Honkbalspelers

Wie is basketballer Stacey Dales? Haar Wiki: Metingen, Gescheiden Chris Schuman, Nettowaarde, Salaris, Affaire

Wie is basketballer Stacey Dales?

Stacey Dales werd geboren op 5 september 1979 in Collingwood, Ontario, Canada, en is een verslaggever en voormalig basketbalspeler, nu vooral bekend door haar werk als onderdeel van het NFL Network. Ze verdiende eerder populariteit als speelster bij het WNBA-team van de Washington Mystics.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Canada-dag namens de Dales-meisjes! #canadadayweekend #madeincanada??[e-mail beveiligd]

Een bericht gedeeld door Stacey Dales (@staceydales) op 30 juni 2018 om 18:42 PDT

Het vermogen van Stacey Dales

Hoe rijk is Stacey Dales? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, voornamelijk verdiend door succes in de sportindustrie, zowel van professioneel basketbal als van sportjournalistiek. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Basketbal carrière

Tijdens de middelbare school speelde Stacey met het damesbasketbalteam TISS Pirates, en hielp hen van 1994 tot 1996 aan drie opeenvolgende basketbalkampioenschappen voor meisjes in Ontario AA. Na haar toelatingsexamen ging ze naar de Universiteit van Oklahoma en werd ze tegelijkertijd lid van het Canadese Olympische basketbalteam in de 2000 Sydney-spellen. Ze was ook een eerste team All-American en Big 12 Conference Player of the Year in 2001 en 2002.

Stacey was de Big 12 All-time career assist-leider met 764 assists en werd in 2002 uitgeroepen tot Academic All-American of the Year voor alle sporten. Tijdens haar tijd bij Oklahoma noteerde ze 1.700 punten, 600 rebounds en 700 assists, en tijdens haar senior jaar leidde de Sooners naar de NCAA Championship finale, maar verloor van Connecticut. In 2002 werd ze door de Washington Mystics geselecteerd als de derde algemene keuze in het WNBA-ontwerp, wat haar de hoogste keuze ooit maakte voor een Canadees. Tijdens haar eerste jaar werd ze genoemd als een All-Star vervanger.

Vervroegd pensioen en uitzendcarrière

De carrière van Dales was van korte duur, want na twee jaar bij de Mystics kreeg ze de diagnose Raynaud's fenomeen, een medische aandoening waarbij spasmen van slagaders episodes van verminderde bloedstroom in haar handen veroorzaken en vervolgens gevoelloosheid of pijn veroorzaken; ze kondigde haar pensionering in 2004 aan. Na een jaar keerde ze echter terug naar professioneel basketbal en tekende ze bij de Chicago Sky die haar ophaalde tijdens de uitbreidingsversie van 2006. Ze speelde echter maar een jaar en kondigde haar pensionering aan bij de WNBA voor de tweede keer in 2008. Tijdens haar tijd bij de WNBA speelde ze voornamelijk in een guard of forward positie.

Dales stapte vervolgens over naar een carrière in sportuitzendingen, trad toe tot ESPN en werd een universiteitsbasketbalanalist voor zowel mannen als vrouwen. Ze werd ook een nevenactiviteitverslaggever voor universiteitsvoetbalwedstrijden. In 2008 verliet ze het netwerk vanwege contractgeschillen, met name omdat ze tijdens bezuinigingen eersteklas vliegprivileges werd ontzegd. Het jaar daarop trad ze toe tot het NFL-netwerk en zou ze de co-host worden van de show Gameday Morning, waar ze een jaar op de show zou blijven als Gameday-reporter op locatie. Ze werkte ook kort voor Universal Sports om de Olympische Winterspelen van 2010 te verslaan.

Sorry @ kurt13warner het is vandaag Dales' Corner. #NFLady ????? pic.twitter.com/u2xoGtlLf8

— StaceyDales (@StaceyDales) 23 mei 2018

Huwelijk en persoonlijk leven

Kort na haar afstuderen aan de Universiteit van Oklahoma trouwde Stacey in 2002 met Chris Schuman, met wie ze het grootste deel van haar studie een relatie had - ze nam zelfs een tijdje de naam Dales-Schuman aan. De verschillen begonnen echter al snel aan de oppervlakte te komen en ze scheidden uiteindelijk na haar eerste jaar in het professionele basketbal, hoewel de redenen voor de scheiding nooit werden vrijgegeven.

Stacey Dales broer Burke Dales

Afgezien van haar huwelijk is het bekend dat Stacey ook een broer heeft Burke Dales die 10 seizoenen speelde in de Canadian Football League als gokker. Hij speelde ook kort voor de Pittsburgh Steelers en ging daarna door met de CFL tot zijn pensionering in 2014. Haar neef is Jason Arnott, vooral bekend door het spelen van in totaal 18 seizoenen in de National Hockey League (NHL), met teams zoals de Edmonton Oilers, de Dallas Stars en de Nashville Predators. Hij is een Stanley Cup-winnaar bij de New Jersey Devils.

Is Stacey Dales op sociale media?

Net als tal van sportjournalistieke persoonlijkheden, blijft Dales online actief via accounts op sociale-mediawebsites zoals Twitter en Instagram, waarbij ze voornamelijk foto's en video's van haar werk en achter de schermen laat zien, zoals te zien is op haar Instagram-account. Ze plaatst ook enkele van haar persoonlijke foto's, waaronder met vrienden en enkele van haar dagelijkse activiteiten. Haar Twitter-account wordt gebruikt om een ​​paar belangenbehartigingen te promoten en ze geeft ook commentaar op gebeurtenissen die over de hele wereld hebben plaatsgevonden. Ze vermeldt ook in haar verslag dat ze twee kinderen heeft, hoewel details over haar gezinsleven schaars zijn.

Aanbevolen