Als het gaat om de rest van haar familie, heeft ze een broer genaamd Edan en een zus genaamd Stacy, die een actrice is.

Relatie met Axl Rose

Erin werd bekend als de vriendin en vervolgens echtgenote van de rocklegende Axl Rose, de leider van de popgroep Guns 'n' Roses. Het stel ontmoette elkaar voor het eerst op een feest in Los Angeles in 1986, toen hij 24 was en zij 19 jaar oud, en daarna verhuisde ze terug van New York City naar Los Angeles om haar relatie met de muzikant voort te zetten. Ze trouwden in april 1990, maar na slechts negen maanden getrouwd te zijn geweest, scheidde het paar in januari van het volgende jaar. Later werd onthuld dat een van de belangrijkste oorzaken van hun scheiding een tragische miskraam was die Erin had gehad. In de daaropvolgende periode sprak de zanger zelf echter over hoe verontrustend hun relatie was en zei hij dat ik huil elke keer als ik eraan denk hoe vreselijk we elkaar behandelden. Erin en ik behandelden elkaar als stront. Soms behandelden we elkaar geweldig, omdat de kinderen in ons beste vrienden waren. Maar er waren andere momenten waarop we elkaars leven volledig verpesten.

Na echtscheiding

Erin diende vervolgens een rechtszaak aan tegen Axl en beschuldigde hem van huiselijk geweld, maar de miljoenenzaak werd uiteindelijk buiten de rechtbank om beslecht. Na de nietigverklaring van hun huwelijk werd Erin financieel ondersteund door haar familie en vrienden, en later in een interview verklaarde ze dat ze zelfs haar trouwring moest verkopen om rond te komen. Begin 2001 vertelde haar ex-man aan de Rolling Stone dat zijn lied Oklahoma geïnspireerd was op een date met zijn ex-vrouw, eraan toevoegend dat hij in een rechtszaak zat met zijn toenmalige ex-vrouw, en hoewel het de dag van een bomaanslag waarbij 168 mensen omkwamen, zijn vrouw kon het niet schelen en haar enige doel was om hem uit te wissen.

@ivannieblas @axlrose @gunsnroses #ErinEverly Lief kindje van me pic.twitter.com/89fEypH76Z

— Ricardo Ramirez (@Metallibanger) 6 februari 2014

Relaties na Axl

Na haar scheiding van de zangeres, ging Everly verder met Mathew Nelson, maar nadat ze een jaar een relatie met hem had gehad, begon ze te daten met Donovan Leitch en vervolgens met Anthony Kiedis, beide in 1992. In het volgende jaar ging ze uit met David Arquette, maar hun relatie was van korte duur. In 1997 trouwde Erin echter met John C. Portman, een voormalig vice-voorzitter van Portman Holdings. Voordat het paar de geloften uitwisselde, had hij een kind genaamd Jonnah Portman, en Erin en John hadden uiteindelijk twee dochters genaamd Eres en Esper, en een zoon genaamd Eason. Desalniettemin scheidden ze in 2006, na een decennium samen te hebben doorgebracht.

Interessante feiten

Een positief iets dat echter voortkwam uit de giftige relatie van Rose en Everly was het nummer Sweet Child O' Mine, dat Axl aan haar opdroeg en dat tot op de dag van vandaag een van de meest succesvolle nummers van Guns 'N' Roses is. ; daarnaast verscheen Erin in de videoclip voor het nummer. Ze is niet actief op sociale media en deelt niet veel informatie over haar huidige privéleven.

Aanbevolen