Beroemde Echtgenoten

Wie is Bob Flick? Loni Anderson's echtgenoot Wiki-biografie, vermogen, leeftijd

Het vroege leven en onderwijs

Bob Flick werd geboren in 1938 in de staat Washington, hoewel er geen precieze informatie is over de stad waarin hij is geboren, noch over zijn verjaardag. In 1956 ging Bob naar de Universiteit van Washington en werd hij lid van de Phi Gamma Delta-broederschap. Tijdens zijn studie ontmoette hij Dick Foley, Mike Kirkland en John Paine, die later zijn vrienden werden en vervolgens lid werden van hun folkband The Brothers Four (die zichzelf Brothers noemden omdat ze allemaal lid waren van dezelfde universiteitsvereniging). De band werd opgericht in 1957 en ze begonnen met het schrijven van muziek en het optreden op kleine evenementen in Seattle.

Het verhaal van de gebroeders vier

De band werd voor de gek gehouden door hun medestudenten die iemand hen lieten bellen en deed alsof ze uit de Seattle's Colony Club kwamen, en hen vertelden dat ze waren uitgenodigd om op te treden op het evenement waar ze auditie zouden doen. De band nam de oproep serieus en besloot naar de club te gaan waar ze natuurlijk niet gewenst waren, maar uiteindelijk mochten ze enkele nummers uitvoeren en werden toevallig gehoord door enkele gezaghebbende mensen. Daarna werden ze aangenomen, maar Bob grapte dat ze ‘meestal in bier’ werden betaald.

Na hun universitaire afstuderen verhuisde de band naar San Francisco om Mort Lewis te ontmoeten, de manager van de legendarische jazzpianist Dave Brubeck, die hen hielp een contract met Columbia Records te ondertekenen, en in januari 1960 brachten The Brothers Four hun single Greenfields uit en het werd van de ene op de andere dag een hit, bereikte de nummer 2 in alle hitlijsten, werd gedraaid op de radio en er werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Recording Industry Association in America (RIAA) kende The Brothers Four later een gouden schijf toe als erkenning voor het succes van de single.

Ze brachten al snel hun eerste album Brothers Four uit, dat tegen het einde van het jaar de top 20 bereikte. Het succes van de band begon te dalen toen andere folkrockmuzikanten zoals Bob Dylan de scene binnendrongen, en na The Beatles bleef er niets meer over voor The Brothers Four. Ze traden nog steeds op en namen nieuwe nummers op, probeerden nieuwe gebieden te vinden voor hun concerten, traden op in de zalen van de hotels in de VS en werden populair in Japan.

Door de jaren heen overleefde de band verschillende moeilijke periodes, veranderde hun selectie en had meerdere problemen, hoewel Bob Flick een van degenen was die nooit wegging en de hele tijd doorbracht met de band die hij 62 jaar geleden oprichtte.

Het is de moeite waard om te zeggen dat de band nog steeds actief is en live blijft optreden op verschillende evenementen en concerten.

Persoonlijk leven, huwelijk met Loni Anderson, andere vrouwen en vriendinnen

Bob was nooit iemand die veel informatie over zijn persoonlijke leven deelde, dus toen hij in 2008 met de beroemde actrice Loni Anderson trouwde, kon niemand zich herinneren of hij daarvoor getrouwd was, of dat hij zelfs een vriendin had waar iemand veel over wist . Elk detail over zijn privéleven voordat hij met Loni dateerde, is nu gehuld in een mist van geheimhouding. We weten zeker dat Bob wat affaires heeft gehad tijdens zijn actieve leven, aangezien hij op zijn minst omringd was door fans en veel aandacht had voor zijn persoonlijkheid.

Het verhaal van de ontmoeting van Bob en Loni is echter uniek. Terwijl ze op de golf van hun eerste succes waren, werden The Brothers Four uitgenodigd om op te treden bij de première van een film in Minneapolis. Loni werd voor dat optreden gestuurd om naast de band te poseren en Bob te poseren als een gelukkige jonge fan. Ze zouden nooit raden hoe het leven hen decennia later zou verrassen. Bij hun huwelijk hebben ze vond die foto en gebruikten het als hun huwelijksposter, juichend voor de kans die het leven hen had gegeven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lieve ❤️'s.. W/ #bobflick & #lonianderson ?

Een bericht gedeeld door Sondra Currie (@sondracurrie) op 12 september 2018 om 15:05 PDT

Bob en Loni verloofden zich op 16 januari 2008 en trouwden op 17 mei 2008. Ook al was het voor Loni haar vierde huwelijk, de ceremonie vond plaats in alle termen van een klassieke bruiloft: de witte jurk voor de bruid, de smoking voor de bruidegom, en de bloemen langs het gangpad, passend bij het boeket van de bruid. Loni’s kinderen en kleinkinderen kwamen het gelukkige paar feliciteren met hun speciale dag.

Wie is Loni Anderson?

Je zou kunnen vragen: wie is deze dame die in haar leven vier bruiloften heeft gehad?. Welnu, Loni Anderson is een beroemde actrice die vooral bekend is vanwege haar rol in WKRP in Cincinnati (1978-1982), een CBS-sitcom, waarin Loni receptioniste Jennifer Marlowe speelde, en voor welke rol ze drie Golden Globe Awards-nominaties had.

Loni Anderson werd geboren op 5 augustus 1945 in Saint Paul, Minnesota, VS; haar moeder, Maxine Hazel, was een model en haar vader, Klaydon Carl Andy Anderson, was een milieuchemicus. Loni groeide op in Roseville, waar ze naar de Alexander Ramsey Senior High School ging. Ze was vroeger een populair meisje, haar klasgenoten stemden zelfs voor haar om de Valentijnskoningin te worden tijdens de viering van Sint-Valentijnsdag tijdens de Winter Formele in 1963. Ze ging slechts een paar jaar later naar de Universiteit van Minnesota dan haar toekomstige echtgenoot deed, haar toelatingsexamen van haar middelbare school in 1963, toen Bob al op tournee was met The Brothers Four. Direct na haar universitaire afstuderen trouwde Loni in 1964 met Bruce Hasselberg, woonden ze twee jaar samen en kregen hun dochter, Deidra (die nu de achternaam van haar man Hoffman heeft), voordat ze in 1966 scheidde.

#LoniAnderson en #LyndaCarter speelde in het NBC-misdaaddrama #Misdaadpartners voor het eerst uitgezonden op deze datum in 1984 over twee vrouwen wiens ex-man is vermoord, gaan op zoek naar zijn moordenaar en besluiten uiteindelijk het detectivebureau te runnen dat ze van hem hebben geërfd. pic.twitter.com/YOjok6y7kr

— Televisie uit de Zilvertijd? (@SilverAgeTV) 27 september 2018

Desalniettemin wachtte Loni niet zonder inspanning tot het geluk in haar leven kwam, dus werkte ze hard en speelde ze verschillende rollen in een film als Nevada Smith (1966) en tv-series als S.W.A.T. (1975 – 1976), Politievrouw (1974 – 1978) en The Invisible Man (1975 – 1976).

Op de tweede golf van succes in haar acteercarrière in 1973 trouwde Loni met Ross Bickell. Ze hadden geen kinderen en Loni kreeg de kans om te werken aan series als Phyllis (1975 – 1977), Three’s Company (1976 – 1984) en Fantasy Island (1977 – 1984), waar ze de rol van Kim Holland kreeg. Loni en Ross scheidden in 1981.

Haar derde echtgenoot, acteur Burt Reynolds, trouwde in 1988 met Loni en ze adopteerden een zoon, Quinton Anderson Reynolds (geboren op 31 augustus 1988), maar scheidden in 1993. Burt was de enige van Loni’s echtgenoten die interview gegeven s naar meerdere tijdschriften, die allerlei vragen over hun huwelijk beantwoorden. Het leek alsof Burt boos was op Loni vanwege alle dingen die misgingen in de jaren dat ze samenwoonden. Hij publiceerde ook zijn memoires, Maar genoeg over mij ..., waarin hij enkele onaangename details over Loni's winkelgewoonten onthulde.

Loni heeft nog steeds een goede relatie met haar eerste echtgenoot, Bruce Hasselberg, die elkaar vaak ontmoet om voor hun dochter Deidra te zorgen, bij wie in 2009 multiple sclerose werd vastgesteld.

Een ontmoeting met Bob Flick (opnieuw!) in Seattle tijdens een voorlichtingscampagne over chronische obstructieve longziekte (COPD), waar Loni een woordvoerder was, veranderde het leven van Anderson. Ze voelden dat ze voorbestemd waren om samen te zijn en trouwden op 17 mei 2008. Op dit moment zijn ze nog steeds samen en er zijn geen geruchten dat ze uit elkaar gaan. Bob is nu een stiefvader voor Deidra Hoffman en Quinton Anderson Reynolds (wiens vader, Burt Reynolds, stierf in 2018).

Verschijning

Bob Flick heeft kort lichtbruin haar dat een beetje grijs is vanwege zijn leeftijd, hij heeft nooit een baard of snor laten staan; zijn ogen zijn bruin. Er is geen precieze informatie over het gewicht of de lengte van Bob, hoewel het bekend is dat Loni van lange mannen houdt. Zoals je op de foto's kunt zien, is Bob een kop groter dan Loni, waardoor we denken dat hij ongeveer 1,8 m lang is. Hij heeft ook een goed lichaam voor zijn leeftijd en lijdt niet aan zwaarlijvigheid, hoewel zijn precieze vitale statistieken niet beschikbaar zijn.

Netto waarde

Het vermogen van Bob werd niet bekendgemaakt aan het publiek, hoewel gezaghebbende bronnen schatten dat zijn vermogen meer dan $ 1 miljoen bedraagt. Omdat hij nog steeds optreedt met zijn band The Brothers Four, heeft hij nog steeds een jaarlijks inkomen. Wat zijn vrouw, Loni Anderson, betreft, haar totale vermogen is veel indrukwekkender. Tijdens haar acteercarrière is ze erin geslaagd om $ 12 miljoen te verzamelen. Loni leeft graag het luxueuze leven van een Hollywood-ster, en hoewel ze in een herenhuis woonde dat haar $ 22.000 per maand kostte, kon ze niet al het geld wegblazen. Er was een grappig verhaal verteld door haar eerste echtgenoot, Bruce Hasselberg: hij bekende dat Loni hem ooit belde en hem vroeg haar de kinderbijslag niet meer te sturen, omdat haar accountant zeurde dat het 'de boeken' verknalde - Loni kreeg $ 30.000 per week in WKRP in Cincinnati, en had geen extra betalingen van haar nodig ex-man, die een makelaar was.

Noch Bob noch Loni zijn actief op sociale media, ze hebben geen Instagram-, Twitter- of zelfs Facebook-accounts, dus ze verdienen geen geld met sociale mediaplatforms. Loni had vroeger een aantal commerciële contracten met verschillende merken, maar op dit moment is er geen informatie over een lopend contract.

Aanbevolen