Acteurs

Wie is Barrett Doss? Wiki Biografie, Leeftijd, Hoogte, Echtgenoot

Wie is Barrett Doss?

Barrett Doss is een Amerikaanse actrice, die vooral bekend is om haar rollen in Iron Fist, Person of Interest en Station.

Barrett Doss Leeftijd, vroege leven, familie en opleidingsachtergrond

Barrett was geboren onder het sterrenbeeld Vissen op 20 maart 1989, in Minneapolis, Minnesota, VS, waarmee ze 30 jaar oud is in 2019. Ze is geboren uit een blanke moeder en een Afro-Amerikaanse vader, is een Amerikaanse van nationaliteit en behoort tot gemengde etniciteit. Haar moeder, Kelly Skalicky, is de president van Stearns Bank, terwijl haar vader, Karl Doss, procesadvocaat is.

Barrett Doss als Victoria Hughes

Gepost door Station 19 - Frankrijk Aan Donderdag 22 maart 2018

Barretts ouders scheidden toen ze nog jong was, en toen ze zes jaar oud was, kwam haar moeder 'uit' en trouwde later met haar oude minnaar, Veronica; beiden deelden de ouderlijke verantwoordelijkheden. Aan de andere kant trouwde haar vader met Pam toen Barrett nog maar zeven jaar oud was en hij met zijn nieuwe gezin naar Virginia verhuisde. Ze heeft nu drie halfbroers en -zussen uit haar vaders tweede huwelijk, een broer, Donovan en twee zussen, Faith en Natalie. Dus Barrett groeide op in een niet-traditionele en gemengde familieachtergrond en verhuisde als kind veel.

Aanvankelijk woonde haar familie in Albuquerque, New Mexico, waar ze twee jaar verbleven voordat ze naar Chicago verhuisden, waar Barrett het grootste deel van haar jeugd doorbracht, totdat het gezin naar New York City verhuisde waar ze haar laatste twee jaar high school bijwoonde. schoolonderwijs op de Beroepskinderschool. Barrett was meer dan geïnteresseerd in optreden; ze was ook een atleet, hield van basketballen en zwemmen. Ze was net als haar moeder die een professionele basketbalspeler was voor de Minnesota Stars, ook golfde en driemaal deelnam aan de US Open. Als kind maakte Barrett kennis met muziektheater en ze bracht vier jaar door bij het beroemde Chicago Children's koor als lid.

Barrett Doss

cryaotisch echt gezicht

Op de middelbare school deed ze auditie voor een musical aan de University of Chicago Lab School - het was in deze tijd dat ze verliefd werd op acteren en op het idee om de geest van iemand anders op het podium te belichamen. Ze nam deel aan muziek- en theaterprogramma's in de stad en voegde zich later bij Janet Louer, een privé-acteercoach in Chicago. Janet geloofde in Barretts capaciteiten en talent, moedigde haar aan en duwde haar uit haar comfortzone, terwijl ze haar voortdurend inspireerde. Volgens Barrett was ze een harde en veeleisende lerares.

Dankzij alle aanmoedigingen die ze van Janet kreeg, verhuisde Barretts moeder haar na haar tweede jaar vanuit Chicago naar New York, om Barrett in staat te stellen te studeren en haar acteervaardigheden op te bouwen. Barrett studeerde een jaar muziektheater aan de New York University en ging toen naar het Gallatin-programma op dezelfde school, waar ze haar eigen major kon ontwerpen, net als de andere studenten in het programma. Barrett studeerde in 2011 af met een Bachelor of Arts-graad.

Barrett Doss Professionele carrière

Als het op haar aankomt carrière , Barrett heeft op het podium, in films en op televisie gestaan ​​waar ze het meest van houdt: acteren. Ze speelt al in het theater sinds ze 16 was toen haar familie naar NYC verhuisde.

Door de jaren heen deed ze verschillende workshops, waaronder Canary, de nieuwe musical met Playwright in 2007, Unchained Memories met Roundabout Theatre Company, Burned with Clubbed Thumb en An Octoroon met New Ohio Theatre. In 2006 werd ze gegoten in Cleansed, een off-off-Broadway-toneelstuk van Thomas Bradshaw, dat werd opgevoerd in The Brick en drie dagen duurde. Ze speelde de rol van de dochter van een zwarte dokter die getrouwd was met een blanke vrouw en haar leven opgroeide in een stad in Indiana. Ze won een New York Innovative Theatre Awards-nominatie voor uitmuntende actrice in een hoofdrol, voor haar rol in het stuk.

In 2007 verscheen ze in Orestes 2.0 als Electra, en nam ook deel aan A Pageant of the 50 States (And More) bij Clubbed Thumb, geregisseerd door Rachel Chavkin. Het jaar daarop, terwijl Barrett in haar tweede jaar aan de NYU zat, kreeg ze de hoofdrol van Savannah in de musical Jamaica die plaatsvond in het Prince Music Theatre. In 2011 werd Barrett gecast als een prostituee genaamd Gretchen in de Thomas Bradshaw off-Broadway play genaamd Burning. Dit drama dat tien jaar lang werd uitgezonden, ging over ras, seksuele identiteit, theater en kunst bij The New Group.

IK HOU VAN DEZE OUTFITS. @JasonWGeorge @Station19 #Station19 pic.twitter.com/B3XYQ9urHs

— Barrett Doss (@barrett_doss) 17 mei 2019

Haar andere theateroptredens zijn onder meer The Real Thing in 2013, waarin ze de rol speelde van Debbie, een uitgesproken en geestige tienerdochter, The World is Round, Good People, in 2014, You Can't Take It with You, hetzelfde jaar , The Comedy of Errors in 2015 en Bone Hill in 2016 onder vele anderen. Ook in 2016 kreeg Barret een televisiekans voor haar eerste terugkerende tv-rol in de Netflix-serie Iron Fist., gevolgd in 2017 door haar filmdebuut te maken in de rol van Bertha Lancaster die naast Chadwick Boseman speelde in Marshall.

Afgezien van het theater en de film, heeft Barrett ook andere televisiewerken gedaan, met als eerste rol Eliza Lemon, de achterkleindochter van Liz Lemon op 30 Rock. Hoewel ze in de laatste scène van deze serie verscheen, is Barrett erg trots op de kleine cameo, aangezien dit een van haar favoriete shows aller tijden is. Barrett heeft ook gastrollen gespeeld in verschillende tv-series, zoals The Family, Person of Interest, Girls, Time After Time en Bull. In oktober 2017 werd ze gecast als Victoria Hughes in de Grey's Anatomy-serie, naast Jaina Lee Ortiz.

Bekijk dit bericht op Instagram

?backbackbackagain?#season3 #station19

Een bericht gedeeld door Hallo, ik ben het. Het is Barrett. (@dontgo_jasonwaterfalls) op 6 augustus 2019 om 11:43 uur PDT

Barrett Doss Persoonlijk leven, echtgenoot en kinderen

Barrett is in een romantische relatie met Austin Durant, een acteur. Austin staat bekend als een zeer ondersteunende vriend, en hoewel ze nog niet in het huwelijksbootje stappen, lijkt het paar van elkaars gezelschap te genieten. Tijdens haar vrije tijd reist Barrett graag naar verschillende plaatsen, vooral die van natuurlijke schoonheid. Ze houdt ook van uitgaan met haar dierbaren.

Barrett Doss netto waarde

Barrett heeft de afgelopen jaren naam weten te maken. Dit heeft haar ook in staat gesteld om een ​​goede hoeveelheid rijkdom te verdienen. Volgens betrouwbare bronnen is het vermogen van Barrett Doss eind 2019 meer dan $ 500.000, opgebouwd uit haar consistente optredens op het podium en op tv, evenals in films sinds 2006.

Aanbevolen