Beroemdheden

Wie is honkbalcoach Asaad Amin? Zijn Wiki: Leeftijd, Lengte, Vader Muhammad Ali, Netto waarde, Familie, Carrière, Getrouwd, Single, Dating

Wie is honkbalcoach Asaad Amin?

Asaad Amin Ali, geboren op een tot nu toe onbekende datum in 1986, in Louisville, Kentucky, VS, is een Afro-Amerikaanse honkbalspeler van onbekende afkomst, aangezien hij in de wereld bekend staat als de jongste geadopteerde zoon van wijlen legendarische bokser Muhammad Ali . Hij heeft het afgelopen decennium echter een aantal van zijn eigen successen behaald in het soms lucratieve honkbalvak.

Bekijk dit bericht op Instagram

3x Zwaargewicht kampioen #MissYou #Tatted #G.O.A.T

Een bericht gedeeld door Asaad ali? (@saadi_hendrix) op 29 augustus 2017 om 7:38 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

De geboortenaam van Asaad is onbekend, aangezien hij werd geadopteerd door Mohammad Ali en zijn vrouw Yolanda 'Lonnie' Williams toen hij nog maar vijf maanden oud was. Hij werd verzorgd door Lonnie's zus voordat hij naar een pleeggezin ging, maar toen hij haar bezocht en de baby zag, werd het beroemde paar verliefd op hem en adopteerde hem dus. Op dat moment had Mohammed al zeven dochters en een zoon uit een eerder huwelijk, waardoor Asaad de negende en jongste in het huishouden was. Asaad ging naar een niet nader genoemde middelbare school in zijn geboorteplaats, waar het bekend is dat hij zowel voetbal als honkbal speelde, wat een diepe interesse opwekte in de carrière die hij vandaag heeft. Met zijn middelbare school ging hij naar het Southwestern Michigan Athletic Conference West Division Championship als catcher, maar sloeg .367 met vier doubles, twee homeruns en 18 RBI's in 25 wedstrijden. Wat betreft de rest van zijn opleiding, deze informatie is niet bekend.

Carrière

Het is niet bekend of hij na zijn opleiding een baan heeft gezocht, maar er is het feit dat hij vijf jaar na zijn middelbare schooldiploma, met name in 2009, in de 40edoor de Anaheim Angels. Er is niet veel bekend over de manier waarop zijn spelerscarrière zich daarna ontwikkelde, terwijl het een feit is dat hij assistent-honkbalcoach en wervingscoördinator werd voor Elsworth Community College. Daarnaast werkt hij als gebiedsverkenner voor de Chicago White Sox. Verdere informatie over zijn carrière is op dit moment niet bekend.

Zijn vader

Geboren Cassius Marcellus Clay Jr. op de 17evan januari 1942 was Muhammad Ali een van de meest invloedrijke sportfiguren van de 20eeeuw, en ook bekend om zijn inspirerende citaten en als drievoudig wereldkampioen zwaargewicht, een record dat nog steeds staat, evenals de enige bokser die zes keer werd uitgeroepen tot Fighter of the Year door het tijdschrift The Ring, terwijl het hem ook beoordeelde als 's werelds grootste zwaargewicht bokser aller tijden. Sports Illustrated noemde hem ook de grootste atleet van de 20eeeuw, terwijl de BBC hem de sportpersoonlijkheid van de eeuw noemde. Sommige van zijn gevechten waren te zien in de meest waargenomen sportevenementen van de 20eeeuw, waaronder The Rumble in the Jungle in 1974 tegen George Foreman, en Thrilla in Manilla in 1975 tegen Joe Frazier, die beide een miljard kijkers hadden. Dit record wordt echter verbroken door Ali-Spinks II in 1978 en The Last Hurray in 1980, die elk twee miljard kijkers hadden. Ali kan ook worden beschouwd als een van de voorouders van rap, aangezien hij bij veel openbare gelegenheden vaak rijmschema's, poëzie en freestyle sprak. Hij nam zelfs twee gesproken woord-albums op, waarvoor hij twee Grammy Award-nominaties ontving, en had een acteercarrière, met in de hoofdrol in een paar films en zelfs een Broadway-musical.

Het overlijden van zijn vader

Ook wel de bijnaam 'The Greatest', Muhammad Ali stierf op de 3rdvan juni 2016 op 74-jarige leeftijd in Scottsdale, Arizona, die al een aantal jaren aan de ziekte van Parkinson leed. Een dag voor zijn dood werd hij opgenomen in het ziekenhuis vanwege een ademhalingsprobleem, en hoewel het als niet-dodelijk werd beschouwd, verslechterde zijn toestand en Ali stierf de volgende dag aan septische shock. Na zijn overlijden betuigden veel fans over de hele wereld hun medeleven aan de familie van de bokslegende, waaronder zijn jongste geadopteerde zoon. In een Instagram-bericht zei Asaad: 'Voor altijd dankbaar voor alles wat je me ooit hebt gegeven. Je hebt me laten zien hoe ik van de wereld moet houden op manieren die ik niet voor mogelijk hield. Je hebt me laten zien hoe ik moedig en moedig kan zijn in situaties die ik niet kan geloven! Je hebt me de afgelopen 25 jaar zoveel geleerd, dingen die voor altijd in mijn ziel gegrift zullen staan. Ik kan hier zitten en dit bericht schrijven zonder uit elkaar te vallen, omdat ik eerlijk gezegd weet dat je op een grotere plaats bent. En ik ben blij dat je naar oma mag gaan nu ik weet dat ze je als een gek heeft gemist! Niemand zal ooit deze aarde aanraken zoals jij deed. God is naar beneden gekomen en heeft een van zijn koningen teruggenomen! Rust zacht papa en blijf naar me kijken - oprecht - je jongste'

hou van het leven

Er is tot nu toe niets bekend over het liefdesleven van Asaad, omdat hij ervoor heeft gekozen deze informatie uit de media te houden. Hij is te zien in vrouwelijk gezelschap in zijn berichten op sociale-medianetwerken, maar geen van hen wordt als zijn partner beschouwd.

Wat is het vermogen van Asaad Amin?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Asaad Amin medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Asaads geaccumuleerde rijkdom bijna $ 7 miljoen bedraagt, terwijl zijn huidige maandelijkse inkomsten onbekend zijn. Hij ontving een deel van het vermogen van zijn overleden vader van $ 50 miljoen, dat is $ 6,5 miljoen, en had zijn fortuin vergroot als honkbalcoach en talentzoeker. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Indy voor het weekend, let's get it! #GoCards! #L1C4

Een bericht gedeeld door Asaad ali? (@saadi_hendrix) op 1 september 2017 om 19:42 uur PDT

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de basketbalcoach, zijn lengte is 1,90 m, maar andere statistieken zijn niet bekend. Zijn haar is pikzwart en zijn ogen zijn donkerbruin, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen wordt beschreven als rond.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Asaad lijkt een vaste abonnee van deze trend te zijn, aangezien hij op de meeste sociale medianetwerken te vinden is. Blijkbaar heeft hij geen Facebook-pagina, maar zijn Twitter-account heeft bijna 2.000 volgers en zijn Instagram-account bijna 3.000 fans.

Aanbevolen