Modellen

Wie is Bakhar Nabieva? Ogen, steroïden, lengte, vriendje, Wiki

Waar staat Bakhar Nabieva bekend om?

In deze moderne wereld van allerlei soorten bodybuilders, fitnesstrainers en modellen, is Bakhar Nabieva zeker iemand waarmee rekening moet worden gehouden, en gewaardeerd wordt voor de moeite die ze al enkele jaren levert om het spectaculaire lichaam te bouwen dat ze nu heeft. Ze is geen concurrerend bikinimodel, maar ze is actief op Instagram - dat is een veel aangenamere lopende wedstrijd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb zelf een lange weg afgelegd, het kan me niet schelen wat ik heb gezegd

Een bericht gedeeld door Bahar Nabieva (@bakharnabieva) op 14 juli 2019 om 8:27 uur PDT

Nabieva's korte biografie

Hoewel haar populariteit toenam in 2015, toen ze voor het eerst op Instagram postte, zijn nieuwsgierige journalisten er sindsdien in geslaagd om alleen bepaalde details uit haar vroege jeugd en over haar familie te achterhalen. Ze werd geboren in Baku, Azerbeidzjan op 8 april 1994, maar haar familie verhuisde naar Oekraïne, regio Dnipropetrovsk Oblast. Wat zeker bekend is over haar academische achtergrond, is dat ze de middelbare school heeft afgemaakt. We hebben niet dezelfde zekerheid als het gaat om universitaire of andere professionele ontwikkelingsactiviteiten, behalve die met betrekking tot bodybuilding en krachttraining.

Hoe begon het bodybuildingverhaal van Nabieva?

We denken dat het voor de lezer altijd een nieuwsgierigheid is om te ontdekken hoe mensen zoals Bakhar gemotiveerd raken om hun ding met zoveel plezier te doen, maar vooral, hoe ze aan deze weg vol complexiteit, worstelingen en zelfbewustzijn zijn begonnen. Helaas zijn er veel van dergelijke verhalen die niet zijn begonnen vanwege een speciale passie voor sport en wegen, maar vanwege een laag zelfbeeld en pesten - dit is ook het geval bij Bakhar. In de tijd dat ze op de middelbare school zat, had ze een slank figuur, met zeer magere benen, en haar medestudenten lachten haar vaak uit en bespotten haar om haar lichaam.

Bakhar Nabieva

Nabieva kon er niet meer tegen en accepteerde het voorstel van een klasgenoot om naar de sportschool te gaan. In het begin oefende ze wat en hoe ze vond dat het moest, omdat ze geen trainer had en geen voorkennis over fitness of voeding. Ze concentreerde zich meer op het trainen van haar voeten en bilspieren, wat vanuit haar oogpunt haar grootste zwakheden waren - dit zou de verklaring kunnen zijn waarom haar benen nu zo goed gebouwd zijn.

Stijging naar bekendheid

Bakhra transformeerde wat aanvankelijk slechts een laatste redmiddel leek voor een hele levensstijl, toen ze 's ochtends opstond, in de spiegel keek en enkele veranderingen in haar lichaam opmerkte; dat was het moment waarop ze besefte dat sport haar leven zeker kan veranderen. Ze bleef zichzelf informeren over alles wat fitness betekent uit bodybuilding-tijdschriften. Een belangrijke rol bij het organiseren van haar levensstijl hadden de rolmodellen die ze kende en waardeerde - Braziliaanse bikinimodellen in het algemeen, en Gracyanne Barbosa in het bijzonder zijn degenen die haar standvastigheid gaven en haar hielpen hogere doelen te stellen. 'Ik ben geïnspireerd door Braziliaanse atleten, de nummer één voor mij is de Gracyanne Barbosa', heeft ze gezegd.

Het bouwen van perfecte borstspieren vereist veel meer dan een grote bank! Hier leest u hoe u elk grammetje groei uit dit kenmerkende lichaamsdeel kunt persen. https://t.co/hkIrHuhmuF pic.twitter.com/yqySuaTdYz

- Bakhar Nabieva (akBakhar_Nabieva) 13 juni 2019

Doet ze professioneel mee?

In tegenstelling tot de meeste fitness- en bikinimodellen, vermijdt en weigert Bakhar gewoon mee te doen aan bodybuildingwedstrijden. Ze is het niet eens met de technieken die concurrenten en hun trainers gebruiken om te slagen. Allereerst impliceren deze het drastisch verminderen van koolhydraten en energievoedsel. Tegelijkertijd moeten atleten hun training bijhouden, die het meest intens is vóór wedstrijden. ‘De training levert niet op als je geen energie hebt. Ik wil mezelf niet blootstellen aan dergelijke martelingen, misschien in de toekomst, noemt Nabieva. Ze geeft toe dat ze in het verleden wel eens meedeed, maar dat bevestigde alleen maar dat ze het niet eens was met deze praktijken. Volgens een YouTube-video stond ze 5ein één wedstrijd.

De carrière van Bakhar online

Bakhar richt momenteel al haar energie en aandacht op haar Instagram-profiel , dat is vooral wat ze doet voor de kost. Ze plaatst zoveel provocerende en aantrekkelijke foto's, hetzij van de sportschool die aan die bilspieren werkt, of van enkele foto's van haar lichaam, die vanuit elk oogpunt volkomen indrukwekkend zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze gevolgd wordt door 2,5 miljoen mensen, een aantal dat sinds maart 2015, de datum van haar eerste Instagram-post, continu is gestegen. Ze heeft veel projecten op haar pagina staan, waarvan de meeste van commerciële belangen zijn. Met andere woorden, ze promoot verschillende merken met een breed scala aan producten. Een van haar grootste samenwerkingen is met Dragon Pharma Gorilla Wear USA - dit soort endossementdeals hebben grote voordelen voor beide partijen - de een krijgt meer steun, bekendheid en positieve feedback, terwijl de ander gewoon zijn brood verdient.

Gepost door Bakhar Nabieva Aan dinsdag 16 oktober 2018

Lichaamsmaten van Nabieva

Gewoon uit nieuwsgierigheid zullen we haar lichaamsmaten vermelden, maar het is nu al overbodig om te zeggen dat haar lichaam niet hoeft te passen in de algemene veronderstelling en het idee van een goed uitziend lichaam. Er zijn andere perfecte maatregelen voor meisjes met toewijding, doorzettingsvermogen en kracht als Bakhar. Dus, op een hoogte van 157,5 cm, weegt ze ongeveer 55 kg. Zowel haar ogen als haar haar zijn donkerbruin.

Aanbevolen