Acteurs

Wie is Barry Van Dyke? Is hij dood? Zijn Wiki: Vrouw Mary Carey Van Dyke, Net Worth Today, Familie, Kinderen

Wie is Barry Van Dyke?

Geboren op 31NSvan juli 1951, in Atlanta, Georgia, VS, Barry Van Dyke is een 66-jarige blanke acteur, schrijver en regisseur, misschien het best bekend om zijn co-hoofdrol als luitenant-detective Steve Sloan en de zoon van Dr. Mark Sloan ( gespeeld door zijn vader) in het misdaaddrama van Joyce Burditt getiteld Diagnosis Murder, dat acht jaar liep, van 1993 tot 2001. Hij heeft ook een aantal andere contracten gehad in de wereld van de cinematografie, omdat hij soms lucratief acteerbedrijf sinds 1962.

Bekijk dit bericht op Instagram

FEBRUARI Barry en zijn vader Dick staan ​​bekend om hun hechte werkrelatie, die Barry boven alles koestert. Deze zeldzame foto achter de schermen toont duidelijk de wederzijdse liefde en het respect tussen deze twee geweldige acterende mannen. #BarryVanDyke #BarryVanDykeCalendar #Calendar2017

Een bericht gedeeld door Barry Van Dyke (@barryvandyke) op 1 februari 2017 om 12:54 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Barry werd geboren in de wereldberoemde familie van acteur Dick Van Dyke, en zijn eerste vrouw Margie Willett, die in 2008 overleed. Hij heeft een oudere broer, Christian, en twee jongere zussen, Stacy en Carrie, die allemaal een enig succes in de acteerwereld. Zijn oom van vaderskant is ook acteur, muzikant en komiek Jerry McCord Van Dyke. Barry verscheen voor het eerst op het scherm toen hij nog maar acht jaar oud was, in de rol van een jonge violist in de sitcom van zijn vader, getiteld The Dick Van Dyke Show. Het lijkt erop dat Barry toen meer belangstelling voor acteren kreeg, aangezien volgens een interview vele jaren later zijn vader hem vertelde dat als hij nog steeds wilde acteren nadat hij van de middelbare school was afgestudeerd, dat acceptabel was. De naam en locatie van de middelbare school waar hij naartoe ging, zijn onbekend, maar het is een publiek feit dat hij naar het Pierce Junior College in Philadelphia, Pennsylvania ging, waar hij in een niet-gespecificeerd jaar afstudeerde met een major in theaterkunsten.

Klaar om te rippen in Baja!

Gepost door Barry Van Dyke Aan zondag 25 februari 2018

Carrière

Nadat hij zijn belofte aan zijn vader had nagekomen, begon Barr de hoofdrol te spelen in de show van zijn vader, dit keer getiteld The New Dick Van Dyke Show, waarin hij van 1971 tot 1974 een aantal verschillende rollen had. geen optredens op televisie, maar in 1976 had hij voor het eerst een rol in een project waar zijn vader niet bij betrokken was, hoewel een minder belangrijke in de film Stalk the Wild Child, wat bewijst dat hij niet alleen wordt doorgedrukt door zijn familie, maar had eigenlijk talent. Na een aantal optredens in verschillende andere films en shows voorafgaand aan 1993, kreeg hij eindelijk de rol die als springplank voor zijn carrière zou dienen - Steve Sloan in 178 afleveringen van de acht jaar durende bovengenoemde sitcom Diagnosis Murder. De show ging door met het uitbreiden van het verhaal in twee opeenvolgende speelfilms, getiteld Diagnosis Murder: Town Without Pity en Diagnosis Murder: Without Warning chronologisch, die beide in 2002 uitkwamen, een jaar nadat de originele show was afgelopen. Vervolgens verscheen hij als Mike Bryant in de vierfilmfranchise van Murder 101 van 2006 tot '08, daarna in verschillende tv-films en op het grote scherm. Momenteel werkt Barry aan twee projecten, waarvan er één in postproductie is en eind 2018 wordt uitgebracht, terwijl het andere is voltooid en in 2019 uitkomt.

hou van het leven

Barry ontmoette zijn toekomstige vrouw, Marey in zijn tienerjaren, tijdens zijn parttime baan bij een van de plaatselijke bioscopen. Zeven jaar nadat ze elkaar ontmoetten, stapten de twee in 1974 in het huwelijksbootje. Twee jaar later, in februari 1976, kwam hun eerste zoon ter wereld in Los Angeles, Californië, genaamd Carey Wayne Van Dyke. Daarna speelde hij samen met zijn vader in Diagnosis Murder en de horrorfilm uit 2012 getiteld Chernobyl Diaries. In augustus 1979 werd hun tweede zoon, Shane Van Dyke, geboren, die later ook acteur, schrijver en filmproducent werd. Hun derde zoon, Wesley Wes Van Dyke, werd geboren in oktober 1948, en hij is ook acteur. Ten slotte werd hun jongste kind en enige dochter, Taryn Elizabeth Van Dyke, geboren in juni 1986, en ze is een kleuterjuf, hoewel ze ook een paar acteercredits heeft.

Carey, Taryn met Lennon en Shane met Bodie hebben een mimosa met lunch.

Gepost door Barry Van Dyke Aan dinsdag 1 augustus 2017

Wat is het vermogen van Barry Van Dyke?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Barry Van Dyke is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Barry's opgebouwde rijkdom bijna $ 3 miljoen is, grotendeels geholpen door zijn talrijke successen in de filmindustrie, de grootste bijdrage die komt van zijn langdurige verschijning in Diagnosis: Murder. Naarmate zijn carrière vordert, kan worden verwacht dat het genoemde bedrag zal toenemen.

Een regenachtige vrijdag doorgebracht. 's middags het boek van speedwaylegende Sonny Nutter, 'Durf om Nutter te zijn'. Heb het in één…

Gepost door Barry Van Dyke Aan zaterdag 3 maart 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke eigenschappen van de aspirant-acteur, zijn vitale statistieken zijn momenteel niet bekend bij het publiek, terwijl verschillende bronnen beweren dat zijn lengte 1,85 m is, maar zijn lichaamsgewicht is onbekend.

Aanwezigheid op sociale media

Vanwege de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve acteurs om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te onderhouden, om de populariteit van de titels waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun vermogen . Barry zelf lijkt echter geen actieve abonnee te zijn van deze beroemdheidstrend, omdat zijn aanwezigheid op sociale media bijna onbestaande is. Elk Facebook-account is verborgen voor het publiek of het bestaat helemaal niet, terwijl zijn Twitter-pagina slechts 162 volgers heeft en zijn Instagram-account slechts 163.

Aanbevolen