Beroemdheden

Wie is de ex-vrouw van Blake Shelton, Kaynette Williams? Haar Wiki: Leeftijd, Huwelijk, Echtgenoot vandaag, Nettowaarde

Wie is Kaynette Williams?

Kaynette Gern werd geboren in Ada, Oklahoma, VS en is vanaf vandaag vooral bekend als de eerste vrouw van Blake Shelton, een wereldwijd bekende countryzanger, van 2003 tot 2006, en als Sheltons manager. Ze werd geboren op 20 februari 1973, wat haar 45 jaar oud maakt en een Vissen.

Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Als het gaat om haar etniciteit, is de voormalige manager blank en heeft ze van nature donker haar, maar verft ze het blond en met highlights. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, past deze look echt bij Williams, die een lichte huidskleur heeft.

Netto waarde

Nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen.

Het vroege leven en onderwijs

Ze ontmoette Blake Shelton toen ze op de middelbare school zaten, wat uiteindelijk leidde tot hun huwelijk eind 2003. Volgens mensen die dicht bij het voormalige paar stonden, hadden ze sterke emoties voor elkaar.

Carrière

Helaas hebben we niet veel informatie over Kaynette's carrière, omdat ze al een lange tijd niet actief was in het entertainmentveld. Het belangrijkste is dat we weten dat ze als manager werkte voor haar nu ex-man Blake Shelton, verplicht was om bij te dragen aan zijn team, showdata te organiseren en Blake te vertegenwoordigen als artiest en we veronderstellen dat ze een aanzienlijk bedrag verdiende in die functie . Nadat zij en Blake waren gescheiden, begon Kaynette te werken als wiskunde-facilitator, wat vereist dat ze de assistent van leraren wordt en de componenten van het wiskundecurriculum implementeert.

Huwelijk, echtgenoot en echtscheiding

Williams was van 2003 tot 2006 getrouwd met Blake Shelton. Het allereerste begin van hun relatie was romantisch, toen Blake zijn liefde voor haar bekende in een aflevering van Country Weekly. Over hun relatie gesproken, Shelton heeft gezegd dat hij wist dat Williams de juiste vrouw voor hem was, maar hij kon het gewoon niet uitleggen en voegde eraan toe. Het is gewoon iets dat ik voelde - weet je wat ik bedoel? Het is niets meer dan weten dat je gelijk hebt. Hij schreef zijn liefde niet toe aan het feit dat ze mooi was, of het feit dat ze het goed met elkaar konden vinden. De liefde die ze deelden eindigde echter in 2005, nadat Blake verliefd werd op landgenoot Miranda Lambert, die vanaf vandaag ook zijn vrouw is. Het duo bracht vervolgens het nummer uit getiteld You're the Reason God Made Oklahoma, en het jaar daarop sloeg Williams haar man met een echtscheidingszaak en beschuldigde hem van ongepast wangedrag binnen het huwelijk.

Sprekend over de situatie met Miranda en Kaynette, zei Blake dat ik een getrouwde man was, weet je? Ik stond daar en zong met iemand en zei: 'Man, dit zou niet mogen gebeuren.' Als ik daarop terugkijk, werd ik verliefd op haar, daar op het podium. De scheiding was echter vooral voor Williams moeilijk, omdat ze in dezelfde stad moest wonen als haar ex-man en zijn nieuwe vrouw.

Waar is Kaynette Williams? Wie is haar man vandaag?

Als het gaat om het liefdesleven van Kaynette na de scheiding, ging ze uit met Cody Joe Scheck, een rodeokampioen, en het paar woont samen in Great Bend, waar Kaynette werkt als wiskundefacilitator. Ze gingen trouwen en Kaynette nam de achternaam van Scheck aan. Naar verluidt is het stel erg gelukkig samen.

Aanbevolen