Beroemde Echtgenoten

Wie is de vrouw van Ben Shapiro? Mor Toledano Wiki Biografie, leeftijd, kinderen, familie

Wie is Mor Toledano?

Mor Toledano werd geboren in 1988, in Herzliya, Israël van Marokkaanse afkomst; de werkelijke datum van haar geboorte is onbekend bij de media. Ze is momenteel 31 jaar en wordt erkend als de echtgenote van Ben Shapiro, een bekende journalist, radiopresentator, politiek commentator en columnist.

Gepost door Mor Shapiro Aan woensdag 3 juli 2019

Mor Toledano Netto waarde

~ $ 1 miljoen. Haar man, Ben Shapiro, heeft een nettowaarde van ~ $ 4 miljoen. Het vermogen van het paar omvatte ook activa zoals auto's (Range Rover en Ford).

Het vroege leven en onderwijs

Mor bracht blijkbaar haar jeugd door in haar geboorteplaats Herzliya in Israël. Mor ging naar Hod Hasharon in Israël, waarna ze zich inschreef aan het She Sha'arei Mishpat College. Ze besloot echter al snel van beroep te veranderen om arts te worden, dus ging ze naar de David Geffen School of Medicine, aan de Universiteit van Californië

Persoonlijk leven: populariteit door huwelijk en kinderen

Mor Toledano werd enorm populair toen ze uitging met Ben Shapiro . Na een aantal jaren daten, verloofde het paar zich in 2007 en stapte uiteindelijk in het huwelijksbootje tijdens de huwelijksceremonie in Acre, Israël in het volgende jaar; ze staan ​​bekend om het beoefenen van het orthodoxe jodendom. Ze zijn gezegend met twee kinderen – Mor bevallen van een dochter die ze Leeya Eliana noemden in 2014, en twee jaar later verwelkomden ze hun tweede kind, een zoon wiens naam nog niet bekend is gemaakt. De residentie van de familie is in LA, Californië.

Mijn vrouw is bezig met haar studie geneeskunde terwijl ze voor haar kind zorgt. Maar echt feminisme is je borsten wiebelen en publiekelijk twerken.

— Ben Shapiro (@benshapiro) 31 augustus 2015

Ben Shapiro Korte Wiki/Bio

Benjamin Aaron 'Ben' Shapiro werd geboren op 15 januari 1984 in Los Angeles, Californië, VS, waar hij opgroeide in een joods gezin samen met zijn zus Abigail Shapiro, nu een operazangeres. Hij ging naar de Walter Reed Middle School en studeerde toen op 16-jarige leeftijd af aan de Yeshiva University High School in Los Angeles, toen hij de derde en negende klas passeerde. Daarna studeerde hij summa cum laude af met een Bachelor of Arts graad in Politicologie aan de University of California, Los Angeles (UCLA), en behaalde vervolgens nog een cum laude graad aan de Harvard Law School.

Direct na zijn afstuderen richtte hij zijn eigen onafhankelijke juridische adviesbureau op - Benjamin Shapiro Legal Consulting - en verlegde hij zijn aandacht naar journalistiek en politiek, aanvankelijk werkend voor kranten en websites als ABCNews.com, de Conservative Chronicle Chicago Sun-Times, enz. Echter , kreeg hij bekendheid met zijn eigen conservatieve website The Daily Wire in 2015 en zijn eigen radio The Ben Shapiro Show, met meer dan 10 miljoen downloads per maand.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn Halloweenkostuum klaarmaken. Hoe ging het met mij? #halloweencostume #halloween #halloweenmakeup #halloweentime #halloween2017 #thisishalloween #keitholbermann #keith #politics #politicsasusual #politicalhumor #democrats #democrat #costume #costumeideas #costumes

Een bericht gedeeld door Ben Shapiro (@officialbenshapiro) op 30 oktober 2017 om 20:23 uur PDT

Hij werd ook bekend als auteur van verschillende bestsellers, waaronder Brainwashed: How Universities Indoctrinate America's Youth (2004).

Uiterlijk en vitale statistieken

  • Donkerbruin haar
  • Groene ogen
  • Hoogte 5ft 4ins (1,64m)
  • Gewicht is ~ 134 lbs (62 kg)
  • Lichaam 36-30-37
  • BH maat is 36B
  • Schoenmaat is 6 (VS)

Aanwezigheid en hobby's op sociale media

  • Mor Toledano is niet een van hen, in tegenstelling tot haar man Ben Shapiro
  • Mor besteedt ook haar vrije tijd aan handvaardigheid en kunst, en daarnaast houdt Mor ook van zingen.

Aanbevolen