Modellen

Wie is Bar Paly uit How I Met Your Mother? Haar Wiki: Echtgenoot Ian Kessner, Nettowaarde, Bio, Getrouwd, Etniciteit, Affaire, Familie, Nationaliteit

Wie is Bar Paly?

Geboren Varvara Alexandrovna Paly op 29 april 1982, in Nizhny Tagil, herberg de toenmalige Russische SFSR, Sovjet-Unie, zij is een actrice en model, die als Bar Paly waarschijnlijk het best bekend is bij de wereld als Anastasia Anna Kolcheck in de tv-serie NCIS: Los Angeles, en als Sorina Luminita in de film Pain & Gain, naast andere rollen die ze tot nu toe in haar carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

??? en die #HollywoodNights

Een bericht gedeeld door Bar Paly (@barpaly) op 5 mei 2018 om 10:50 uur PDT

Het vroege leven, nationaliteit en opleiding

Bar, van joodse afkomst, bracht de eerste zeven jaar van haar leven door in Rusland, maar migreerde vervolgens met haar familie naar Israël, waar ze in aanmerking kwam voor het Israëlische staatsburgerschap en dit verkreeg. Tijdens haar jaren in Tel Aviv ging Bar vaak naar opera, ballet en andere artistieke evenementen, waardoor ze dicht bij de podiumkunsten kwam te staan. Er is echter geen informatie meer over haar ouders en haar opleiding in de media, aangezien Bar nog steeds een paar jaar verwijderd van het worden van een wereldwijde ster voor de media om meer over haar verleden te weten te komen.

Carrièrebegin

Bar was van jongs af aan geïnteresseerd in acteren en maakte in 2003 haar acteerdebuut in de mockumentary film Zehirut Matzlema – vertaald naar Big Tuna – over het leven en werk van de eerste Israëlische openhartige cameraregisseur, Max Tuna Schreiber. Na die start lanceerde Bar een modellencarrière, die haar acteerlessen hielp betalen, maar ze wilde nooit meer modelleren als een carrière dan nodig was om haar acteerstudies te ondersteunen. Ze verhuisde vervolgens naar de VS en keerde terug naar het scherm in 2006, en verscheen in de komische film Filthy Gorgeous, met in de hoofdrol Isabella Rossellini, Nikolaj Coster-Waldau en Eva Simon, en maakte vervolgens verschillende succesvolle optredens, waaronder in de horrorfilm 'The Ruins with Shawn Ashmore, Jena Malone en Jonathan Tucker als de sterren, en in de thriller Stiletto, met Stana Katic, Tom Berenger en Paul Sloan.

#Komt binnenkort ?? Kun je raden wie ik hier speel? #1930 #OudeHollywood #ActorsLife #Tijdreizen ? pic.twitter.com/DgJlcRR8G4

— Bar Paly (@BarPaly) 8 november 2017

Stijging naar bekendheid

Met opmerkelijke optredens in succesvolle films en tv-series, trok Bar de aandacht van verschillende castingdirecteuren en producenten en ontving zo aanbiedingen voor nieuwe rollen. In 2008 portretteerde ze Lola in de tv-komedie-dramaserie The Starter Wife, en speelde vervolgens een opmerkelijke rol in de succesvolle sitcom How I Met Your Mother als Natalia, een van Teds liefdesbelangen. Daarna had Bar een paar kleine rollen in tv-series als Underworkers in 2012 en Game Shop in hetzelfde jaar, terwijl ze in 2013 de vrouwelijke hoofdrol had in Michael Bay's actiekomediefilm Pain & Gain, met in de hoofdrol Mark Wahlberg, Dwayne Johnson en Anthony Mackie, die positieve recensies ontvingen voor haar werk aan de film, die haar verder in de acteerwereld lanceerde. Sindsdien heeft Bar een aantal succesvolle rollen veiliggesteld, wat haar alleen maar populairder heeft gemaakt en ook haar vermogen heeft vergroot. In 2014 was ze Iris Marianne in de actiethriller Non-Stop, met Liam Neeson en Julianne Moore, en had ze een ondersteunende rol in de film Million Dollar Arm, met de hoofdrollen toevertrouwd aan Alan Arkin, Jon Hamm en Aasif Mandvi.

Krijg je? klaar. MORGEN een gloednieuwe aflevering van #NCISLA op #CBS! Ben jij klaar voor wat #actie?

Gepost door Bar Paly Aan zaterdag 7 oktober 2017

Voortdurend succes

Ze werd nu een prominente actrice en met een paar rollen die volgden, versterkte ze haar plek als Hollywood-actrice. Ze werd gekozen voor de rol van Anna Kolcheck in de tv-misdaaddramaserie NCIS: Los Angeles (2015-2018), en verscheen tegelijkertijd in de korte film Lost Girls, waarvoor ze een Best Lead Actress Award-nominatie ontving bij de California Women's Women's Filmfestival. Vervolgens speelde Bar in 2016 in de thrillerfilm Urge, met Pierce Brosnan, Justin Chatwin en Danny Masterson, en kreeg hij de rol van Krisztina in de kortstondige comedyserie Jean-Claude Van Johnson (2016-2017), terwijl de hoofdrolspeler van de serie was de beroemde acteur Jean-Claude Van Damme, naast Kat Foster en Moises Arias. Meest recentelijk begon Bar te werken aan de thrillerfilm Headlock, die eind 2018 moet uitkomen, waarin ze zal schitteren naast Andy Garcia en Dianna Agron.

Getrouwd met de beroemde filmmaker, Ian Kessner

Ian Kessner is een schrijver, regisseur en producent, waarschijnlijk het best bekend bij de wereld voor het schrijven en regisseren van de horrorfilm Lost After Dark (2015), en ook voor het schrijven van het scenario voor de televisiefilm Hush Little Baby in 2007. Het paar trouwde op 14 augustus 2016, waarna Bar Paly een genaturaliseerd Amerikaans staatsburger werd – Ian heeft zowel het Canadese als het Amerikaanse staatsburgerschap.

Weet je hoe rijk succesvolle actrice en model Bar Paly is?

Bar heeft een lange weg afgelegd vanaf haar geboorte in Rusland tot het Amerikaanse staatsburgerschap; gedurende deze tijd is ze toegewijd aan haar acteercarrière, waardoor ze niet alleen populair maar ook rijk is geworden. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Bar Paly is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Paly zo hoog is als $ 1,5 miljoen, verdiend door haar succesvolle carrière die actief is sinds het begin van de jaren 2000. Tot nu toe is Bar verschenen in meer dan 25 film- en tv-titels.

#HappyHolidays voor iedereen! ️? #MerryChristmas #HappyHanukkah & fun #Festivus?! Fijne Chanoeka voor Kovolam! ?? (ps: dit is...

Gepost door Bar Paly Aan zaterdag 24 december 2016

Lichaamsafmetingen van Bar Paly

Beschreven als een mooie vrouw, stond ze zelfs op Maxim's Hot 100-lijst van 2014 op nummer 66. Ze staat op 5ft 8ins, gelijk aan 1,74 m, en weegt 127lbs of 57kg. Haar vitale statistieken zijn 35-24-34, met een vrij slank en ogenschijnlijk sexy lichaam, vind je niet?

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van haar carrière op het scherm, is Bar erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-medianetwerken, voornamelijk Instagram. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 80.000 volgers, met wie ze haar foto's van verschillende bestemmingen en poses heeft gedeeld

Bekijk dit bericht op Instagram

? @sorry_design

Een bericht gedeeld door Bar Paly (@barpaly) op 1 juni 2018 om 8:29 uur PDT

en vele andere berichten die haar populariteit alleen maar hebben vergroot. Ze is ook behoorlijk actief op Twitter, waar ze meer dan 25.000 volgers heeft, gebruikt haar account om haar eigen werk te promoten, maar heeft ook details uit haar persoonlijke leven en haar eigen mening en ideeën gedeeld. Bar is ook geen onbekende op Facebook, waar ze meer dan 23.000 fans heeft en haar nieuwste inspanningen deelt, zowel professioneel als persoonlijk.

#Weekend ??

Gepost door Bar Paly Aan zaterdag 14 april 2018

Dus als je nog geen fan bent van deze mooie en succesvolle actrice, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden.

Aanbevolen