Journalisten

Wie is Betsy Woodruff? Is ze familie van Judy Woodruff? Haar Wiki: Ouders, Getrouwd, Echtgenoot, Leeftijd, Nettowaarde

Wie is Betsy Woodruff?

Betsy Woodruff werd geboren op 31 oktober 1989 in Purcellville, Virginia, VS, en is een journalist, vooral bekend door haar werk als verslaggever en schrijver voor Het dagelijkse beest . Ze is ook verschenen in verschillende politiek gerelateerde talkshows om commentaar te geven.

@fackinpeter @woodruffbets zij is de beste ❤️?❤️ pic.twitter.com/Ni8xOQ1Ghj

— Michelle Velden (@MichelleFields) 19 april 2016

De rijkdom van Betsy Woodruff

Hoe rijk is Betsy Woodruff? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 600.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Volgens verschillende bronnen verdient ze jaarlijks een salaris van meer dan $ 70.000 dankzij haar werk voor The Daily Beast. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Is ze verwant aan Judy Woodruff?

Vanwege hun vergelijkbare achternamen hebben veel mensen gespeculeerd dat Betsy mogelijk familie is van een andere populaire journalist Judy Woodruff, die bekend staat als het anker van PBShour, en die een hoofdbestanddeel van de politieke verslaggeving is sinds hij verslag deed van de overwinning van de VS. President Jimmy Carter in 1976 . Ze is ook medeoprichter van de International Women's Media Foundation (IWMF). Dit gerucht is echter ontkracht toen een fan Betsy op sociale media vroeg of ze familie waren, en ze bevestigde dat Judy niet haar moeder is.

Afbeeldingsbron

Een andere persoonlijkheid waarvan mensen hebben gespeculeerd dat ze familie is van haar, is journalist Bob Woodruff, die bekend staat om zijn werk als onderdeel van ABC News en ABC World News en op andere netwerken, over onderwerpen als verkiezingen en ander politiek nieuws. Betsy zei later dat ze verre verwant zijn, maar niet echt bekend zijn. Betsy pleit ervoor dat haar opkomst in de journalistieke wereld niet door haar naamgenoten komt, maar door haar eigen inspanningen.

Afbeeldingsbron

Opleiding en carrière

Hoewel er heel weinig bekend is over het vroege leven van Woodruff, was haar hbo-opleiding aan het Hillsdale College, waar ze een graad in het Engels studeerde. Terwijl ze een deel van de school was, werd ze ook een deel van het Dow Journalism Program, dat haar werk had als redacteur, verslaggever en copy-editor voor de schoolkrant The Hillsdale Collegian. Dankzij haar betrokkenheid bij het programma ontving ze verschillende prijzen, waaronder een van de Michigan Press Association.

Afbeeldingsbron

Ze was ook nauw betrokken bij andere kranten als onderdeel van haar stage, namelijk de Toledo Free Press, National Review en de Washington Examiner. Ze liep in 2011 haar eerste stage bij de Washington Examiner en kreeg toen een William F. Buckley Fellowship aangeboden aan het National Review Institute, waar ze twee jaar deel van bleef uitmaken. Daarna keerde ze terug naar de Washington Examiner als politiek schrijver, en werd uiteindelijk aangenomen als politiek verslaggever voor de Dagelijks Beest . Ze behandelt ook onderwerpen als wetshandhaving, evenementen op Capitol Hill en immigratie. Dankzij haar bekendheid is ze uitgenodigd voor shows op MSNBC en het Fox Business Network.

Priveleven

Betsy heeft een hechte band met haar familie, die haar journalistieke carrière al heel lang ondersteunt. Haar moeder is een voormalige boekwinkelassistent bij de Patrick Henry College Bookstore. Ze heeft ook een broer die als uitvoerend directeur werkt bij Life Raft International en met zijn gezin in Thailand woont, en een zus die werkt bij Dunlap Bennett & Ludwig, in Leesburg, Virginia.

Afbeeldingsbron

Voor haar romantische relaties trouwde Betsy met de Australische journalist Jonathan Swan, die bekend staat om zijn werk als nationaal politiek verslaggever voor Axios. De twee ontmoetten elkaar in Washington D.C. terwijl Jonathan werkte als verslaggever voor de lokale politieke krant The Hill. Hij is ook een radioproducent en heeft talloze onderwerpen behandeld met betrekking tot Capitol Hill en het huidige presidentschap. Hij was ook te zien in verschillende shows, waaronder PBS NewsHour, Hardball met Chris Matthews en Special Report met Bret Baier. De twee maakten hun verloving bekend op Facebook en trouwden in februari 2018.

Betsy Woodruff op sociale media

Net als tal van journalisten is Betsy online zeer actief via sociale media, met name op Twitter. Ze geeft vooral haar mening over de actualiteit en houdt ook haar volgers op de hoogte van het laatste nieuws. Haar Tweets beperken zich niet alleen tot Capitol Hill, maar ze blijft ook op de hoogte van het laatste internationale nieuws. Ze plaatst zelden persoonlijke foto's, afgezien van haar ene privéfoto. Ze heeft ook een Facebook-account, maar deze is privé en toont alleen informatie aan haar vrienden, dus openbare informatie op haar Facebook-pagina is zeer beperkt. Talloze video's van haar zijn ook online te zien via de website YouTube, waar vooral fragmenten van haar televisieoptredens te zien zijn.

Aanbevolen